Forum
Selamlar !
Davul çalmak istiyorum . 16 yaşındayım , sizlere bir kaç sorum var !
1 - 550 YTL'ye şimdi 1 tane SunRise mı alayım yoksa önünümüzdeki yazı bekleyip bir tane TAMA RockStar mı ? Bu davullar nasıl ?
2 - Önümüzdeki yaza kadar davul almayıp , kursa mı gitsem ? İzmir'de Stüdyo Negative'de davul kursunun saati 20 YTL + hafta içi 1 gün de 4 YTL'ye kendin çalışabiliyorsun . Burada davul kursu veren adam nasıldır bu işte ?
Kısaca davula başlayacağım ben neler yapmalıyım ?
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler !
Su bulamıyorsanız votka için.
o parayı git kursa yatır bence dene lkendini belki soğursun aldığın bateri elinde patlar....
adam gib deli gibi çal ondan sonra ewine tama alacak parayı barlarda çalaraqk kazanırsın zaten
Jeff Hanneman ile Kerry King kavga ediyorlarmış Tom Araya girmiş düzelmiş
kursa yatır yeni basliosan.. önce çalmayi ögren
Peki kursu olarak nereyi kimi tavsiye edersiniz İzmir'den ?
bende 16 yasındaım ve bende calmaı dusunuorum..bıraz daha yardımcı olsanız..ben batarı almak zorundaım cunku burda yane duzcede sadece hocasını bulmak baslı basına bı dert kı dawulu bulcaksın..kendıme bı yer ayarlıcam dukkan fln orda calcaz hocayla sanrım ıste...ınsalaha bakalım..sadce bıraz yardım..sızce ogreneblırmyım?cok mu zor?ne kadar surede adam olrum*hergun 3 saat kadar calısma yeterlı mı?bole cıns cıns sorular ıste..benı ve o arkadası aydınlatırsanız cok sevnırım...sımdıden cok saolun
!!!O K S İ N!!!
We WeRe KaTaTonıa S HeadbanGers at Mute FesT!
O iş senin yeteneğine bağlı kardeş
Gerko :
1- davula almaya kararlıysan gidipte hemen tama almanı önermem ilk başta Sunrise calınabilecek bi davul.. en azından acemiligi atman icin.. Sonra daha bi davula gecersen faydasını görürsün..
2- seneye kadar davul almayıp kursuna gitmen en mantıklsı bence.. ama hafta 1 veya 2 kere calışman bazen yetmeye bilir bunuda düşünmen lazım.. izmirdeki stüdyo iyiymiş ist'da fiyatlar aynı hemen hemen..
DeathCult :
Bende 15-16 yaşlarında başladım davula.. hemen bateri almayıp hoca bulman daha ii cünkü hemen bateri alıp kendi kendine calışırsan yanlış ögrenirsin.. buda senin icin zararlı olur.. bende başlarken ne kadar zamanda ögrenecegim diye hocamın başını şişirirdim.. herşey calışmana baglı ne kadar cok calışırsan o kadar kısa zamanda ögrenirsin.. hergün 3 saat calışmakta bayagı ii..
Zor olan bişey yoktur.. bunu asla unutma..
DRuMMeR teşekkür ederim . Seneye kadar kursa gideceğim . Önümüzdeki yaz da TAMA alacağım bir tane .
benim sözüme göre hareket etmeni istemem.. nasıl istiyorsan öyle yap.. yardımcı olabildiysek ne mutlu banaDRuMMeR teşekkür ederim . Seneye kadar kursa gideceğim . Önümüzdeki yaz da TAMA alacağım bir tane .
Dediklerini mantıklı buldum . Yardımcı olduğun için sağ ol . Eylül'de kursa başlayacağım . Önümüzdeki yaza kadar kursa alacağım . Önümüzdeki yaz da TAMA RockStar + Zildjian ile olay gireceğim ![]()
12 yasinda basladım davula.. önce babamla gittik stüdyoya 4/4 lük ritimler gösterdi..Bende evde bunlara çaliştim. sonrada ders almaya karar verdim. Tek ögrendigim RRLLRL oldugu için bıraktım. Sonra kendi seviyemde bi grup buldum çalmaya basladık.. Bu 6 sene içinde hiç ders almadım ve her grupla çalişarak kendimi geliştirdim.
Çok dinledim, dinlediklerimi yapmaya çalıştım. Bu süreç içinde davuldan çok yastık ve sandalye çaldım. 3 ay daha ders aldım ve gene bıraktım.. Geçen sene davulumu aldım şimdi kendim çalişiyorum.
Size tavsiyem taktlit olmayın kendiniz ögrenin çalmayı kendi tarzınızı yaratmaya çalişin.
Bu dediklerinle siktin attın kafamı . Ulan nabayım ben biri bişi der öbürü başka pfffff ne zor iş bu be yavv ![]()
dinle ve çalmaya çaliş.. baska bişey demiom
Stüdyo Negative'de sabah saat 10 ile öğlen 3 arası 5 saat Sonor sette çalışmak 4 YTL . Bana cazip geldi fiyatı . Kendim 2 günde 1 giderek çalmaya çalışsam ? Tek başıma kursssuz halledebilir miyim bu işi ?