Forum
14 eylül de yeni melekteler..
oha walla mı o tarihlerde hem katatonia,hem orphaned land war araya mı sıkıştırmışlar?
bu grub üç albumu var birisi demo
1995 çıkarılmış scream brutal vokalinde bulunduğu bi demo album
1999 Onset Of Putrefaction
2004 Epitaph
devamı gelecektir.
sanırım sevdiğim grublardan bir tanesidir.
ama bazı arkadaşlar chuck la bir tutuyor gibime geldi. chuck yaptığı death metalle muhammed suiçmez in yaptığı death/grind metal farklı nasıl aynı kefeye koymaya çalışıyor anlamış değilim.
benmi yanlış anladım yoksa biriniz daha açıklayıcı olursa sevinirim.
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
bence muziklerinden cok kişesel olarak benzetilio....Mesela muhammet abimizin bi roportajında bundan sonra sarkı sozlerinin biraz daha felsefeyle ilgili ve hayata bakıs acılarıyla ilgili olucagından bahsediordu....Ayrıca yaptıgı muzik bi tur dewrim gibi aynı death de oldugu gibi....Bide adam hasta olunca benzetilio tabi
Mightiest am I,
but I am not alone in this cosmos of mine
14 eylül de yeni melekteler..
çok iyi bi haber.. izmir deki konserine gidememiştim,iyi oldu kaçmaz bu defa.
vlla bnde kaçırmayın derim. böle konserlerin tekrarı olmuyor.
dostum muzik olarak benzetilemez. kıyaslanamazlar bile farklılar çünkü ama kişisel olarak muhammed şuiçmez aynı görüşte olabilir. bu normaldir.bence muziklerinden cok kişesel olarak benzetilio....Mesela muhammet abimizin bi roportajında bundan sonra sarkı sozlerinin biraz daha felsefeyle ilgili ve hayata bakıs acılarıyla ilgili olucagından bahsediordu....Ayrıca yaptıgı muzik bi tur dewrim gibi aynı death de oldugu gibi....Bide adam hasta olunca benzetilio tabi
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
http://video.google.com/videoplay?docid=-8836641091874249739
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
vlla bnde kaçırmayın derim. böle konserlerin tekrarı olmuyor.
doru diosun..muammed abimizle deliricez inş..
dm.wasp.gen.tr
eylüldeki konseri için gün sayıyorum şimdiden
böyle mükemmel bi adam hemde türk
hakkaten gurur kaynağı
cem dewrim(ex-cenotaph dawulcusu) nunda dedii gibi
dinlerken bu adam bi türkmü diye gözlerimiz yaşlaıyo dinlerken
helal be muhammet
aynen dewam
inşallah ilerde dawullarında ben olurum
ayrıca söylemeyi unuttum bu forum keşke yerli gruplarda yer alsaydı
mukemmel bı teknık mukemmel bır vokal.. gurur duyuyorum herıfle....konsere gidemedim malesef ne oldu ne bitii :s
yeni melek'in berbat ses tesisatı ve tiyatro izler gibi konser izleyen kalabalığa rağmen iyilerdi.
necrophagist...
cok ii bi grup bence bi de gitaristinin türk olması bence daa ii bi grup yapıo necrophagist'i umarım türkiye'de de tanınır bu grup ![]()