Forum
rosenrot,keine lust, du hast severim bu adamları yaptıkları müzik güzel
........
bilmiyorum ımplosion..müzik olarak olsun vokal olarak olsun acyip itici geliyo adam bana.belki almancanın verdiği bi iticilikte olabilir ama tam olarak bu değil.bide müzikleri sanki tekno müzikleri çağırıştırıyo ve bi kaç yerden konserlrinde yaptığı sapıklıkları duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama seyircilerin üzerine boşladığını duymuştum çok önceden belkide doğru değildir tabi bilemiyorum.ta o zamanlaradan bi kıllık durumu olmuş işte ama bu kadar dinleyeni olduğuna göre boş bi adam değil anlaşılan belkide ben yanlış tanıdım ööle yani..
kin güder kimisi kan kokar derisi hep dahası der durur senin gibisi kör düğümde adının bilinmezi kollamak niyeki hep yenilmişiii
vokal konusunda bende katılıyorum sana adamın tipindenmidir yoksa o kıl bakışlarındanmıdır bilemicem.şarkılarına gelince tekrarlanan 3satır içinden aklaşık 4dklik şarkı yapabilen adam;yetenek... neyse herkes du hastı bilir bende bilirim ne güzel..ich willde vardır özellikle almancamı pekiştirmek için kullandığı sade dil hoşuma gidiyor.
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
ara sıra dinlerim ama pek beğenmiyorum...
hele mann gegen man'ın şarkı sözlerini okuduktan sonra sonra iyice soğudum :@
en sevdiğim gruplarından. bi grubun tüm şarkıları güzel olurmu bu rammstein ise olur.
herkesin birbirini taklit ettiği bu dönemde onları kimse taklit edemiyo![]()
Hiç sevmedim sevemem de dedigim gruplardandır.Herkesin zevki kendisine sonuçta ama ne dediklerini anlamadıgım için dinlemek gelmiyor içimden...
Yüz bir hudut boyudur..Yabancıyı Benden,geçmişi Şimdiden,tahammülü zor olanı,tahammülü kolay olandan ayıran bir hudut...
almanca gibi aşırı kaba bir dilde söylemelerine rağmen bence gayet güzel bi grup. du hast ve rammstein şarkıları cok güzel bence... sonne klibini izlemeyenlere tavsiye edilir izlemeleri
eğer bu yaz turneye çıksalar ist ye gelme ihtimalleri de varmış ama çıkmıcaklar maalesef...
Olumlu Yönde Kullanılmış Şiddet Adalettir!!
gerçekden nazimisin? yoksa sende gruba attıgın bok gibi show için mi kullanıyosun FUHRER i ?şov adamı bunlar.. hiç sevmiyorum.. ama biryerlerini kasıp iyi şov yapıyorlar helal
At War With Grindcore !
Gagana/Shıt: Hyper Sıck Vıolent Gore/Noıse Project By:Kurtlubeyın
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/
Forever fuckıng underground!
Antı-Homoseksual sound ..
Buck Dıch süperrr şarkı
Alışılmışın varolmamış yüzü
türünün en iyisi diyebileceğim bir grup kendilerine özgü bazı özelliklerinin olması onları daha da çekici yapio...
bu arada daha önce söylendi mi bilmiorum bütün yorumları okumadım yeni albüm çalışmalarına başlamışlar bunu da sevenlerine duyurayım...
Rammstein ve Oomph! bunlar türlerinin son ve en güzel örnekleridir![]()
Rammstein ın Keine Lust(klip ile beraber izlenmesi tavsiye edilir),Mein teil,Ohne Dich,Du riechst so gut,Sonne,Hitler,Du hast,Reise Reise,Dalai Lama ve Feuer Frei mutlaka dinlenmesi gereken parçalarıdır...
Dün akşam MTV HeadBangers Ball'un açılışını Mutter ile yaptılar.. Seviyorum videosunuda şarkısınıda. Çok şaşırdım len bunlar ne yaptı sonra tepedeki yazıya bakınca anladım ![]()
Neyse şarkı sözlerinde bazen saçmalasada Engel şarkısıyla bir çoğunun yerini affettiriyor ![]()
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
Sonne--Du Hast--Asche Zu Asche--Adios
favorilerim
You live in black behind your eyes...
bnce türlerine uyabilecek ender dillerden biri almanca, almanca olmasa bu kdr gsl gelirmiydi bilmiyorumalmanca gibi aşırı kaba bir dilde söylemelerine rağmen bence gayet güzel bi grup. du hast ve rammstein şarkıları cok güzel bence... sonne klibini izlemeyenlere tavsiye edilir izlemeleri
ayrıca grbn geçirdiği evrim cok da pozitif
adios,sonne,mutter,du hast, reise reise, amerika,hilf mir, rosenrot.. gider daa
Sell me the infection, it is only for the weak
On bleeding knees, I accept my fate!!