Forum
arkadaşlar 300 den biraz az biraz fazla işte..washburnler x12 felan olabilirmi mesela...tavsiyelerinizi bekliyorum...
300 YTL bütçeye alabileceğin en iyi gitar her ne kadar cort sevmesemde cort x-2 veya ibanez 170dx(170dx 370 civarı ama
)
washburnler x12 işçilik olarak çok kötü bir gitar..şekline aldanma derim...
üzerindeki manyetikler olarak washburn'un manyetiklerinden cort x-2 nin ve 170dx'in mantetikleri kat kat daha iyidir.
syntax `a katılıyorum. Cort x2 fiyata göre iyidir. Washburn alma sakın. Amerikan üretimli olanlar iyi bildiğim kadarıyla fakat Türkiye`de pek bulamazsın.
Ayrıca bence forumlarda aramaktansa yanına anlayan bir arkadaşını alıp enstruman satan yerlerin showroomlarında gitarları dene. Sana en rahat gelen ve kulağına uyan gitarları aklında tut. Sonra internetten bir araştırma yap kullananlar memnun mu gibisinden. Fiyat araştır. Sonra satın al.
Biliyorum yeni başlayanlar ilk gitarını 2. el istemezler ama ben olsaydım temiz bir 2. el bulup alırdım. Fakat o da zor iş tabiki.
ben hep ilk gitarın kazığı olmaz diye düşünmüşümdür...kazık derken fiyat olarak anlaşılmasın elbette fiyat olarak kazıklayanlar olsada birde olayın istediğin gitar olmaması kazığı var...sonuçta bütçen belli burada amacın bütçene göre en iyi gitarı almak olacaktır.....
mesela ben geçen 525 YTL ye jackson ps-4 aldım
ikinci el....temiz ikinci el gitar bulabilirsin..eğer gerçekten gitarist birinin gitarını alırsan üzerinde pena ve kullanımdan kaynaklanan çizikler dışında birşey olacağınıda sanmıyorum...
bir de bunu gördüm yorum yapmıyorum arkadaşlar yapsınlar.
http://urun.gittigidiyor.com/EFSANEVI-GIBSON-SG-SPECIAL-FADED-3-PICKUP-SIFIR_W0QQidZZ4156898
http://www.musiciansfriend.com/product/Gibson-SG-Special-Faded-3-Pickup-Electric-Guitar?sku=512799
yurt dışı fiyatı ![]()
Abi sence nedir bu işin aslı komedi yani. Hayır gösterdiğim sitede listeye bakarsanız aynı gitarı 900 ytl ye satılığa çıkarmışlar.
http://urun.gittigidiyor.com/EFSANEVI-GIBSON-SG-SPECIAL-FADED-KAHVE-SIFIR_W0QQidZZ4156899
Yurt dışı fiyatı 700$ olan gitar nasıl 200ytl oluyor. Sizce bu işte bir gariplik yok mu?
Abi sence nedir bu işin aslı komedi yani. Hayır gösterdiğim sitede listeye bakarsanız aynı gitarı 900 ytl ye satılığa çıkarmışlar.
http://urun.gittigidiyor.com/EFSANEVI-GIBSON-SG-SPECIAL-FADED-KAHVE-SIFIR_W0QQidZZ4156899
Yurt dışı fiyatı 700$ olan gitar nasıl 200ytl oluyor. Sizce bu işte bir gariplik yok mu?
her iki linkdekide şuanki fiyatı yani hemen al fiyatı değil....açık arttırmada yani.. ![]()
squer al 300 e alabileceğin en iyi gitar
Want you hit me as hard as you can,you have a kind of sick desparation in your laungh,when you lose everything,you are free to do anything
Jalopy Rock Cafe;
ambarlı mah. cumhuriyet cad. ihsanbey sok. no.1 avcılar
cort g serisi tavsiyemdir.. benimki ondan...memnunum valla...
Haziranda ölmek zor....
2 el bi ibanez bu fiyata bulursun ama tabi wasburnnde tonları çok güsel ama inceleyen arkadaşların yasdığı gibisee cort ağır basıyo ![]()
![]()
bu arada bende aynı sorunu yaşıom elimde ilk başladığımda 2,el bi gitar var (100 ytl edioo ) +300 ytl ve hangi gitarı alcağımı bilmiomm tek bildiğim sert tonlar çıkacak bişi 2 el farketmes
tapınak
2 el bi ibanez bu fiyata bulursun ama tabi wasburnnde tonları çok güsel ama inceleyen arkadaşların yasdığı gibisee cort ağır basıyo
bu arada bende aynı sorunu yaşıom elimde ilk başladığımda 2,el bi gitar var (100 ytl edioo ) +300 ytl ve hangi gitarı alcağımı bilmiomm tek bildiğim sert tonlar çıkacak bişi 2 el farketmes
Çok sert ton istiyorum diyorsan bc-rich düşünebilirsin bu bütçeyle. 2. El araştır fakat usa olsun. Biraz daha bütçe olabilseydi jackson yada esp işini görürdü.
abi benle laylaylomda zamanında blzaer marka bi elektro vardı 2 el bugun onu verdim 80 $ saydılar üzerinede 190 ytl verip cort x2 aldımm amaç bc almaktı yada jakcsn ama öğrenciyiz sonuçca bütçe bu kadarr
:
tapınak
2 el bi ibanez bu fiyata bulursun ama tabi wasburnnde tonları çok güsel ama inceleyen arkadaşların yasdığı gibisee cort ağır basıyo
Çok sert ton istiyorum diyorsan bc-rich düşünebilirsin bu bütçeyle. 2. El araştır fakat usa olsun. Biraz daha bütçe olabilseydi jackson yada esp işini görürdü.
300 YTL ye USA b.c-rich bulursanız banad ahaber verin 4-5 tane alacağım...
300 YTL ye USA b.c-rich bulursanız banad ahaber verin 4-5 tane alacağım...
Yurt dışı 0 usa warlock fiyatını 190$ görmüştüm. Türkiye`de 2. elini 300 ytl`ye hayli hayli alabilir diye düşünüyorum. Bulmak çok zor. Bende usa warlock var 1 tane satmayı düşünseydim 300 ytl `ye bırakırdım. Ama araştırmak gerekli.