İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Slayer

440 Gönderiler
189 Üyeler
0 Reactions
84 K Görüntüleme
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

Gönderen: @silence-3
Slayer'a boş dedim diye kavga çıkacak az daha =), ya tamam dinleyen dinler lafım yok ona. Slayer'ı bana öyle bi anlattılar ki aha dedim a.q grup budur herhalde, eve geldim 15 tane şarkısını indirdim, yok çıkmadı bi tane sağlam parça.. Zevk-renk meselesi tabi bunun tartışması olmaz. Ama şu grubu öyle anlatıyorlar ki, sanırsın gökten inmiş bunlar.. Neyse..

Speed e kayan Testament Anthrax daha anlaşılır gelebilir anlamayan insanlar için Metallica'da 5tane bir birrinden sağlam albüm yapıp dağılmış bir gruptur benim nazarımda.
Senin için Slayer anlaşılırlık çıtası yüksek bir grup olsada bence birazdaha dinle hazmı zordur belki ama zamanla muftelası olursun

Aslında bende slayer pek dinlemem Alternatif olarak Destruction, Sadus,Kreator ... gibi gruplar varken ...

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 02/08/2008 11:39 am
lHellboundl
(@lhellboundl)
Gönderiler: 238
Estimable Member

:)

HELLBOUND(r.i.p.)

www.myspace.com/chopsticksuicide

Gönderildi : 02/08/2008 6:10 pm
(@antiquesh)
Gönderiler: 1507
Noble Member

Slayer bana da itici gelir oldum olası (Dave dışında) ama dinlerim..._SileNce_ adlı arkadaşı anlayabiliyorum...Diğer grupların verdiği hazzı Slayer vermeyebilir ona thrash adına...

Gönderildi : 02/08/2008 6:27 pm
lHellboundl
(@lhellboundl)
Estimable Member

hayır anlayamadığım nokta sevmiyorsanız neden yazmakta bu kadar ısrarcısınız ülkemin nadide sert metalcileri? yazmayın,uzatmayın... sinir bozmayın burda.

HELLBOUND(r.i.p.)

Gönderildi : 02/08/2008 6:37 pm
(@antiquesh)
Noble Member

Gönderen: @lhellboundl
hayır anlayamadığım nokta sevmiyorsanız neden yazmakta bu kadar ısrarcısınız ülkemin nadide sert metalcileri? yazmayın,uzatmayın... sinir bozmayın burda.

Sence sevmediğimi belirtmek için mi attım o mesajı iyi oku bakalım..

Gönderildi : 02/08/2008 6:47 pm
lHellboundl
(@lhellboundl)
Estimable Member

Gönderen: @antiquesh

okumamda yada algılamamda bir problem yok. sadece uzamamasından yanayım.

HELLBOUND(r.i.p.)

Gönderildi : 02/08/2008 6:48 pm
(@antiquesh)
Noble Member

Zaten uzamaması için arkadaşı anlayabildiğimi belirtmiştim sen anlık heyecanla atlamışsın konuya bence :)

Gönderildi : 02/08/2008 6:51 pm
lHellboundl
(@lhellboundl)
Estimable Member

Zaten uzamaması için arkadaşı anlayabildiğimi belirtmiştim sen anlık heyecanla atlamışsın konuya bence :)

evet biraz heyecanlı adamım ben. atlamak değilde müdahale diyelim kalbimiz kırılmasın :)

HELLBOUND(r.i.p.)

Gönderildi : 02/08/2008 6:53 pm
_SileNce_
(@silence-3)
Gönderiler: 230
Reputable Member

Herkezin müzik zevki farklıdır, ve herkezin düşünce özgürlüğü vardır :wink: Der ve konuyu burada kapatırım.. Fazla uzatmayalım da lHellboundl arkadaşımızın kalbi kırılmasın :)

Don't say I didn't try.. But I'd rather not live here anymore..

Gönderildi : 02/08/2008 7:33 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Famed Member

Herkezin müzik zevki farklıdır, ve herkezin düşünce özgürlüğü vardır :wink: Der ve konuyu burada kapatırım.. Fazla uzatmayalım da lHellboundl arkadaşımızın kalbi kırılmasın :)

Bencede konuyu kapat sen artık !
Olayı cahil inatlaşmasına dayattın ...vokalı anlaşılmıyo diye sevmiyorummu denir ?Hem Tom arayanın vokalı gayet anlaşılır ve sağlamdır .Sen Toma kurban ol.. Bak nasıl canım sıkıldı şimdi
herkez thrash zaten dinleyemez Git Teoman dinle Asabımıda bozma

Gönderildi : 02/08/2008 8:00 pm
(@antiquesh)
Noble Member

Gönderen: @kataklysm

Bencede konuyu kapat sen artık !
Olayı cahil inatlaşmasına dayattın ...vokalı anlaşılmıyo diye sevmiyorummu denir ?Hem Tom arayanın vokalı gayet anlaşılır ve sağlamdır .Sen Toma kurban ol.. Bak nasıl canım sıkıldı şimdi
herkes thrash zaten dinleyemez Git Teoman dinle Asabımıda bozma

Höst! :)

Gönderildi : 02/08/2008 8:13 pm
lHellboundl
(@lhellboundl)
Estimable Member

kırılmaktan çok kırıcı olduğumu eski arkadaşlar iyi bilirde. sen hakakten yollansan hiç fena olmicak. Çünkü başlarsam yazmaya hiç iyi şeyler yazmayacam artık. git yaşıtlarınızla parktta oynayın,barbie bebeklernizi seviştirin ne bilim. sevmiyorsan yaz çık git. saçma sikik yorumlarla gelmeyin şuraya mk yok boş grup falan.. sen kimsin lan slayer a boş grup diyorsun emziksiz bebe!

HELLBOUND(r.i.p.)

Gönderildi : 02/08/2008 8:13 pm
(@antiquesh)
Noble Member

kırılmaktan çok kırıcı olduğumu eski arkadaşlar iyi bilirde. sen hakakten yollansan hiç fena olmicak. Çünkü başlarsam yazmaya hiç iyi şeyler yazmayacam artık. git yaşıtlarınızla parktta oynayın,barbie bebeklernizi seviştirin ne bilim. sevmiyorsan yaz çık git. saçma sikik yorumlarla gelmeyin şuraya mk yok boş grup falan.. sen kimsin lan slayer a boş grup diyorsun emziksiz bebe!

:D

Gönderildi : 02/08/2008 8:17 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Famed Member

Yok arkadaş harbi kızıyorum Üç kuruşluk müzik bilgisi olmayan adamlar ukala ukala tavırlarla Slayer gibi efsane olmuş gruplara yok vokali şöyle yok anlaşılmıyo vs vs deme hakkına sahip
Açık açık diyorum basın gidin Teoman dinleyin kardeşim

Gönderildi : 02/08/2008 11:48 pm
(@antiquesh)
Noble Member

Gönderen: @kataklysm
Yok arkadaş harbi kızıyorum Üç kuruşluk müzik bilgisi olmayan adamlar ukala ukala tavırlarla Slayer gibi efsane olmuş gruplara yok vokali şöyle yok anlaşılmıyo vs vs deme hakkına sahip
Açık açık diyorum basın gidin Teoman dinleyin kardeşim

Bu kadar takma yav :)

Gönderildi : 02/08/2008 11:49 pm
Sayfa 23 / 30
Paylaş: