Forum
neden çıkmasın çıkabilir ...
ama hatunlarmız da iş yok müzikle uğraşmaktan cok müzisyen uzun saçlı delikanlılarla alakalılar
bizdende cıkar ama ne çıkacağını anladınız sanırım
http://www.huunhuurtu.com/
asdljhasdhgasdkhgasdkşjasdhlgaskgjfasgdfashgasd
Hakan senlen California'ya göçek biz ![]()
Scream dinmez flag of hate inmez! ![]()
Haadi hayırlı thrashler!
göçmen kuşlar sizi ![]()
Böyle geyikler yaparak forumlari chat ortamina cevirmeye çalışmayalım lütfen.
Tamam yav bişi demedik, orda The iron maidens'i öven bi cümle sarfettim. Hemen oklavayı göstermenin ne gereği var admin bacı.
aidşflasdf ![]()
Scream dinmez flag of hate inmez! ![]()
Haadi hayırlı thrashler!
peki bunlar bakiremiymiş aslen..ben sivasliyim mesela..
peki bunlar bakiremiymiş aslen..ben sivasliyim mesela..
Bir daha uyarmayacağım.illa yorum atacaksaniz adam gibi şeyler yazin.hele burasi geyik ya da serbest kürsü bölümü hiç deil !!!
dude..you got my nerves up..but im not goin to piss off this time..last time was happenin me this way 'n i found myself outta this place..this time wont happen anythin like that..get it?
dalaşmak sanatsal bi tepki olmus insanlarda
neye ve neden sanat dediğimizi bilmeliyiz önce
arakadaşım kızlar ister bakire olsun ister olmasın bu seni ilgilendirmez hem sen jinekoloji 'ye ilgin varsa bilemiyorum
artık bu forumlara biceki duzen verilmeli saygısızlık yapanların uyelıkleri silinmeli
Ölü Ruhun Gemisi...
benim bakireler diye bi iddiam yok zaten kendileri öyle bi lakap takmışlar kendilerine adı üzerinde iron ''MAIDENS'' haksız mıyım?? bu konuda hem fikir miyiz..senden bi ricam daha olucak eğer sözlüğü açıp ''ironi'' kelimesinin anlamına benim için bakarsan bi zahmet ; mutlu,mesut,bahtiyar ve osman ve abdülhamit ve taayyip bi insan olma huzuruna erişicem ben tmm?? bakirelik le jinekoloji'yi bağdaştırmanı da akademik bi personel olarak pek etik bulmadığımı söyleyebilirim bu arada..ilginçsin yani..iyi ki jinekologlar takılmıyo buraya
'' jinekoloji = dişi genital organlarını ve hastalıkları ile meme hastalıkları ve bütün bu bozuklukların tedavisi ile ilgilenen bilim dalı. (imiş) (alıntıdır) '' eğer bu forumlara biceki çen verilcekse ilk olarak senin yetersizliğinle başlanmalı sanırım..beni dumurlardan dumurlara uğrattın gecenin bu saatinde allah razı olsun senden kardeşim..iyi geceler..
yalnız sen sanırım sanat konusunda oldukça gelişkin bi insansın ki bana sanat diye tanıtımını yaptığın şey 'the iron maidens' ..sen tarihi yeniden yazan bi insansın ya...ne konuştuğunu bilmeden tarihe ışık tutan bi insansın sen..tebrik ederim seni..
dalaşın dalaşın
http://www.huunhuurtu.com/
kesin veriodur bunlar steve,bruce amcama filan
düşlerim gerçek, gerçeklerim yalan.....!
ya ii calıolar ama bence vokalin sesi pek ii deil.gerci onun işi de zor.söylemeye calıstıgın kişilerden biri Paul biri ise Bruce.kolay kolay söyleyemez cogu insan.kendisine saygı duyuyor fakat sesini begenmediğimi tekrar dile getiriyorum...
www.myspace.com/imovany
www.myspace.com/origam