Forum
Minas Morgul derim.
uyarı: imzaya resim koymak yasaktir.
bende minas morgul derim
-Bütün Kadınlar Şeytandır-
minas morgul.. lugburz..
silence...
yada şöyle diyeyim
1. minas morgul
2. lugburz
-Bütün Kadınlar Şeytandır-
morthond \m/
wtf???
ya süper bi grup hele the passig of the grey compan süper bi şarkı arkdşın köpeği şarkı başladığı gbi bi sölemeye başlıo süper yaa kharzad dum da güzel
.................
taparım... Minas Morgul atmosferi en sağlam albümlerden bi tanesidir şu black piyasasında .. dinlemeyenler çok şey kaybedio..
Düşünde bile göremez işler , düşlerin gördüğü işleri..
yada şöyle diyeyim
1. minas morgul
2. lugburz
ben de +1 diyim tam olsun
www.myspace.com/nocturnacy
o tarza bu tarza geçmeleri önemli deil çok saalam gruptur.Long Lost to Where No Pathway Goes rulaz.
Atmosferle melodiler fena değil, davul vasat da; vokal işi biraz bozuyor.
benim için gelmiş geçmiş en iyi gruplardan biridir
Lugburz - Minas Morgul - Dol Guldur hepsi efsanedir ... Stronghold albümleriyle tarzları değişikliğe ugramıs olsada son albymleri olan Oath Bound ile müthiş bi dönüş yapmışlarıdr eski hallerine...Atmosferi cok saglam olan metal gruplarının baslarında gelir bana...
Mightiest am I,
but I am not alone in this cosmos of mine
ilk tanıstıgımdan beri seviyorum onları.. gercekten basarılı olduklarını düşünüyorum.. tarzları ve müziği gercekten cok farklı.. esrarengiz tadlarını seviyorum desem tam olarak kendimi ve onları anlatmıs olurum....
ve gercekten coğu bruttual vokallere göre muhtesem bir tonu var ve bunu ilginç melodilerle farklı hale getirmeleri de ayrı bir güzellikk.. severim summoning i...
orada da kıyıların arasında ayrım var mı?orada da kardeş kardeşe kıyar mı?orada da her son bakış özlem,son soluk"ah"mı?orada da sevmek,gülmek ve düşünmek günah mı???
Minas morgul ve dol guldur albümleri tartışmasız mükemmeldir.
fakat daha sonraki albümlerinde aynı tadı alamadım,son albümleri için eleştiriler olumlu,dinlemedim ama umarım öyledir.
keisnlikle bir an önce dinle derim harbi eski tadı tekrar alıosun summoning den acaip mutlu oluo insan ![]()
Mightiest am I,
but I am not alone in this cosmos of mine
mesaj silindi..
not everyone understand..