İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Slayer

440 Gönderiler
189 Üyeler
0 Reactions
83.9 K Görüntüleme
lHellboundl
(@lhellboundl)
Gönderiler: 238
Estimable Member

Gönderen: @silence-3
Slayer'a boş dedim diye kavga çıkacak az daha =), ya tamam dinleyen dinler lafım yok ona. Slayer'ı bana öyle bi anlattılar ki aha dedim a.q grup budur herhalde, eve geldim 15 tane şarkısını indirdim, yok çıkmadı bi tane sağlam parça.. Zevk-renk meselesi tabi bunun tartışması olmaz. Ama şu grubu öyle anlatıyorlar ki, sanırsın gökten inmiş bunlar.. Neyse..

Bence sen uzatma :)

HELLBOUND(r.i.p.)

www.myspace.com/chopsticksuicide

Gönderildi : 01/08/2008 4:37 pm
Islamic_Heavy_Metal
(@islamic-heavy-metal)
Gönderiler: 225
Reputable Member

Slayer'a boş dedim diye kavga çıkacak az daha =), ya tamam dinleyen dinler lafım yok ona. Slayer'ı bana öyle bi anlattılar ki aha dedim a.q grup budur herhalde, eve geldim 15 tane şarkısını indirdim, yok çıkmadı bi tane sağlam parça.. Zevk-renk meselesi tabi bunun tartışması olmaz. Ama şu grubu öyle anlatıyorlar ki, sanırsın gökten inmiş bunlar.. Neyse..
Reign in Blood albümü çoğu otoriteye en iyi thrash metal albümü seçilmiştir.(Bana göre de öyle) Ha sen dersen ki otoritelerin seçtiği herşeyi ben beğenmek zorundayım ? Birşey diyemem.Ama bence Show No Mercy , Hell Awaits , Reign in Blood , South of Heaven gibi klasikleri dinleyip yorumunu öyle belirt.

MARMARA EREĞLİSİ / TEKİRDAĞ

Gönderildi : 01/08/2008 4:56 pm
(@antiquesh)
Gönderiler: 1507
Noble Member

Slayer Kreator Thrashi farklııı Metallica Megadeth Thrash'i farklı o yüzden çıkıo bu çatışmalar :)

Gönderildi : 01/08/2008 5:23 pm
tormentor
(@tormentor-2)
Gönderiler: 175
Estimable Member

Gönderen: @antiquesh
Slayer Kreator Thrashi farklııı Metallica Megadeth Thrash'i farklı o yüzden çıkıo bu çatışmalar :)
güzel yorum :wink:

UpTheIrons!!!

NoLifeTillLeather!!!

Gönderildi : 01/08/2008 5:47 pm
MoonlanD
(@moonland)
Gönderiler: 1926
Noble Member

Bazi arkadaslar yavas yavas anlamaya baslamislar.. :)

Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..

Gönderildi : 01/08/2008 5:48 pm
(@antiquesh)
Noble Member

Gönderen: @moonland

Bazi arkadaslar yavas yavas anlamaya baslamislar.. :)

Sana anlatana kadar canm çıktı zaten :)

Gönderildi : 01/08/2008 5:57 pm
MoonlanD
(@moonland)
Noble Member

Hocam burada devam etmeyelim.. :) Durum sapiyor..

Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..

Gönderildi : 01/08/2008 5:59 pm
(@antiquesh)
Noble Member

Gönderen: @moonland
Hocam burada devam etmeyelim.. :) Durum sapiyor..
:)

Gönderildi : 01/08/2008 6:00 pm
ancientsign
(@ancientsign)
Gönderiler: 720
Honorable Member

Hani belli bir zamandan beri dinlesen insanlar aynı fikirde olmasa bile ciddiye alınabilirdi yorumun bence...

Ama;

"Slayer'ı bana öyle bi anlattılar ki aha dedim a.q grup budur herhalde, eve geldim 15 tane şarkısını indirdim, yok çıkmadı bi tane sağlam parça"

Şu cümleden sonra ciddiye alınabilecek bir nokta var mı?
En iyi gruplarınızdaki yorumuna baktım,ordaki gruplara göre Slayer sevmemen gayet doğal ama thrashten anlamayan birinin de gelip "Boş grup.." gibi provakatör ve cahilce bir açıklama yapması gayet abesle iştigal..

Good friendly violent fun in store for all..

Hammer of Justice Crushes You,Overpower
I Cant Believe The Things You Say
I Cant Believe
I Cant Believe The Price You Pay
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..

Gönderildi : 01/08/2008 6:18 pm
rocknheartagram
(@rocknheartagram)
Gönderiler: 171
Estimable Member

Slayer'ı sevmeyenlere neden sevmiyosun denmemeli.Çünkü slayer'ın çok hızlı ve hareketsiz.Buda insanlara anlamsız gelebiliyo çünkü vokalin dediklerini anlayamıyo olabilirler.Buda slayer'in tarzı işte.

Belirsizim Takip Edemnezsin,Bulutların Üzerindeyim Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin,Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!

Gönderildi : 01/08/2008 8:09 pm
Islamic_Heavy_Metal
(@islamic-heavy-metal)
Gönderiler: 225
Reputable Member

Gönderen: @rocknheartagram
Slayer'ı sevmeyenlere neden sevmiyosun denmemeli.Çünkü slayer'ın çok hızlı ve hareketsiz.Buda insanlara anlamsız gelebiliyo çünkü vokalin dediklerini anlayamıyo olabilirler.Buda slayer'in tarzı işte.
Çok hızlı ve "hareketsiz" :lol: ilginç !

MARMARA EREĞLİSİ / TEKİRDAĞ

Gönderildi : 01/08/2008 9:37 pm
(@comfortinbrutality)
Gönderiler: 1683
Noble Member

Gönderen: @rocknheartagram

Hareketli istiyosan ismail yk-bas gaza dinlemeni öneririm dinleyenler gayet hareketli şeyler yapıyo özeniyosan.Banada senin dediklerin anlamsız geliyo neden bunları söyledin demeyecen.Sen her dinlediğin şarkının sözlerini anlayabiliyomusun?ve adam gidip de ultra guttural pig vs vs brutal vokal de yapmıyo hani anlaşılıyo hiç olmadı az çok.Hızlı ve hareketsiz gaydırı gubbak cemile durumlarına bağlamış hepten bu ya

dm.wasp.gen.tr

Gönderildi : 02/08/2008 2:10 am
_SileNce_
(@silence-3)
Gönderiler: 230
Reputable Member

Gönderen: @ancientsign

Hani belli bir zamandan beri dinlesen insanlar aynı fikirde olmasa bile ciddiye alınabilirdi yorumun bence...

Ama;

"Slayer'ı bana öyle bi anlattılar ki aha dedim a.q grup budur herhalde, eve geldim 15 tane şarkısını indirdim, yok çıkmadı bi tane sağlam parça"

Şu cümleden sonra ciddiye alınabilecek bir nokta var mı?
En iyi gruplarınızdaki yorumuna baktım,ordaki gruplara göre Slayer sevmemen gayet doğal ama thrashten anlamayan birinin de gelip "Boş grup.." gibi provakatör ve cahilce bir açıklama yapması gayet abesle iştigal..

"Hani belli bir zamandan beri dinlesen insanlar aynı fikirde olmasa bile ciddiye alınabilirdi yorumun bence..." Yahu bir grubu beğenmiyorsan nasıl belli bir süre dinleyebilirsin?

Sen rahat ol dostum, ben bu grubu yeterince dinledim, 1 2 kere dinleyip yok bunlarda iş yok deyipte bi kenara atmadım.. Trash'tan anlamayan biri olarak? Slayer sevmemem seni bu kanıya mı vardırdı? Bu forumda hiç mi rastlaşmadın bir gruba olumsuz yorum? Cahilce ve provakatör.. O da güzel..

Eğer bir kişinin yorumunu tasvip etmiyorsan, "adam" gibi bir cevap verirsin, ama saygı çerçevesi içerisinde.. :wink:

Şunuda eklemek isterim; yorumu iyice oku, işine gelmeyen cümleleri aradan çıkartıp ona göre yorum yapma.!

Cahil ve provakatör demişsin bir cümlende, senin yaptığın ya da yapmak istediğin şeyle bir bağdaştır bakalım şu iki kelimeyi, sana uyacak mı?

Neyse.. Dinleyedur sen Slayer'ını, dinleme diyen yok.. :wink:

Don't say I didn't try.. But I'd rather not live here anymore..

Gönderildi : 02/08/2008 10:39 am
MoonlanD
(@moonland)
Noble Member

Bence ancientsign yorumundan once sen kendi bos yorumuna bir bak.. Thrash metalden anlamayanlar ne ariyor bu forumda kamuya acik ondan mi.. :) Nasil olsa serbest bir grubu bosaltmak ve doldurmak yoruma bagli dimi. Neyse siz bilirsiniz istediginiz yorumuda yaparsiniz.

Gönderildi : 02/08/2008 10:55 am
_SileNce_
(@silence-3)
Gönderiler: 230
Reputable Member

Dayı sen ne diyosun? Testament, Kreator, Over Kill, Anthrax, Metallica, Megadeth.. Dinler ve severim, bak bunlara bunlar Trash değil mi? Slayer sevmemem o türden anlamıyorum anlamına mı geliyor? Saçmalamayın Allah için..

Forum dediğin nedir? Bunun hakkında bir bilgin var mı? O zaman insanlar hiçbirşey hakkında yorum yapmasın, fikrini beyan etmesin, yorum yapmasın.. O zaman sormazlar mı Kerem'e sen neden açtın bu forumu diye?

...

Don't say I didn't try.. But I'd rather not live here anymore..

Gönderildi : 02/08/2008 11:06 am
Sayfa 22 / 30
Paylaş: