Forum
slayer geçen grammy aldı ya bence mastodon mu ne o almalıydı bence slayer'ın son albümü de biraz hafif olmuş christ illusion gerçi güzel parçalar var fakat baterist dersine iyi çalışmamış blast beat yok gibi bişey bi de böyle tak tak tak tak beat yapıyor ya hani orada ben kopuyorum.
Slayer ne zamandan beri blast beat yapıyorda sen bunu son albumde eksikliğini hissetin?Dersini çalışmayan davulcu da nedense 20 senedir slayerda çalıyor(ayrıldığı sureyi katmassak)...
Artı her "right" ve ya "hi-hat" diye tabir edilen zillere ve "Trampete" aynı anda vurulduğunda blast beat olmaz.Yada Blast beat yapılma çabası içinde olunulmaz?Ozellkle bu adam Dave Lombardo'sa..Dedğin "beat" kısmıda "Supremist" şarkısının başından başka hiçbir yerde kullanılmamıştır.
Evet Slayer artık hafif albumler yapıp "yılın en sert albumu" unvanlı kayıtlar çıkarıyor
Bu arada "o "Mastadon"(!) mu ne" tarzında aşağılama(!) çabası içeren daha bırak muziğini,ismini bile adam gibi soyleyemediğin onemli bir grup hakkında kuduğun bu cumle "saçmalığı" için yorum yapmıyorum..yapmamalıyım
"seasons in the abyss" 'e apayrı bi sempatim var muhteşem bi şarkı.
RISING TOMORROW / Gitar - Vokal
www.myspace.com/risingtomorrowband
www.risingtomorrow.org
bi bi bi bi bi bi bi bi numaraaaaaaa slayer!!!!
angel of death
i hate you
şu an favorilerim arasında =p
..Lethe.. (H)
Slayerized Or Die
ılımlı satanizm ![]()
seasons in the abyss dışında her şarkısını severim
Words escape me when i try to speak...
Alayına I hate youuu ölümüne kızılcıklı
http://www.huunhuurtu.com/
i hate you'nun başlangıcı falan da çok güzel :] jadıımın tavsiyesiyle dinlemiştim ve çok sevdim =p
..Lethe.. (H)
Slayer kalite bir grup üstüne Thrash Speed metal tanımam en güzel örneklerdendir..
Slayerized or die hacıı
Çirkin karı yoktur , az vodka vardır...
http://www.travian.com.tr/?uc=tr3_126798
thrash metalin babaları....reing in blood a hiç bişi değişilmez...
Geçen gün 8. sınıf çocuğunun çantasında gördüm.İspirtolu kalemle mi ne Slayer yazmış çantaya.Şaşırdım biraz açıkçası ya ![]()
Kefen ve gelinlik...Birbirinin aynı olan iki giysi...
Dinle bak!
Ölürken yaşamak,yaşarken ölmek...
Savaşırken teslim olmak ve teslim olurken savaşmak zorunda kalıyorsun...
Değil mi?
Dünden...bugüne....tavizsiz duruşuyla takdir ve takip ettiğim çizgisinden çıkmamış,yegane gruptur.