Forum
in your shining eyes, for your demons gibi süper şarkılar.. son albümlerini indirdim ama dinlemedim hemen dinlemeye geçiyim. albüm hakkında ki yorumlar güzel. bakacayız.
hemen baksan i olur çünkü gerçekten çok i bi albüm mdb den sonraki en i doom grubu
anlaşılan saturnus hakkında kimse olumsuz eleştiri yapmamış bu ne kadar kaliteli müzik yaptıklarını gösterir her kes için bir şarkı yada birden fazla şarkısına tapıyor ama şuana çıkardıkları albüm benim için kötü albüm yapmış dediğim olmadı umarım olmazda SOFTLY ON THE PATH YOU FADE
mükemmel hisselerimi bana ait olan yaşamamı sıfır noktasına bırakıyor al ne bok yersen ye diyor ![]()
seni en dayanıksız zamanında sarmasına mı içerlersin,
yoksa kötü zamanın da seninle olduğuna mı tebessüm edersin.?
ne yapacağını bilemez kadar umutsuzsundur.. ve düşünmesi bile acı verici..
kısacası,
lanet olsun böyle qruplara..!
..Notalarına yaklaş aşkın !
piyanoyu ne güze yakıştırır kendine....
heleki kar yağarken bide elinde bir şişe kanyak varsa....
Ölüm dansı yapan kelebekler gibi, yüzüm hep ışığa doğru...
gruplar ülkemize neden kurulduktan on yıl sonra gelirki ? Yeni bir başlık mı açmak lazım acaba (:
Saturnus yeni de değil ama yeni ve parlayan grupları neden getiremiyoruz .
doğmamış çoçuğa mektup yazmak qibi bişey yahu bu..
eğer illa hemen duymak istiyorum diyosan Undergraund kovalayan kişileri takip etmen yeterli..
lakin bu sitede de zorda olsa 3-4 kişi mevcut ..
bilmem anlatabildim mi ?!
..Notalarına yaklaş aşkın !
Altın vuruş gibi bir grup bazen kendimi sadece ona atıyorum ...
Ölüm dansı yapan kelebekler gibi, yüzüm hep ışığa doğru...
nerdeyse 2 yıldır dinlemiyordum, iyi geldi şimdi..ama dinlerken All Alone ve Starres parçalarını dinlemeden geçtim, cesaret edemedim anılarla yüzleşmeye.
Arnold Civardagezer
Hayret deilmi?Nasıl bir mantıktır böyle düşüncelerle müzik yapmak.. Böyle anılarla uçmak, inmek..
Nasıl cesarettir?Empyrium'dan sonra yok edebilen bir grup..
Gizli kalem benim.. Özlemişim sizi be..
RocknRoll (kediler nankör deildir)
1 sene önce noir dinleyerek başladım saturnus dinlemeye o günden beri aralıksız mp3 playerımdan çıkmamıştır..çok sağlam doom grubu bencede kaçmaz..
Dream Theater birdir John Petrucci de onun elçisidir...
Rain Wash Me sayesinde dinlemeye başladım. Geçen hafta bikaç albümünü indirdim. Sonra yetmedi hepsini indirdim.
İğrenç olanlar ölüler değil canlılardır..