Forum
Evet tarışma sadece ufacık sayılır.Ama yerli yerinde yapılan.
Cliffhanger On A Bloody Sunday
Be violent.Feel the fire of thrash burning your soul.Not your body!
If you run out of ideas, remember: life sucks, goverment sucks, you reject this fucking place, you despise this fucking race.
çok hklısın...
dead skin mask guzel.. lombardo fena zaten catır catır
Evet haklısın en azından benim çapımda çok ufak bir tartışma..Slayer fanının gözümde Slayer'ı aklamasını beklerdim..Ama sen direk kestirip attın..Hemde fanı olduğun grup için ' tartışmanın mantığı yok ' dedin..Neyse sen bilirsin mantıksızca gelebilir sana dediğim gibi herkesin fanlık anlayışı farklı..saygılar..
Aklanmaya gerek yok Slayer ın bence.Slayer la büyümüş bir insan olarak açıklamamı yaptım...anlayana..Uzatmanın alemi yok tartışmayı.Slayer derdi kendilerinden başka kimseyi germez nede olsa
Germezmi ? Sen slayer ile mi büyümüştün ? Abicim bir dinleyici, taptığı, öldüğü , bittiği grubu hayatının bir parçası olarak görür..Ona zarar geldiğinde sizinde hayatınızın bir parçası zarar görmüş olur..Ben Black Label Society ve Pantera fanıyım..Zakk hayranıyım dicem ama hayranlıktan ziye bu psikopat bir fanlığa döndü artık herneyse..Şahsen ona gelecek bir zarar, bana gelen bir zarardır..Ona birisi '' egoları çok kabarık ıy '' dediğinde hemen o düşünceyi değiştirmeye çalışırım..Ne de olsa fanıyım bunu Zakk değil dinleyiciler arasında bizler yapıcaz..Belki de bu düşüncesini değiştirerek onu tekrar Zakk-Sever bir dinleyici yapıcam ne malum ? Neden geri kazanmayayım ? Demek istediğim anlaşılmıştır umarım..İnsan bir grubun fanı olduğu zman o fanlığın verdiği sorumlulukları üstlenmelidir ve yerine getirmelidir..Fanlık görüldüğü kadar basit birşey değildir..
bu fan lık olayını biliyorsan diğer fanlara da saygı duy bence...çünkü neyin ne olduğunu biliyorsun..
Benim için Metallica'dan sonra Slayer gelir ikisinin üzerine Thrash tanımam. İkisi de kraldır. Thrash metalin babalarıdır.
Metal is not only music, Metal is a way of life...
m/
Germezmi ? Sen slayer ile mi büyümüştün ? Abicim bir dinleyici, taptığı, öldüğü , bittiği grubu hayatının bir parçası olarak görür..Ona zarar geldiğinde sizinde hayatınızın bir parçası zarar görmüş olur..Ben Black Label Society ve Pantera fanıyım..Zakk hayranıyım dicem ama hayranlıktan ziye bu psikopat bir fanlığa döndü artık herneyse..Şahsen ona gelecek bir zarar, bana gelen bir zarardır..Ona birisi '' egoları çok kabarık ıy '' dediğinde hemen o düşünceyi değiştirmeye çalışırım..Ne de olsa fanıyım bunu Zakk değil dinleyiciler arasında bizler yapıcaz..Belki de bu düşüncesini değiştirerek onu tekrar Zakk-Sever bir dinleyici yapıcam ne malum ? Neden geri kazanmayayım ? Demek istediğim anlaşılmıştır umarım..İnsan bir grubun fanı olduğu zman o fanlığın verdiği sorumlulukları üstlenmelidir ve yerine getirmelidir..Fanlık görüldüğü kadar basit birşey değildir..
E yani sonuç? Sen bizim grup fan lığımızı ölçmek için mi geldin yani bu mu oluyor?Eğer öyleyse niye?
Slayer'a uzanan eller kırılsın!
Darkness Always Kill The Light!
Blessed with Blood!
E yani sonuç? Sen bizim grup fan lığımızı ölçmek için mi geldin yani bu mu oluyor?Eğer öyleyse niye?
Hayır sadece Slayer grubu şuanda gözümle düşük bir grup..Heleki Tom Araya denen çükübik adam hepten düşük..Egosu kabarık bir adam..Ben bunları tartışırken Slayer Fanı(!) arkadaşın 'daha fazla uzatmanın mantığı yok' dedi ve konuyu kapatmak istedi..Bende ' madem fansın elindeki materyallerle Slayer'ı akla o zaman gözümde belki bir Slayer fanı kazandırırsın' dedim..Olay bu yani..Ne ölçecem senin fanlığını ne haliniz varsa görün
Slayer'a dil uzatıyorsun çarpılacan $imdi... Üstelik Tom Dayıya... '' Black Label Society ve Pantera fanıyım..'' demi$sin heralde bunların dı$ında Abidik gubidik gruplar dinliyorsundur... ''Artık Slayer dinlemiyorum!'' dediğine görede Asıl olan ideolojiyide terketmi$ olmalısın...
Darkness Always Kill The Light!
Blessed with Blood!
Slayer fanları neden kendini bu kadar bilmiş ve usta zannediyor?
bu nicki kullanmama neden olan grup ... severim bayaa
Burda dinleyip dinlememe olayına,sevip sevmemeye ve buna benzer seylere takmayalım arkadaşlar.Sonuçta bu konuşup tartıştıgımız grup SLAYER .onlar bizim burda ne söylersek söyleyelim bişey kaybetmezler.adamlar kendilerini kabul ettirmiş büyük bir thrash metal grubu.gerken saygıyı hak ediyorlar bence.öyle ortaya bişeler atıp bunlara kendinizi de inandırmayın.Neyse anlaşılımıştır olay heralde.
Cliffhanger On A Bloody Sunday
Be violent.Feel the fire of thrash burning your soul.Not your body!
If you run out of ideas, remember: life sucks, goverment sucks, you reject this fucking place, you despise this fucking race.
swedish_death foruma girdiğinden beri biçok grubu eleştirdi..bunların çoğunu destekledim çok doğru konuşuyor..ama burda saçmalamış bence..lombardo gruptan tom yüzünden çıkmadı bi kere bu aşikar bi gerçek..
Words escape me when i try to speak...
swedish_death foruma girdiğinden beri biçok grubu eleştirdi..bunların çoğunu destekledim çok doğru konuşuyor..ama burda saçmalamış bence..lombardo gruptan tom yüzünden çıkmadı bi kere bu aşikar bi gerçek..
Words escape me when i try to speak...
slayer süper bir gruptur tabi çok hızlı müzik yapıorlar
My Life İs Metal