Forum
slayer babadır. South of heaven candır kandır
gittim benim ..
SLAYER dağılıyor mu ?
Worcester magazinine konuşan Tom ARAYA çıkaracakları albümün son albüm olabileceğini söyledi. Birlikte yaptıkları Slayer / Marilyn Manson turu hakkında da konuşan Tom Araya, Slayer için sonun yakın olabileceğini söyledi. Araya , Marilyn Manson'a Co-headliner grubu olarak çıktıkları tur için şu yorumları yaptı : " Daha önceden birçok grup bizim için sahneyi açtı fakat içlerinden bazıları da kapatmak istedi. 2004 senesindeki konserlerde Slipknot gibi. Biz her zaman açılış grubuna Prime-time açısından bakarız. Saat 8-9 gibi herkes oradadır , anladın mı ? Bizim sahneyi açan grup olduğumuz için içimizde bir kuşku ve rahatsızlık yok. Çünkü bu zaten 'onlar bizden sonra takip eden grup' anlamına geliyor. "
www.lora-online.com
Sanırım son bi albüm daha yapıp bırakıcaklar.Son albümün kayıtları,tamamlanması,son verilcek bi turneyide eklersek slayer'ın bikaç senesi daha var 
yahu bunlar soadla beraberken türklere hakaret eden biletler yokmuydu bu grup neden sewilir?
Apocalypse will be Your last..
Black Magic le dinlemeye başladığım sonra taptığım bende gerçekten de büyük yeri olan bir grup...
God iS NoWHeRe -- GoD iS NoW HeRe
karakterlerini değil, müziklerini seviyoruz .
Smashing your face
Crushing your race
Christraping black metal to satan gives praise
Müzikleri kadar karakterleride önemli bence. Bunu bize yansıtıyorlar sonuçta. Yani yazdıkları şarkılarda bir çok duyguyu hat safada yaşabiliyorsak bu duyguyu onlarda yaşayarak elde etmişlerdir. Eğerki karakterlerinde bu tür bir izlenim söz konusu değilse müziklerinide sevemezsin, sevemem ben yani yapmacık gelir.
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
Dave lombardo gibi Bateri calan bır adam görmedım henüz..Ayrıca Kerry King'Ede ayrı bır hayranlıgım var dıyebılırım..
ShowNoMercy Baskılı T-Shırt almıştım sırf bu grup için ![]()
Ne Zaman Gol Diye Arkamı Dönsem Elinde Ofsayt Bayrağı İle Bekler HAYAT!!!
dinlenir babadır hoşdur ama bazı şarkıları da sırf kafa şişiriyo ya..gene de slayer işte boş albüm çıkarsa dinlenir ![]()
**Carpe Diem**
tmamen katılıyom sana kardesım sertkalalım taviz wermeyelım
asfas
Slayer soad' la ne zaman turlamış ? gruba bak turla !
slayer alt grubu olarak soad ı götürüyodu turnelerinde,doğru bu..soad ünlü olduysa slayer ın katkısı yadsınamaz..
dm.wasp.gen.tr
bilinen en iyi en saglam en muhtesem thrash grubu onlar ölse bile isimler asla üst sıralardan inmeyecek...
ayrıca dave lombardo hayranıyım dünyanın en hızlı atak atan davulcusu
eet ya slayer dagılıomuş duydugumda cok uzuldum
nerde ii grup var hepsi gidio ya
ayrıca dave lombardo cidden super bi baterist ve bence cokta guzel müzik yapıolar.