İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Slayer

440 Gönderiler
189 Üyeler
0 Reactions
84.4 K Görüntüleme
(@sosyalmakarna)
Gönderiler: 134
Estimable Member

bende albüm yapıp dagılacaklar diye duydum :?

gittim benim ..

Gönderildi : 09/10/2007 1:19 pm
robertpaulson
(@robertpaulson)
Gönderiler: 1559
Noble Member

Çarpıtılma falan yok Tom Araya kendi ağzıyla soyluyor."Artık kaç yaşıma geldim sahnede kendimi kafa sallarken düşünemiyorum" diye zaten 3 4 tane ameliyat geçirdi fıtıktı şuydu buydu diye..Hani artık sahneyi yeni nesile bırakma zamanı diyor ufaktan.Zaten album çıkınca rahat 2 sene turlarlar.

Açgözlülük yapmayıp madara olmadan zirvede bırakmak buna deniliyor galiba.

Gönderildi : 11/10/2007 3:10 pm
Cliffhanger
(@cliffhanger)
Gönderiler: 776
Prominent Member

Gönderen: @uranos
Çarpıtılma falan yok Tom Araya kendi ağzıyla soyluyor."Artık kaç yaşıma geldim sahnede kendimi kafa sallarken düşünemiyorum" diye zaten 3 4 tane ameliyat geçirdi fıtıktı şuydu buydu diye..Hani artık sahneyi yeni nesile bırakma zamanı diyor ufaktan.Zaten album çıkınca rahat 2 sene turlarlar.

Açgözlülük yapmayıp madara olmadan zirvede bırakmak buna deniliyor galiba.

Slayer'ın son albümü olabileceğine de vokalist Tom Araya cevap verdi. Tom: "Slayer'ın soundu oldukça aktiflik ve hareketlilik gerektiren bir sound. Hem elimde bass gitar, hem de vokalle bu iş daha fazla yürümez. Açık söylemek gerekirse Christ Illusion'ı bile kaydederken hatalarım yüzünden birçok şarkıyı defalarca kaydetmek zorunda kaldık. Bundan sonrasını düşünemiyorum. Hele ileride yaşlandığım zaman fanlarımın karşısına çıkıp da konser vereceğimi hiç düşünemiyorum." dedi."

Cliffhanger On A Bloody Sunday
Be violent.Feel the fire of thrash burning your soul.Not your body!
If you run out of ideas, remember: life sucks, goverment sucks, you reject this fucking place, you despise this fucking race.

Gönderildi : 11/10/2007 3:16 pm
(@comfortinbrutality)
Gönderiler: 1683
Noble Member

Cannibal_Corpse:

götürdüğü yok plak şirketleri ayarladığından artı gruplar ayrı geliyor, kalıyorlar ;)

kastım bu değildi,neyse..

dm.wasp.gen.tr

Gönderildi : 11/10/2007 3:51 pm
(@kontesdracula)
Gönderiler: 15
Active Member

Evet dostlarım evet... "Kirk Hammet" ın dediği doğru. Acımı kalbime gömüp yaşayacağım bundan sonrasını... Şimdiden girdim yasa...

Gönderildi : 15/10/2007 1:35 pm
Klaus-Katalyst
(@klaus-katalyst)
Gönderiler: 1500
Noble Member

ben de...

Gönderildi : 15/10/2007 4:52 pm
Cliffhanger
(@cliffhanger)
Prominent Member

Tom Babaya laf yok.

If you run out of ideas, remember: life sucks, goverment sucks, you reject this fucking place, you despise this fucking race.

Gönderildi : 17/10/2007 4:10 pm
sverdlov
(@sverdlov)
Gönderiler: 244
Reputable Member

son albümlerindeki jihad parçasını çok beğendim.thrash in ilahı olan bir grup.

Gönderildi : 17/10/2007 4:51 pm
Klaus-Katalyst
(@klaus-katalyst)
Gönderiler: 1500
Noble Member

bence katalyst daha güzel...

Gönderildi : 17/10/2007 5:52 pm
Cliffhanger
(@cliffhanger)
Prominent Member

Cult de süper bir parça.Catalsyt ...

Gönderildi : 19/10/2007 1:20 am
robertpaulson
(@robertpaulson)
Gönderiler: 1559
Noble Member

Swedish_Death:

KIRK_HAMMET:

Tom Babaya laf yok.

uhaeae onun babalığını yiyim..Niye laf etmiyim ? Slayer grubu onun yüzünden bu hallere düştü..Onun egoları yüzünden Slayer çürüdür..Lombardo'yuda harcadı it herif..

Tom Araya grubun ve Jeff Hanneman grubun suya sabuna dokunmaya muzik yapan elemanlarıdır.Dave Lombardo nun gruptan ayrılma nedenide Kerry King le tartışmasıdır bu tartışmasıda tamamiyle kendi dallamalığından kaynaklanmıştır(tam turne tarihleri belirlenmişken "çocuğum doğdu ben gidiyorum" artizliği sonucu).Kerry King ltd şti. Slayer ın Ticari olaylarına bakmakta,o bilmeden grupta kuç uçmamamaktadır..

11 sene dneysel projelerde dolanıp durmuştur.Sonrada geri dönmüştür gruba.Tom Araya mainstream grupların arasında en alçakgonullu adamlardan biridir :) olaylarla bir alakası yok yani

Gönderildi : 19/10/2007 3:02 am
Cliffhanger
(@cliffhanger)
Prominent Member

Gönderen: @uranos

Swedish_Death:

KIRK_HAMMET:

Tom Babaya laf yok.

uhaeae onun babalığını yiyim..Niye laf etmiyim ? Slayer grubu onun yüzünden bu hallere düştü..Onun egoları yüzünden Slayer çürüdür..Lombardo'yuda harcadı it herif..

Tom Araya grubun ve Jeff Hanneman grubun suya sabuna dokunmaya muzik yapan elemanlarıdır.Dave Lombardo nun gruptan ayrılma nedenide Kerry King le tartışmasıdır bu tartışmasıda tamamiyle kendi dallamalığından kaynaklanmıştır(tam turne tarihleri belirlenmişken "çocuğum doğdu ben gidiyorum" artizliği sonucu).Kerry King ltd şti. Slayer ın Ticari olaylarına bakmakta,o bilmeden grupta kuç uçmamamaktadır..

11 sene dneysel projelerde dolanıp durmuştur.Sonrada geri dönmüştür gruba.Tom Araya mainstream grupların arasında en alçakgonullu adamlardan biridir :) olaylarla bir alakası yok yani

Ne güzel yazmışsın ellerine saglık.Beni anlayan çıktı ya sonunda.

Gönderildi : 19/10/2007 3:12 am
(@rocktonnic)
Gönderiler: 7
Active Member

www.slayerturkiye.com

Slayer'ın turkiye fan siteside budur=)

Uyarı: Imza'ya resim koymak yasaktır.

Gönderildi : 19/10/2007 4:16 pm
(@slayer-tom666)
Gönderiler: 31
Eminent Member

tek kelime ile efsane!

Gönderildi : 20/10/2007 9:03 pm
Cliffhanger
(@cliffhanger)
Prominent Member

Slayer, 19 Ocak'ta Jimmy Kimmel Live programına katılıp mini bir konser vereceği, en azından 5 şarkı çalacağı açıklandı. Biletler tükenmiş çıktıktan hemen sonra.

Gönderildi : 22/10/2007 6:56 pm
Sayfa 15 / 30
Paylaş: