Forum
bu kadar uzayacağını bilseydim hiç konuşmazdım...sana söylediğim laf için de özür dilerim...bi anlık sinirden söyledim...yaw bi türlü sewemediim bi grup ve bence bi b*ka yaramıyor...bu arada metalic_girl arkadaş demiş ki kaliteli müzik budur falan yaw kurban olayım başka grup mu kalmadı nightwish e kaliteli diyorsun??????????
Şu yazdığını bir kere okusana......Sepultura352......Başka grup mu kalmadı...???Ben sana cevabım da ne dedim.....Ona göre bir numaralı gruptur.....Sana göre değildir.....Metalic_Girl Nightwish için kaliteli müzik yapıyor diyor.....Fakat sen Başka grup kalmadı mı...???Diyerek onun zevkini eleştiriyorsun....Onun zevkine laf atıyorsun....Eğer kendi söylediğin kelimenin anlamını bilmiyorsan savunma kendini....Ben kimseye laf atmadım diyerek.....Son olarak oğlum vs...gibi alaycı tavılardan da hoşlanmam.....Bu arada bayanım......
nightwish in power takıldıgına pek katılmasamda bazı sarkılarında bunu görmek mümkün ama cogu sarkısında da opera agırlıklı calıstıgını söyleyebilirim tek basına klavyeyle opera metal olmaz gothic metal olmaz ama onu da bir sekilde oturtmus ve güzelde gidiyorlar bence! eger harbi opera arıyorsanız haggard dinleyeceksiniz genclik !!!
mükemmel bi grup kim ne derse desin
[url=http://www.guvenceylan.net]
[url=http://www.kapakmagazin.com]
ya tarja nightwishen ayrıldı mı?bn annamadım herkes ayrıldı dio..bilen warsa anlatsın
barışarock
metal müziği hayat felsefesi yapanlar satanist değildir!!!!
kardeşimi kaybettim........
ayrılmadı, atıldı.. sorumsuz davranışları yüzünden.. tarjanın bu kadar havalarda olduğunu bilmiyordum.. çok daha önceden atılması gerekiyormuş meğerse.. yeni bir solistle devam edicek artık nightwish.
...archaic pearls of sleep and death
the voice of december losing its breath
and the floweryard of white and grey is haunted...
hımm anladım....saol.ama yazık olmuş tarjaya..ayrılmadı, atıldı.. sorumsuz davranışları yüzünden.. tarjanın bu kadar havalarda olduğunu bilmiyordum.. çok daha önceden atılması gerekiyormuş meğerse.. yeni bir solistle devam edicek artık nightwish.
barışarock
metal müziği hayat felsefesi yapanlar satanist değildir!!!!
kardeşimi kaybettim........
vocalist hatunda ayrılmış bakalım ne halt yicekler bundan sonra ....
is life over? this life's over! or has it only just begun?
üzüldüm a.q.
![]()
Tarjasız Nightwish nasıl olur ki....
They Dont Let Me Fly...
harbi ya tarjisiz bi nightwish düşünülemez..tarji ekoldu direk.yazık olmus nası yaparlar bunu onaaaaaaa
Ive got a F and a C and Ive got a K too,and only thing missing is a bitch like yoU!
tarjasız daha mı kötü olur bilemem ama belki de iyi olur yaw
bu grup üyeleri ne yapmaya çalışıyolar böle sanki tarjasız iiii olucakmış gibi. ben hiç sanmıyorum onsuz iii olucaklarını
AğLA gÖz YAşI dÖk Bu zAMnLR İçİn gÖzYAşLRI İçiNdE ÖL Sana kALAn eN bÜYk muTLUluk İştE bUDuR...
http://s2.bitefight.net/c.php?uid=99574
kendi tarzında 1.ci bir gruptu bence ama tarja ayrıldıktan sonra ne olur bilemem,bundan sonra after forever bayrağı devralır gibi geliyo bana
Bahaneler gıç deliği gibidir her insanda bulunur.
ula karının yaptıklarının hattı hesabı yok ıı olmus gıtmesı..
damned in black
O zaman anlat da biz de iyice aydınlanalım..
They Dont Let Me Fly...