Forum
şov adamı bunlar.. hiç sevmiyorum.. ama biryerlerini kasıp iyi şov yapıyorlar helal
Simdi bu ne demek oluyor!
anlamiyorum biryerlerini kasiyorlar yanii ne...
White Power misin yoqsa dostum.
Her neyse...
Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..
Almanca çok yakışıyor şarkılarına.Vokalin sesinede.Sahne şovları zaten harika, şarkılarda çok güzel.. Güzel ya ![]()
Merhaba. Naber?
anlatılmaz yaşanır ![]()
sınırları hangi ahmak koymuş !?
sevmiyorum ramşteyni :\
müzikleride hiç güzel degil zaten. Kıyaslama olmasın, kreator dinlese millet ramşteyin dinlicegne ![]()
gittim benim ..
kreator'u karıştırma şimdi, bi kere tarzları farklı rammstein'la, tamam onu da yeri gelince dinleriz ama rammstein farklıdır
MEZARKABUL m/
sazanım, kıyaslama olmasın zaten dedim demi? bende böle türler gruplar dinleniceğne kreator dinlensin anlamında söyledim. sazanlara karşı tedbirliyim kıyas degildir de dedim. Lütfen mesjları okuyun yakreator'u karıştırma şimdi, bi kere tarzları farklı rammstein'la, tamam onu da yeri gelince dinleriz ama rammstein farklıdır
gittim benim ..
rammstein'in şarkıları bana hep aynı gibi geliyor birbirinin devamı gibi yani
kanım ısınamadı
Karanlıkta Hiçbir LİDER'e ihtiyaç YOK !
çok gzel sahne showları var.
till linderman sahnede kendini yaktı, masturbasyon yaptı, klavyeciye tekme attı...ve daha birçok psikopatlık.
80lerde turkiyeye gelen alman yapımı kısa flimlerde de dikkat ettim
abi bi alman erkeğinin de sesi ince olmaz mı ya...hepsi bass-bariton heriflerin.
Drink till shes cute!!!
mükemmel ötesiler bence,till lindemann ın sesi ayrı zaten,süper,çok sevdiğim bir grup,sonne favorimdir ![]()
![]()
![]()
![]()
heyyytttt ullaaaannn gelsin yeni albümler ![]()
![]()
![]()
![]()
MEZARKABUL m/
çok fazla ii denemez bence ama kötü de deil
![]()
du hast we sonne gsl
dimmu borgir&episode 13 ![]()
Ramms+ein demo albumu 1994 de cikti icinde bulunan 6 eser ise sirasiyla
bu sekilde
Ramms+ein Demo
01.Der Riecher - (Du Riechst So Gut Demo)
02.Hallo Hallo - (Das Alte Leid Demo)
03.Weisses Fleisch - (Demo)
04.Rammstein - (Demo)
05.Schwarzes Glas - (Demo)
06.Seemann - (Demo)
Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..
fena değil.
Smashing your face
Crushing your race
Christraping black metal to satan gives praise
Keine Lust
Bitiorum bu klıbe ![]()
www.resimlirock.net
Live Aus Berlin çok iyi bir konser performansları var bence ![]()