İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Ramms+ein

362 Gönderiler
214 Üyeler
0 Reactions
75.8 K Görüntüleme
(@gorefest-gzd)
Gönderiler: 107
Estimable Member

rosenrot,keine lust, du hast severim bu adamları yaptıkları müzik güzel

........

Gönderildi : 22/04/2007 10:48 am
CaTaMeNiA
(@catamenia)
Gönderiler: 179
Estimable Member

bilmiyorum ımplosion..müzik olarak olsun vokal olarak olsun acyip itici geliyo adam bana.belki almancanın verdiği bi iticilikte olabilir ama tam olarak bu değil.bide müzikleri sanki tekno müzikleri çağırıştırıyo ve bi kaç yerden konserlrinde yaptığı sapıklıkları duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama seyircilerin üzerine boşladığını duymuştum çok önceden belkide doğru değildir tabi bilemiyorum.ta o zamanlaradan bi kıllık durumu olmuş işte ama bu kadar dinleyeni olduğuna göre boş bi adam değil anlaşılan belkide ben yanlış tanıdım ööle yani..

kin güder kimisi kan kokar derisi hep dahası der durur senin gibisi kör düğümde adının bilinmezi kollamak niyeki hep yenilmişiii

Gönderildi : 22/04/2007 2:02 pm
(@taniquetil)
Gönderiler: 2875
Famed Member

vokal konusunda bende katılıyorum sana adamın tipindenmidir yoksa o kıl bakışlarındanmıdır bilemicem.şarkılarına gelince tekrarlanan 3satır içinden aklaşık 4dklik şarkı yapabilen adam;yetenek... neyse herkes du hastı bilir bende bilirim ne güzel..ich willde vardır özellikle almancamı pekiştirmek için kullandığı sade dil hoşuma gidiyor.

MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!

Gönderildi : 22/04/2007 2:15 pm
BloodyScream
(@bloodyscream)
Gönderiler: 419
Reputable Member

ara sıra dinlerim ama pek beğenmiyorum...
hele mann gegen man'ın şarkı sözlerini okuduktan sonra sonra iyice soğudum :@

Gönderildi : 22/04/2007 2:24 pm
kadavra_112
(@kadavra-112)
Gönderiler: 34
Eminent Member

en sevdiğim gruplarından. bi grubun tüm şarkıları güzel olurmu bu rammstein ise olur.

herkesin birbirini taklit ettiği bu dönemde onları kimse taklit edemiyo:)

Gönderildi : 27/05/2007 10:17 pm
japon
(@japon)
Gönderiler: 237
Estimable Member

Hiç sevmedim sevemem de dedigim gruplardandır.Herkesin zevki kendisine sonuçta ama ne dediklerini anlamadıgım için dinlemek gelmiyor içimden...

Yüz bir hudut boyudur..Yabancıyı Benden,geçmişi Şimdiden,tahammülü zor olanı,tahammülü kolay olandan ayıran bir hudut...

Gönderildi : 27/05/2007 10:36 pm
malayki_koma
(@malayki-koma)
Gönderiler: 31
Eminent Member

almanca gibi aşırı kaba bir dilde söylemelerine rağmen bence gayet güzel bi grup. du hast ve rammstein şarkıları cok güzel bence... sonne klibini izlemeyenlere tavsiye edilir izlemeleri

Gönderildi : 31/05/2007 4:28 pm
metal_1907
(@metal-1907)
Gönderiler: 437
Reputable Member

eğer bu yaz turneye çıksalar ist ye gelme ihtimalleri de varmış ama çıkmıcaklar maalesef...

Olumlu Yönde Kullanılmış Şiddet Adalettir!!

Gönderildi : 12/06/2007 12:55 am
kurtlubeyin
(@kurtlubeyin)
Gönderiler: 499
Reputable Member

Gönderen: @symphony
şov adamı bunlar.. hiç sevmiyorum.. ama biryerlerini kasıp iyi şov yapıyorlar helal
gerçekden nazimisin? yoksa sende gruba attıgın bok gibi show için mi kullanıyosun FUHRER i ?

At War With Grindcore !
Gagana/Shıt: Hyper Sıck Vıolent Gore/Noıse Project By:Kurtlubeyın
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/
Forever fuckıng underground!
Antı-Homoseksual sound ..

Gönderildi : 12/06/2007 2:52 pm
fitzofdepression
(@fitzofdepression)
Gönderiler: 30
Eminent Member

Buck Dıch süperrr şarkı

Alışılmışın varolmamış yüzü

Gönderildi : 18/06/2007 3:08 pm
Trujillo
(@trujillo)
Gönderiler: 9
Active Member

türünün en iyisi diyebileceğim bir grup kendilerine özgü bazı özelliklerinin olması onları daha da çekici yapio...
bu arada daha önce söylendi mi bilmiorum bütün yorumları okumadım yeni albüm çalışmalarına başlamışlar bunu da sevenlerine duyurayım...

Gönderildi : 01/07/2007 10:10 pm
YITALGU
(@yitalgu)
Gönderiler: 3
New Member

Rammstein ve Oomph! bunlar türlerinin son ve en güzel örnekleridir:D

Rammstein ın Keine Lust(klip ile beraber izlenmesi tavsiye edilir),Mein teil,Ohne Dich,Du riechst so gut,Sonne,Hitler,Du hast,Reise Reise,Dalai Lama ve Feuer Frei mutlaka dinlenmesi gereken parçalarıdır...

Gönderildi : 09/07/2007 3:24 pm
(@taniquetil)
Gönderiler: 2875
Famed Member

Dün akşam MTV HeadBangers Ball'un açılışını Mutter ile yaptılar.. Seviyorum videosunuda şarkısınıda. Çok şaşırdım len bunlar ne yaptı sonra tepedeki yazıya bakınca anladım :)

Neyse şarkı sözlerinde bazen saçmalasada Engel şarkısıyla bir çoğunun yerini affettiriyor :P

MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!

Gönderildi : 09/07/2007 3:32 pm
FollowTheReaper
(@followthereaper)
Gönderiler: 34
Eminent Member

Sonne--Du Hast--Asche Zu Asche--Adios
favorilerim

You live in black behind your eyes...

Gönderildi : 19/07/2007 12:34 pm
Bloody_Rich
(@bloody-rich)
Gönderiler: 57
Trusted Member

Gönderen: @malayki-koma
almanca gibi aşırı kaba bir dilde söylemelerine rağmen bence gayet güzel bi grup. du hast ve rammstein şarkıları cok güzel bence... sonne klibini izlemeyenlere tavsiye edilir izlemeleri
bnce türlerine uyabilecek ender dillerden biri almanca, almanca olmasa bu kdr gsl gelirmiydi bilmiyorum
ayrıca grbn geçirdiği evrim cok da pozitif
adios,sonne,mutter,du hast, reise reise, amerika,hilf mir, rosenrot.. gider daa

Sell me the infection, it is only for the weak
On bleeding knees, I accept my fate!!

Gönderildi : 19/07/2007 5:51 pm
Sayfa 13 / 25
Paylaş: