Forum
size birşey söyleyeceğim Tom Araya'nın vokali ara sıra hardcore'a benzemiyor mu? çok mistik bir hava katıyor bu gruba Thrash manyağı eden bir grup olduğu için hardcore vokali otantik oluyor. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim Slayer'ın Myspace'inde tarz kısmında: Thrash Metal ve Hardcore yazıyor çok komik olmus bir bakın:
www.myspace.com/slayer
Hardcore'la ne alakası var anlayamadım bir türlü. Undisputed Attitude albümlerinde punk'a kaymış olabilirler ama hardcore çok saçma geldi açıkçası. Ha eğer God Hates Us All'dan bahsediyorlarsa hardcore diye, birkaç şarkı andırmıyor değil. Cast Down, Threshold, Starstruck gibi. Yine de Slayer speed/thrash metal'in kralıdır. Bunu da kimse inkar etmez heralde?
www.last.fm/user/tom-araya
ii grup işte....
Vokal (slaves of god)
Hardcore'la ne alakası var anlayamadım bir türlü. Undisputed Attitude albümlerinde punk'a kaymış olabilirler ama hardcore çok saçma geldi açıkçası. Ha eğer God Hates Us All'dan bahsediyorlarsa hardcore diye, birkaç şarkı andırmıyor değil. Cast Down, Threshold, Starstruck gibi. Yine de Slayer speed/thrash metal'in kralıdır. Bunu da kimse inkar etmez heralde?
Undisputed Attitude bir Punk cover albümüdür zaten..Ayrıyeten tarzlarının kökeni zaten punk tır thrash in.Hani kayma gibi bir durum söz konusu değil bariz punk çıyıdı amcalarımız gençken
BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ PART 2:
Slayer'in karizmatik vokalisti Tom Araya'nın kaşları çok gür oldugu için daha dogrusu çok çabuk uzadıgı için makasla kesip düzeltiriyormus...
Gitarist Kerry'de saç ektirmeyi düsünüyormustu fakat nedenini bilmediğim bir olaydan dolayı vazgecmis...
Angel Of Death, South Of Heaven, I Hate You, Raining Blood, Reign In Blood, Dead Skin Mask
favorilerim..
You live in black behind your eyes...
http://www.myspace.com/slayer
Hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun eski slayer geri dondu tom amcanın sesi yine eski zamanlardakı gibi davullar desen ayrı bi güzel yanı sonuç olarak harika bir şarkı olmus kanımca album cıksın ozaman genel bi yorum yapalım ![]()
paran varsa range rover paran yoksa game over
http://www.fuckitter.com
Slayer ın "Final Six" isimli parçasını dinledim Slayer Kardeşliği sağolsun hemen birbirimzie haber sızıyor..
ilk başta tabiki "allah allah ne alaka yeni çıktı albümleri böyle işler yapmazlardı" derken sitedeki parçanın haftaya çıkacak olan "CHRIST ILLIUSION" ın DELUXE EDITION versiyonunde bulunan ekstra parça olduğunu öğrendik.. Bu cd de Ayrıyetten 15 dakikalık tur ve konser görüntüleri bulunacak farklı bir kapak dizaynı v.s v.s Siparişimi verdim mi?Vallahi hemen verdim.Çokta tatlı tişört dizaynlarıda çıkarmışlar.
Şarkı derseniz..Made in Slayer...Daha söze gerek var mı?
not:Burak sağolasın bu saatte sayende sakinliğimi siktin attın bir anda ![]()
metal dinlemeye başladığımda önüme gelen ilk gruplardan biri...angel of death parçasını tek geçerim..hepsi gzl ama o bi farklı..
grubun gitaristlerinden kerry king ten aşırı derecede nefret ederim Herkese laf atıyo Kim ne kadar kötü müzik yaparsa yapsın eğer o işe emek veriyorsa kimseye laf atmak düşmez Özellikle de böyle dünya çapında üne kavuşmuş adamlara hiç düşmez Git arkadaşlarının arasında laf at kime laf atacaksan Neden bunu kameralar karşısında yapma ihtiyacı hissediyosun ki? Ama kerry king bunu her zaman yapıyo Saygısız olduğunu düşünüyorum bu adamın Bilmem siz ne düşünüyosunuz?
metal tarihinin gelmiş geçmiş tartışmasız en büyük grubudur. metallica yı dünyanın en baba grubu zannedenler bi de slayer dinlemelidir.
Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur.
slayer bencede thrashin en büyüklerindendir ama metallicayla karşılaştırırsak ikisi denk gibidir, zaman zaman metallica daha iyi gelir zaman zaan slayer,müziğe bakarak metallica daha iyi ama söz olarak slayer çakarmetal tarihinin gelmiş geçmiş tartışmasız en büyük grubudur. metallica yı dünyanın en baba grubu zannedenler bi de slayer dinlemelidir.