Forum
bloodshoteye'a kadar kayıcak mı bu konu acep?!.. onları 1 dinleiniz o zamn, madem screamal vokal beenilmio.. artk jesicka'ya da laf gelirse doğrucam boğazımı..
Change means nothin when nothin wants 2 change!..
jesicka da işin içine girerse iice zıvanadan çıkıcak...o yüzden katmayalım araya..laf geldii fln yok kimsye..sadece biz grubu ve hatunu bütünüyle konuşuoruz..eleştiriorz her yönden her neyse işte..boğazını sen çok kesersin daha ![]()
jesika yaramaz ya hiç sevmedim ne vokalini ne de sesini ![]()
karşı taraftan çaaran oldu, ben gdiom.. :=)
senin beendiini herkes beenmio işte..gerçi benm beendiimide herkes beenmio ama beenmek zorundada diiller..ya bu olay karıştı işte..aklına esen direkt bi hatun vokal sölüo..aslında olay beenip beenmemeklede alakalı diil ya neyse...
ben bilmiorm wala neyle alakalı olup olmadıını; şu blood pigs'i dinleip, bu mu lan karı vokal, diyenin müzik mantalitesini kavrayanıorum 1 türlü.. ben mi metal kıtıyım, yoksa bu karı hakkatten çok mu berbat sölüo?!..
blood pigs diilde warhead'i dinlemen için tavsiye edebilirm..gerçi bnm favorim buried alive..berbat sölemio tabiki ama çok daha ii söleyebilir
angela dan ii olduunu düşünüorum ben kesinlikle ama bu bnm şahsi görüşüm..
bence de daha iidir yani, sepsis'teki gibi bişi çıkaramaz heralde çoğu kadın vokal.. aslnda çıkarabilseler keşke de daha çok beenmeyen çıksa..
angela teq geçerim ne otep vokali ne de diğerleri beni bağlamaz
nası çıkaramazlar yaa..bunu kanıtlamak istiorum sizlere..kanıtlasınlar istiorum belkide..
kanıtla o zaman
sadece zmn gerekli..bilmem anlatabildimmi JamesDean?
biz de istioruz tabi ki de bunlar göreceli şeyler ya; bu manzara gitgide, ana johnson ile cristina scabbia'yı karşılaştırmaya benzicek.. kimine ağır gelen kimine osuruk sesi gbi gelir, kimine hoş gelir; yani şu böle iidir, şu şöle yardırır demek pek bişi deiştirmio.. çeşitlilik olsun yeter işte daha nedr?!..
çoq güzel anlattın bende anladımsadece zmn gerekli..bilmem anlatabildimmi JamesDean?
msj da anlatmaya çalıştım..neden böle bişey dediimide biliosun ama çıkıcak tabi yeni vokaller ![]()