İçeriğe geç

Forum

450 YTL bütçe ile e...

Bildirimler
Tümünü temizle

450 YTL bütçe ile elektro gitar

16 Gönderiler
10 Üyeler
0 Reactions
3,865 Görüntüleme
(@01executioner01)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı

[#19551]

Arkadaşlar 450 YTL bütçe ile (3 aşağı beş yukarı) elektro gitar almayı düşünüyorum önerileriniz ne olur. Forumda en çok bu fiyat için Ibanez grg270 den bahsediliyordu. Bu gitar sert tonlarda nasıldır ve hangi ülke üretimini almalıyım tongaya düşmemek için nelerden kaçınmalıyım..

Gönderildi : 20/08/2007 5:31 pm
(@01executioner01)
Active Member
Konu başlatıcı

Arkadaşlar konu hala aktiftir lütfen yardımcı olun acilen yardıma ihtiyacım war..

Gönderildi : 21/08/2007 9:36 am
idieteque
(@idieteque)
Gönderiler: 130
Estimable Member

abi öncelikle ne kadar ii gitar çalıyosun bunu bilmemiz gerekiyo ve ne tarz çalıyosun yani z<aten ii bi gitaristsen tongaya düşmezsin tonlarından anlarsın nası bi gitar oldupunu o yuzden anladığım kadarıyla ii bilmiyon o zman yapcağın şey basit çok ii bilen birini alcan yanına çalarken adam dinlicen tonlarını ve sora sen çalcan klavyeesi rahtmı die bakmak için ha benm tavsiyeme gelince ibanez sa 120 cn sanirim biraz daha pahalıdır 450 den öle hatırlıyom ama ikinci elini düşünebilirsin yada biraz daha para biriktir ama şöle bişi söliyim ben şuan trabzondayım el yapımı bi gitar aldım geçen hafta ve yapan kişi mukemmel yapmış eğer düşünürsen haberim olsun onun dışında dediğiğm gibi ibanezler ii gider o fiyat aralığına tabi ne tarz yapcağın çok önemli onu sölersen daha fazla yardımcı olabilirm ha bide eğer çok sert ton istiyosan biraz daha para biriktirmen lazım jackson almak için çünkü en sert tonlar onda ama yinede en buyuk tavsiyem el yapımı yaptırman benm hocama asla pişman olmassın

women I have been losing my mind!!!!

Gönderildi : 21/08/2007 3:19 pm
fellantis
(@fellantis)
Gönderiler: 190
Estimable Member

ibanez sa 120cn'yi kesinlikle tavsiye ederim bende var ve çok memnunum, metal için uygun bir gitar, yaklaşık 500 civarı bişeydir 1.eli :)

Gönderildi : 21/08/2007 4:28 pm
LeoN
 LeoN
(@leon)
Gönderiler: 71
Trusted Member

Ben Ibanez grg270 le başladım gitara ve gayet memnunum.başlangıç için iyi gitar olduğunu düşünüyorum.klavyesi rahat bi gitardır ama sen ne düşünürsün bilemem :D

Gönderildi : 21/08/2007 9:06 pm
GoreGrinDrumer
(@goregrindrumer)
Gönderiler: 74
Trusted Member

ibanez RG350 dene

Gönderildi : 21/08/2007 9:12 pm
MonarC
(@monarc)
Gönderiler: 244
Reputable Member

2. el olsun farketmez diyosan cort x11 al derim.Oldukça güzel gitar, klavyesi rahat, tonu güzel, görüntü açısından bakarsan oda güzel,
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=616&gid=111

eğer 2. el cort evl k4 bulursan o dahada iyi olur:D
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1438&gid=111

cort için mortlar falan derler, inanma kullanana sor.

Gönderildi : 22/08/2007 10:03 am
idieteque
(@idieteque)
Estimable Member

Gönderen: @goregrindrumer
ibanez RG350 dene

abi o gitar çok pahalı deilmi yani 700 milyon die biliyorum ben arkadaşın butcesi 450 ytl

Gönderildi : 22/08/2007 5:08 pm
(@01executioner01)
Active Member
Konu başlatıcı

Arkadaşlar yorumlar için saolun gitarı yeni öğrenmiyorum ama ilk elektro gitarım olacağı için daha tecrübelilere sorim ddm. sert ton derken metal müzik için tabi ki. Amon amarth çalmayı düşünüyoruz ağırlıklı olarak.

Gönderildi : 23/08/2007 10:34 pm
idieteque
(@idieteque)
Estimable Member

o zman ibanez gio yada ibanez grg serisinden yada ibanez sa serisinden seç

Gönderildi : 23/08/2007 10:36 pm
electrolover
(@electrolover)
Gönderiler: 98
Estimable Member

bence de cort evl-k4 mükemmel olur ama onun için biraz daha para biriktirmen lazım bi de o parayla sırf elektro değil amfi ve metal müzik yapıcaksan ki öyledir analog yada multiefect pedal da alman lazım onları da düşün ve 800-850 ytl ye kadar para biriktirmeye çalış bence eğer pişman olmak istemiyosan

d£@th0rm@t!0n.parçalayın ölümcül rifflerle geri kalmış at gözlüklü beyinleri!!!!

Gönderildi : 23/08/2007 11:09 pm
idieteque
(@idieteque)
Estimable Member

Gönderen: @electrolover
bence de cort evl-k4 mükemmel olur ama onun için biraz daha para biriktirmen lazım bi de o parayla sırf elektro değil amfi ve metal müzik yapıcaksan ki öyledir analog yada multiefect pedal da alman lazım onları da düşün ve 800-850 ytl ye kadar para biriktirmeye çalış bence eğer pişman olmak istemiyosan

evet abi çok ugsel bi noktaya değinmişsin ben unutmuştum

Gönderildi : 24/08/2007 1:01 am
canbi
(@canbi)
Gönderiler: 73
Trusted Member

2.el ibanez bak ilan ver.çoko para ile ancak öğrenme gitarı alırsın uzun iş.

www.viril.anatolianrock.com

Gönderildi : 26/08/2007 1:03 am
fellantis
(@fellantis)
Gönderiler: 190
Estimable Member

sakın x6 gibi modelleri de deneme, ibanez seni fazlasıyla tatmin eder, 2.el güzel gitarlar var, zaten bir kısmını da ekipmana harcarsın.. görüntüye de onem verme sese onem ver ;)

Gönderildi : 29/08/2007 3:37 pm
(@soulwalker)
Gönderiler: 72
Trusted Member

bi kere mutlaka ikinci el alıcan. o paraya zor birinci el. benimde sana tavsiyem ikinci el cort evl k4 alman.

Esp F Std , Ibanez Rg 1527 , Mxr Fullbore Metal, Ehx Soul Preacher. Ibanez tone blaster 50.

Gönderildi : 01/09/2007 4:58 am
Sayfa 1 / 2
Paylaş: