Forum
trash metalin BABASIDIR BABASI .
ama son olarak duyduğum dağılmışlar .
hep bir gün türkiyeye gelseler die hayalini kurmuştum ![]()
http://www.myspace.com/ern3599
thrash metalin BABASIDIR BABASI .
ama son olarak duyduğum dağılmışlar .
hep bir gün türkiyeye gelseler die hayalini kurmuştum
Slayerdan önce Thrash Metal'in babası olabilecek bir ton grup mevcut..
Ayrıca 2009 da yayınlayacakları albümün hazırlığını yaparken grup nasıl dağılıyor onu anlayamadım..
Bir eklentide daha önce Türkiye'ye zaten geldiler.. Cümle daha önce hiç gelmemişler gibi olmuş sanki..
Dağııldıklarına inanamadım doğrusu.Hızlı ve etkileyici bi tarz.Tanrı mı değil mi onu bilemem.Ama dinlediğim bi grup.Son albümleride yine aynı sertlikte gider insallah.
Belirsizim Takip Edemnezsin,Bulutların Üzerindeyim Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin,Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
Boş grup..
Don't say I didn't try.. But I'd rather not live here anymore..
Boş grup..
Bıragh alla sen ya
MARMARA EREĞLİSİ / TEKİRDAĞ
Boş grup..
Bıragh alla sen ya
Öyle dayı n'yapabilirim.. Ne vokali vokal.. Boş yani boş, bi şarkıya başladıklarında bateri ayrı telden gitar ayrı telden.. ortada bir ritim yok.. Sallamasyon..
Bu benim şahsi fikrimdir ![]()
Yani böyle harika süper vay anasını diyebileceğim bir şarkısını göremedim ben şahsen ![]()
skeletons of society ve dead skin maske süper vay anasını demiştim.
UpTheIrons!!!
NoLifeTillLeather!!!
War Ensemble
Chemical Warfare
Angel of Death
Dead Skin Mask
Mandatory Suicide
Black Magic
Kill Again
Bu parçalar adamı alır götürür zaten,vay anasını falan demene gerek kalmaz.
dm.wasp.gen.tr
Boş grup..
Bıragh alla sen ya
Öyle dayı n'yapabilirim.. Ne vokali vokal.. Boş yani boş, bi şarkıya başladıklarında bateri ayrı telden gitar ayrı telden.. ortada bir ritim yok.. Sallamasyon..Bu benim şahsi fikrimdir
HELLBOUND(r.i.p.)
www.myspace.com/chopsticksuicide
1. Slayer dunyanin en iyi Thrash Metal grubudur.
2. Reign in Blood albumu dunyanin en iyi thrash albumlerindendir..
Bosch ![]()
Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..
1. Slayer dunyanin en iyi Thrash Metal grubudur.
2. Reign in Blood albumu dunyanin en iyi thrash albumlerindendir..Bosch
hassktr ln o kadar da değil
E evet yani1. Slayer dunyanin en iyi Thrash Metal grubudur.
2. Reign in Blood albumu dunyanin en iyi thrash albumlerindendir..Bosch
hassktr ln o kadar da değil
UpTheIrons!!!
NoLifeTillLeather!!!
Metallica daha cok Thrash Speed yapmaktadir.. Anthrax gibi.. o nedenle bunu bu sekilde ilettim..
Thrashin Metalin en iyisi soylemimde aynen devam ediyorum..
Slayer, Kreator, Venom, Sodom, Annihilator, Overkill.. neyse siz takilin.. ![]()
Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..
Slayer'a boş dedim diye kavga çıkacak az daha =), ya tamam dinleyen dinler lafım yok ona. Slayer'ı bana öyle bi anlattılar ki aha dedim a.q grup budur herhalde, eve geldim 15 tane şarkısını indirdim, yok çıkmadı bi tane sağlam parça.. Zevk-renk meselesi tabi bunun tartışması olmaz. Ama şu grubu öyle anlatıyorlar ki, sanırsın gökten inmiş bunlar.. Neyse..