Forum
Sen rahat ol dostum, ben bu grubu yeterince dinledim, 1 2 kere dinleyip yok bunlarda iş yok deyipte bi kenara atmadım.. thrash'tan anlamayan biri olarak? Slayer sevmemem seni bu kanıya mı vardırdı? Bu forumda hiç mi rastlaşmadın bir gruba olumsuz yorum? Cahilce ve provakatör.. O da güzel..Eğer bir kişinin yorumunu tasvip etmiyorsan, "adam" gibi bir cevap verirsin, ama saygı çerçevesi içerisinde..
Şunuda eklemek isterim; yorumu iyice oku, işine gelmeyen cümleleri aradan çıkartıp ona göre yorum yapma.!
Cahil ve provakatör demişsin bir cümlende, senin yaptığın ya da yapmak istediğin şeyle bir bağdaştır bakalım şu iki kelimeyi, sana uyacak mı?
Neyse.. Dinleyedur sen Slayer'ını, dinleme diyen yok..
Canım benim,şekerparem sen yazdıklarının farkında mısın?
"Slayer'ı bana öyle bi anlattılar ki aha dedim a.q grup budur herhalde, eve geldim 15 tane şarkısını indirdim, yok çıkmadı bi tane sağlam parça"
Bu kurduğun cümlenin türkçesi ile yukardaki alıntının ilk paragrafında söylediklerinin anlamı çıkar mı sence? Tabii ki hayır..."Yeterince dinledim" kavramının pek normal anlamını yansıttığını sanmıyorum...
bunlarda iş yok deyipte bi kenara atmadım
Boş grup...İlk şarkıdaki tepki;bu da neymiş yahu...İkinci şarkı;ı ıh yok ne müziği müzik ne vokali vokal...üçüncü parça inanamıyorum o kadar anlattılar bu kadar mı kötü müzik olur..dördüncü parça:yeter bir parçanız da güzel olsun...beşinci parça yok bunlarda iş yok hele thrash yanından geçemezler...........on beşinci,yirminci parça yeterli süre dinleme ve son tepki:Ehh bırak yakamı boş grup....
Adam olana,adam gibi olana adam gibi cevap verilir...Bu forumda şimdiye kadar hiç küfür kullanmadım,bu kadar mesajda belki bir iki kırıcı olmuş olabildiğim nokta olmuştur ama bu seviyedeki bir mesaja gayet güzel cevap verdiğimi düşünüyorum..
Tüm yorumunu niye alayım? Ben özellikle sorun olduğunu düşündüğüm kısım hakkında yorum yaparım,geri kalan hakkında sorun olursa da cevaplarım..
Tek bir tane cahilce ve provakatörce cevabımı bulamazsın ama sen de hakverirsin ki bazı mesajların iq seviyesi ve fazlaca olması sonucu arada bir kendini kısa süreli güldürme imkanın olmakta...
Son olarak da;
Boş grup...
Beğenmediğim bir grup şu yönleriyle hoşuma gitmiyor
Demek arasında dağlar kadar fark var hem üslup hem saygı hem de bilgi olarak...
Thrash Metal bildiğini iddia ediyorsan-ki bu her tür için geçerli bence-dinlediğin şeye ve diğer insanlara saygın olması gerekli..Ben de Megadeth'e hiç alışamadım-10 şarkı dinledim beğenmedim(!)-ama o thrash olarak Megadeth olarak orda durur...Geldiği zaman gitmek boynumun borcudur,dinlediğim müziğin en önemli yapıtaşlarından biridir ve milyonlarca seveni vardır...Onunla ilgili hoşuma gitmeyen şeyleri söyleyebilirim,kulağımın alışamadığı unsurlardan bahsedebilirim ama onun hakkında saygısızca bir yorum yapmak dinlediğim müziğe ihanet etmek anlamına gelir...
Burda yazmaya başladığımdan beri "Boş grup.." tarzı binlerce ama binlerce mesaj gelip geçti özellikle de Thrash Metal başlığı olmak üzere,Heavy Metal başlığında da bu tarz mesajlara elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım..
Türkçeyi daha güzel kullanırsan ve saygılı olabilmeyi öğrenirsen bence hiçbir sorun kalmaz...Belki biri çıkıp senin sevdiğin gruplara işe yaramaz,boş dediği zaman önemsemeyip geçip gidebilirsin ama böyle bir vurdumduymazlıkla -kendi adıma- Thrash Metal başlığı altında asla karşılaşamazsın kusura bakma...
Saygılar,
Good friendly violent fun in store for all..
Hammer of Justice Crushes You,Overpower
I Cant Believe The Things You Say
I Cant Believe
I Cant Believe The Price You Pay
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..
Okumaz ki... okusa keşke
http://www.huunhuurtu.com/
Gerçekten bütün gruplara bu kadar saygı değer yaklaşılsaydı bu ülkenin müzik ruhu ne kadar tavan yapmış durumda olurdu bir düşünsenizeBazı insanlar vardır, nette okur dışarı çıkar bir arkadaşı X birşey söyler senin burada anlattığın parmaklarınla belkide dakikalarını harcadığın zaman boşa gider. Bazı insanlar varki, öğrendiği zaman etrafındaki yanlışlıklarıda düzeltir.. Acaba o arkadaş gerçekten hangisi?
Bazı arkadaşların öğrenmesi dileğiyle ; http://www.metaltr.net/modules.php?name=News&file=article&sid=936
I'm Lovin' it
Okudum dostum okudum, dinlemesemde merak edip zamanında okumuştum.. Sende bir yerde haklısın, bende sevdiğim grubu savunurum. Boş grup dedim zamanında, tamam fazla ağır bir cümle olmuş kabul de, sizin cümleleriniz fazlasıyla ağır değil mi? Bu arada lHellboundl sana söylediğim sadece şakadan ibaretti, sen bunu nerenden anladın anlamadım..
ancientsign evet arkadaşım bende bu forumda küfür kullanmamaya özen gösteriyorum, dikkat ettiysende kullanmadım, türkçeyi düzgün kullanıp, kendini ifade edebiliyorsan zaten gerek kalmıyor küfüre. ![]()
"Kataklysm" Senin yorumların, hakkaten sağlam ve bilgiye dayalı olur, özenle okurdum. Üç kuruşluk müzik bilgisi demişsin, peki Slayer'ı tanımamak cahelet olsun, öyle diyorsan..
Bende bu gruba karşı ön yargı falan yok, arşivimde Slayer'ın tüm albümleri var, dinliyorum ama bana diğer grupların verdiği hazzı vermiyor..
Neyse, konu fazlasıyla saptı zaten, tartışma mesajları silinirse iyi olur, başlık iyice kirlendi..
Don't say I didn't try.. But I'd rather not live here anymore..
...
HELLBOUND(r.i.p.)
www.myspace.com/chopsticksuicide
![]()
slayer sevmemek neden anlaşılamıyor anlamış değilim( o da güzel)
slayer bir yerden sonra aynı parçayı tekrar tekrar kaydetmiş havası veriyor . kerry king de ole aman aman her solosu olay olan bir eleman değil sadece hızlı çalabiliyor . onun dışında soundunu her zaman takdir edip her zaman dinleyeceğimi bildiğim bir grub yinede ben kimsenin thrash sevmem alında ama slayer dinliyorum demesini beklemiyorum .
ıssız
Boş grup dedim zamanında, tamam fazla ağır bir cümle olmuş kabul de, sizin cümleleriniz fazlasıyla ağır değil mi?Bende bu gruba karşı ön yargı falan yok, arşivimde Slayer'ın tüm albümleri var, dinliyorum ama bana diğer grupların verdiği hazzı vermiyor..
Slayer'ı bana öyle bi anlattılar ki aha dedim a.q grup budur herhalde, eve geldim 15 tane şarkısını indirdim, yok çıkmadı bi tane sağlam parça
Aynı dili konuştuğumuza cidden inanmıyorum...Hala Slayer'ın sevilmemesi neden anlaşılamıyor tarzı mesajlar var...Kimse size bir grubu zorla sevdiremez zaten,sevmezseniz sevmeyin burda bir sorun yok...
Biri burda yazdıklarından sonra çıkıp da yok ben öyle demek istemedim diyemez,bu yüzden yazdığın herşey seni anlattığı ve sorumluluğn olduğu için doğru cümleler kurarsanız sorun olmaz...
Uzun yazıda da yazdığım gibi hiç de ağır konuştuğumu sanmıyorum..İnsanlara hep saygılı davrandıktan sonra,bir noktada birşeyler değişmiyorsa biraz sert üslup olabilir bu da doğaldır...
