Forum
arkadaslar malesef ayaım cok buyuk 47.5 48 numaray giyiorum dün vans almaya gittim malesef en fazla 46 numara varmıs cok güzel bi vansdi converse gibi cok sağlam ve üzerinde iron maiden killers ın eddiesi wardı bna istanbulda satan bi yer söyliebilirseniz sevinirim
not:özel mesaj cekerseniz sevnrm
HER CANLI BİR GÜN ÖLMÜ TADACAKTIR BUNDAN KAÇIŞ YOKTUR...!
istiklal caddesinde özel ayakkabı yapan yerler vardı oraları denesen ![]()
Ben de insanım lan!
işin zor hacı
Yaratmak güç istencinin en kudretli belirtisidir.
Karanlık da ona yataklık eder !
http://www.felsefehayat.net/
içine ne koyucan be ?![]()
şimdi sen o 46 yı al tamam mı.. önünüde bir makas yardımı ile kes.. Yaz vakti zaten sıcak hava hem koku yapmaz hem püfür püfür işte. oh mis..
http://metaltr.mybrute.com
![]()
-everybodys fool
sıkıntıı
zuhahah kerem abiiiiiiAzcık çakma ama işine yarar mı?
aa tabi canım yapsammı aynısından hatta üstüne yaim kocaman VENS MEYD İN AMERİGA HATTA YAZAM AYRIN MEYDIN KİLLIRS bide bi kro cizem elinde kanlı maganda bıcaı kelebk misaliYahu ne geyiği sadece fikir veriyorum altenatif sana hıh
güzel projeaa tabi canım yapsammı aynısından hatta üstüne yaim kocaman VENS MEYD İN AMERİGA HATTA YAZAM AYRIN MEYDIN KİLLIRS bide bi kro cizem elinde kanlı maganda bıcaı kelebk misaliYahu ne geyiği sadece fikir veriyorum altenatif sana hıhn güzel olr deme
sorarmısın bi daha ![]()
![]()
bacak kadar cocua n baırıon beaaSize de iyilik yaramıyor, hep klişelere bağlı yaşıyorsunuz. be cool babyz :mest:
uehuh takunyalar süpermiş 
Ben de insanım lan!
n dalga gecion abla yaaauehuh takunyalar süpermiş
kerem abey bna Twos u da gösterirmsn cakmamı odaha cakmamıVans üretmişti aslında, nayk aldı sonraBirde Twos var da işte vans daha iyi geldi.
n dalga gecion abla yaaauehuh takunyalar süpermişbenm bi tanem onlar
Yok canım estağfrullah ne dalga geçmesi
çok beğendim ben de alıcam bu yaz alanyada giyicem bizzat
Ben de insanım lan!