Forum
bildiginiz bi yerde varmı .giarın kasasını boyatacam. istanbul izmir ankara eskişehir balık esir neresi olursa . adres verirseniz cok iyi olur.
istanbulda bi yerde yaptuırdım igrenc yaptılar
gitar boyasını yapmak çok zordur en iyi usyalar bile neredeyse yapamıyor upgrade için gitarın ne olduğu çok önemli istediğin sound nedir bi açıklarsan belki yardımcı olabilirim
ses açısında yenileme istemiyorum. direk şekilde istiyorum
gitara ısınmak için sobada kullan sağlam bişi al. uğraştırır o işler
Ya bu saz evleri vardir. Hatta bazilari atolye olarak ta calisir.O tarz yerleri deneyin derim.Ben kendi akustik gitarimi vermistim (15 senelik) sapindan, kulaklarindan tallerine kadar bastan asagi degistirmislerdi, vernigi de cekmislerdi uzerine mis gibi olmustu yeni gibi su anda cok ta guzel akor tutuyor ve tinisi da mukemmele yakin.Cuz-i de bir para almislardi.Simdi bilemem tabi ne kadar..
Always use a cheap gun to kill a dead man !
Ben bir keresinde boyatmıstım istanbul bakırköyde kilisenin yanından dar bir sokak gecer orada 2 sokak sonra sola don abi orada bi küçük dükkanda bu işi yapıyor biraz tuzlu yanlız.ama adam kulvarında tek ona göre
ankarada evrensel muzik evi var bi bak istersen. adam yapar ama biraz pahaliya gelir ama ton mon degistirmez fistik gibi yapar....
??NedeN??
??Neden??
izmirde erkan abimiz var ben gitarımı ona boyatmıştım daha doğrusu boyayı kazıtıp 3 kat cila atıldı naturel hesabı.ama boyadıklarınıda bilioruum bayaaa iyi telini falan istersen msne gel
herşey Fear Of The Dark ile başladı...
direk sanaiye gotur fırın boya yaptır kasayı bizim ark yaptırdı baya saglam oldu eleman gitarını mat siyah yaptırmıştı çokta güzel olmuştu.
boyatirken dikkat et sesin tonu deisiyo
www.devilmanta.com
www.devilmanta.com ![]()
ben bi arkadaşımla beraner balıkesirde kendimiz bass gitar yaptık ve ilk baharın sonuna doğru boyatmayı düşünüyoruz...irtibat kurarsan yardımcı olabiliriz...
İmza neyim bilmem ben, barnak bassam?
yuh boya sesi değiştirebiliyomu yaa üff yani
asdfjkdfshfh
hiç kastırma hoca al gitarı gel yanıma, bi pasta cila çekeyim ben ona ![]()
ŞEREFSİZLERE, RUH HASTALARINA, KALLEŞLERE, ADİLERE, RUHSUZLARA, İKİ YÜZLÜLERE, KARAKTERSİZLERE, KORKAKLARA, YALANCILARA RAĞMEN, DURMADAN, YILMADAN.. `METAL`