Alıntının ikinci paragrafı ile koyulaştırdığım yerlerde inanılmaz bir mantık hatası yok mu? Ben mi yanlış görüyorum?...
İnsana madem şarkı indirip dinleyip beğenmedin niye hepsini indiriyorsun demezler mi? Aman sorarlarsa arşivimde bulunsun da ne olur ne olmaz demek için mi hiçbir şey hissetmediğin bir grubu arşivinde bulundurmak..Binlerce çelişki...Neyse,şarkı indirmenin etmenin adı da artık arşiv oldu ya ona yanıyorum...
Good friendly violent fun in store for all..
Hammer of Justice Crushes You,Overpower
I Cant Believe The Things You Say
I Cant Believe
I Cant Believe The Price You Pay
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..
Ya kardeşim benim =) ben orda başımdan geçen bir olayı anlattım, anlattıkları vakit gelip eve diskografi indirmeyecem ya, indirdim öyle önerdikleri şarkıları.. Ama zamanla ordan burdan, arkadaşlardan bütün albümleri elime geçti..
"Uzun yazıda da yazdığım gibi hiç de ağır konuştuğumu sanmıyorum..İnsanlara hep saygılı davrandıktan sonra,bir noktada birşeyler değişmiyorsa biraz sert üslup olabilir bu da doğaldır..."
Ağır konuşma lafını sana söylemedim, diğer yorumlara bakarsan eğer anlarsın..
"Biri burda yazdıklarından sonra çıkıp da yok ben öyle demek istemedim diyemez,bu yüzden yazdığın herşey seni anlattığı ve sorumluluğn olduğu için doğru cümleler kurarsanız sorun olmaz..."
Benim hiçbir cümlemde şurası şöyle anlaşılmış pardon gibi bir anlatım yoktur. Dediklerimin arkasındayım, sadece en başta ağır bir tabir kullandığım için, buraya kadar geldi bu mevzu..
Ya dostum salla gitsin =) kapatalım şu konuyu..
_SileNce_ msn ye gel anlatıcam ben sana
Anlattıklarım işe ayradı umarım
beyler kusura bakmayın galiba konunun bu kadar uzamasınında sebeblerinden biri benimki slayer için özellikle vokalde hareketli yazıcağıma hareketsiz yazdım.Herhalde dalgınlığıma geldim.Çünkü sayer'a bi thrash metal grubuna BİLEREK hareketsiz yazmak tam bi mallık ve cahilliktir.O yüzden kusura bakmayın.Konunun buraya kadar gelmesi boş grup denmesi yüzündendir.Bende slayer'ı bi ıced earth ne bilim bi testament gibi aşırı dinlemem.Ama oyle zamanlarda olur ki yalnızca slayer dinlemek isterim.O yuzdende saygılıyımdır slayer benim için her zaman bi yerde durur ve her zaman savunduğumda bi şey vardır.İsteyen dinler istemeyende dinlemez.Ama tabiki yorumuda saygılı bi şekilde yapmak gerekir.
Biraz uzun oldu ama açıklama gereği duydum.Konuda kapandı zaten.
Belirsizim Takip Edemnezsin,Bulutların Üzerindeyim Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin,Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
yani go on diyorumm başka bişiy demyrmmmm raining blood,black magic aklıma ilk gelenler.............
ҳ̸Ҳ̸ҳ†ஐThErOcKuLaஐ๑†ҳ̸Ҳ̸ҳ
^^^tHe FreEdOm!!! ^^^Tehlikenin farkında mısınız SİYAH ın adını biz koyduk...^^^
Bende bu gruba karşı ön yargı falan yok, arşivimde Slayer'ın tüm albümleri var, dinliyorum ama bana diğer grupların verdiği hazzı vermiyor..
Şu kelimeyi baştan söyleseydin bu kadar olay çıkmazdı zaten
Neyse işler tatlıya bağlandı slayer sevmeyen biri var. vurun!
o kadar da cevap hazırlamıştım bu cevap tüm hazırlıklarımı bitirdi
Haz verse de vermese de Slayer! bitti..En fazla parçası coverlanan grup metallicanın 2. olduğunu da hatırlatayım zıplayanlar olacaktır ![]()
bitti. hoşçakal.
Yola getirdim ben onu ![]()
Thrash in her türlüsü makbuldur ha slayer ha megadeth ha annihilator speed olsun death thrash olsun farketmez thrash olsun benim olsun nihah ![]()
Schizos are never alone