İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Nightwish

202 Gönderiler
127 Üyeler
0 Reactions
43.6 K Görüntüleme
mermaidelf
(@mermaidelf)
Gönderiler: 53
Trusted Member

NIGHTWISH BENİM İÇİN EN ÖNEMLİ GRUPLARDAN BİRİ... ÇÜNKÜ FANTASTİK VE DUYGUSAL AKIMI YOĞUN HİSSEDİYORUM ONLARI DİNLERKEN. TARJA BENCE ÇOOOK ÖZEL DEĞİLSE DE GÜZEL BİR SESE SAHİPTİ, ÇOK SEVDİĞİM BAZI ŞARKILARI DİNLERKEN BİLE BAZEN SESİ HAFİF KALMIŞ YA DİYORUM,DOLDURMAMIŞ ŞARKIYI. AMA BİR İLAHE GİBİ HALA BANA GÖRE. YENİ VOKALLİ HALLERİNİ MERAK EDİYORUM, UMARIM ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLABİLİRLER...

MERMAID, sing&smile forever...

Gönderildi : 19/04/2007 2:45 am
(@heavy-metal29746-30382)
Gönderiler: 117
Estimable Member

kardeş bende yeni indirdim, power metal galibaaa ama güssel fena diiil

Gönderildi : 19/04/2007 2:46 am
mermaidelf
(@mermaidelf)
Gönderiler: 53
Trusted Member

YALAN DEĞİLSE TARJA'NIN GRUPTAN SONRA Bİ AÇIKLAMASINDA
'YILLARCA NEFRET ETTİĞİM Bİ MÜZİĞİ YAPTIM, METAL SEVMEM, ARTIK OPERAYA YÖNELİCEM'
DEDİĞİNİ DUYDUM. NE KADAR DOĞRU EMİN DEĞİLİM...AMA BU AÇIKLAMA ÜZÜCÜ BENCE...

MERMAID, sing&smile forever...

Gönderildi : 19/04/2007 2:52 am
cecile
(@cecile)
Gönderiler: 33
Eminent Member

belki benzeri şeyler yazılmıştır tüm yorumları okumadım ama tarja sız bir nightwish nightwish olamaz.. karakter olarak gereksiz bir insan olsa da nightwish in yapı taşıydı bence.. ama tabiki temennimiz tarja kadar başarılı bir elemanla nightwish in eski günlerine dönmesi..

...
Sakin miyiz hala böylesine seyrelirken suskunlukların ülkesi.. Eflatun bir gülüş,eflatun bir masal esirgedikçe kendisini kağıdın gemi olabileceğine inanmıyorum artık!

Gönderildi : 21/04/2007 4:51 pm
Mondriella
(@mondriella)
Gönderiler: 205
Estimable Member

tarzları hakkında çok önmli bi yorumum yokk..
ama gerçkkten tarja'nın sesine bitiorm.. o giddnce de şöle olurlar böle olurlar da diemicem =P
bugnn yorum yapamıorum hiçbişeede=P

..Lethe.. (H)

Gönderildi : 26/04/2007 7:35 pm
Dean
 Dean
(@dean)
Gönderiler: 2530
Famed Member

yeni vokal ne zaman açıklancaktı

Gönderildi : 26/04/2007 8:34 pm
darkmanner
(@darkmanner)
Gönderiler: 52
Trusted Member

Tarja çok karizma gerçekten taş gibi hatun.A Rose for the Dead,Gothic Santuary felan harikadır yawfs

Gönderildi : 26/04/2007 11:25 pm
(@darkeden)
Gönderiler: 336
Reputable Member

eski tristania vokali vibeke'dedikoduları vardı en son.

Gönderildi : 28/04/2007 10:18 am
Klaus-Katalyst
(@klaus-katalyst)
Gönderiler: 1500
Noble Member

walla ben pek beğenmedim öyle fazla abartılacak bir yani yoq

Gönderildi : 29/04/2007 5:42 pm
MenelTennaMol
(@meneltennamol)
Gönderiler: 218
Estimable Member

Yalan oldukları falan yok arkadaşlar. "Eva" Single'ı Mayıs'ın son haftası piyasaya sürülecek. Single, ağır yaylı çalgılar ve Harp'ın yumuşak sesiyle romantik bir balladmış. Albüm de 2007 Sonbahar'ında çıkacak. Şu an yeni vokal belli. Kim olduğunu ise sadece 30 kişi biliyor. "Oturup mimlemişler mi? Ne saçma şey" demeyin. (Grup+ Koro+ Şirket)

Ayrıca 14 dk lık bir şarkıdan bahsetmiş Tuomas. Epik bir havası olacakmış. 4 şarkının miksajı da bitmiş bu arada.

Alıntı için site adı vermek istiyorum. Yasak mı? Bilgilendirilirsem sevinirim.

Gönderildi : 10/05/2007 12:23 am
Dean
 Dean
(@dean)
Gönderiler: 2530
Famed Member

Gönderen: @meneltennamol
Yalan oldukları falan yok arkadaşlar. "Eva" Single'ı Mayıs'ın son haftası piyasaya sürülecek. Single, ağır yaylı çalgılar ve Harp'ın yumuşak sesiyle romantik bir balladmış. Albüm de 2007 Sonbahar'ında çıkacak. Şu an yeni vokal belli. Kim olduğunu ise sadece 30 kişi biliyor. "Oturup mimlemişler mi? Ne saçma şey" demeyin. (Grup+ Koro+ Şirket)

Ayrıca 14 dk lık bir şarkıdan bahsetmiş Tuomas. Epik bir havası olacakmış. 4 şarkının miksajı da bitmiş bu arada.

Alıntı için site adı vermek istiyorum. Yasak mı? Bilgilendirilirsem sevinirim.

eva die bi mp3 bi ara ortalıklarda dolanıordu
ama gerçekmidir fakemidir bilmiorum walla

Gönderildi : 10/05/2007 2:20 am
MenelTennaMol
(@meneltennamol)
Gönderiler: 218
Estimable Member

Hayır o fake bir mp3. Delain grubunun "Day For The Ghost" şarkısını fake olarak yayıyor siteler. Delain'in konuk sanatçısı, Leave's Eyes'tan Liv Kristine ayrıca o şarkıyı söyleyen.

Gönderildi : 11/05/2007 4:24 pm
_MeT_
(@met)
Gönderiler: 1933
Noble Member

Gönderen: @implosion
Tarja'dan sonra yalan oldular galiba :)
yalan olmasalarda dinlemem abi ben bu grubun yeni albümlerini tarja sız değersiz benim için bi bütün olması lazım :cry:

Kahpe kızı avlamak..

Gönderildi : 11/05/2007 4:39 pm
(@estaticmoon)
Gönderiler: 2
New Member

from wishes to eternity adli dvd sini izlemenizi öneririm. süper süper.. kaç gündür dinliyorum ki ben onu,
bilmemki..

Gönderildi : 11/05/2007 5:57 pm
sorrowsong
(@sorrowsong)
Gönderiler: 56
Trusted Member

Nightwish, 1996 yılında kurulmuş Finlandiya'lı bir müzik grubudur. Senfonik metal (opera metal) olarak adlandırılan tarzda müzik yapmaktadırlar. Epica, After Forever ve Visions of Atlantis gibi gruplar gibi senfonik metal türünde müzik yapmaktadır.

bu nigthwish sitesinden...

Gönderildi : 23/05/2007 9:22 pm
Sayfa 10 / 14
Paylaş: