Forum
otep e sadece anarşi athesizm bişeyler sölemiş (laf atma anlamında).. oda doru deil yani linkin parkla falan alakasız.. hatunun seside gayet güzel alışılmışın dışında.. yanlız çok daha iyisi var dedim bayan vokal olaral.. oda rachel hayzer.. eski sinister vokalisti.. o gerçek anlamda brutal vokal yapıyo bir erkekten farksız.. otep güzel grup.. ötesi deil..
Doğrudur linkinparktan bence daha sert bi vokali ve daha sert bi soundu var.Ama bence sırf hatun vokal diye dinlenmez.Ben şahsen dinlemem.Bu benim kendi görüşüm.
Hiçbir şık doğru olmadığı için iptal edilen soru...
ÖSS Metal Müzik-2 Testi
Soru 28:Hangisi Gelmiş Geçmiş en iyi 5 Thrash albümünden biri değildir?
a)Darkness Descends
b)Pleasure to Kill
c)Terrible Certainty
d)Extreme Aggression
e)Endless Pain
agresif olmak prim yapmıyor artık
belki yapmıodur ama otep'in en belirgin özelliği bu.. ate, pesimist ve kesinlikle nefret dolular yani, agresifliğin sahici etkenlerinden bunlar.. ve bu prim yapmıosa bunların da albümlerinin 1milyon satmaması lazm avrupa'da..
Change means nothin when nothin wants 2 change!..
otep'in bu kdr çok ilgi toplamasının nedeni: yaptıkları müzikten ziyade piyasa için oynayıp hatunu vokal die gruba geçirmiş olmalarıdır..yani şöle ki: otep gerek müzikal açıdan gerekse şarkı sözleri açısından çokta bi halta benzemio ki bahsetmiş olduunuz gibi Linkin park vs. gibi isimlerden vokal dışında ayrılan bi tarafı yok..sadede brz daha sert bi sound'an kastımız..öte yandan PaRaDiGmAcHeTe hak vermemek içten bile diil..agresif olmak prim yapmıo mu'?işte kesin kanıtı..bu kdrını sölüorum ben..
hatun vokal istiyosan aç arch enemy dinle aklın başına gelsin...
güldürme beni..hatun angela mı oluo pardon ![]()
hatun aşmıştır olayı başqa yorum yoqtur iii bağrıyor
baırmakla olmuo bu işler,katılmıorum sana + hatun efect kullanıo ki şahsi düşüncem : beğenemedim kendisini..sadece bnm fikrimdr bu..
olabilir ben sadece dinledim sonuç olaraq efekt kullanılır başka şeyler kullanılır sen daha iisini yaparmıydın
bunu anlayamazsın işte...hatun grubunun vokalini umarım en kısa zmnda dinleme fırsatınız olcak..angela ölemi abi tmm demiorum bişey..hatun bana göre bi halta benzemio..nedendir bilmiorum ama daha sağlam karılar var..
var angela daha sağlamdır bu karıdan
ewet
bu 2 hatun içinmi tartışalım yanii...tmm fikir ayrıcalıı tabii..herneyse sen angela demişsin çokta sorun diil..
angela derim sence kim peqi bence performans ses baqımından angela hakikaten iidir sesini kullanmasınıda biliyor
ona lafım yok..yanlız hatırlatırım başlık otep le ilgili..ben bu hatunu tuttum dieri beni fazla ilgilendirmio..onun yaptıı vokale bişe demiorum, belirteyim..senin dediin gibi olsa angela der ve arch enemy için bişeler yazardım..ama dediim gibi tamamen fikrim farklı senlen
performasa gelince tmm angela sağlamdır ama bu hatunun hakkınıda yemem..uzatmanın gereği yok sanırım..
yoqtur olay kapansın