Forum
yazın varnaya geliylar(bulg.)en sevdiğim gruplardan..
monster rock yalan oldu..
David Vincent geleli 2 sene oldu..garip bi grupta calıodu,döndü sonra..
dm.wasp.gen.tr
Albüm satışı 1 milyonu geçen ilk death metal grubu Morbid Angel dır..tam gaz devam.!
dm.wasp.gen.tr
Geçen tişörtünü bi gothic'in üstünde gördüm azımdan çıkan küfrü duymadı heralde duysa hiçbişey olmamış gibi yoluna devam edemezdi.Ulan bişeyi piyasa yapmayın bee...yok yok morbid piyasa olmaz...
I think I have a little bug inside my head
Steve Miller la Trey Azagtoth...fazla bir yorum yapmaya gerek yok ikisi de insan değil ![]()
This is the life we choose,the life we lead
and there's only one guarantee:
none of us will see heaven...
yaşlı ama taş
covenant dinlediğim ilk death metal albümüdür benim,heretic in de en az onun kadar yeri var hayatımda ama yinede covenant,covenant,covenant ![]()
d¨n gorefestle birlikte almanyayi salladi.
adamlar hakkaten tas.gaza gelmeyen bä kisi kalmadi.
Geçen tişörtünü bi gothic'in üstünde gördüm azımdan çıkan küfrü duymadı heralde duysa hiçbişey olmamış gibi yoluna devam edemezdi.Ulan bişeyi piyasa yapmayın bee...yok yok morbid piyasa olmaz...
İyi de hem gothic takılıp,hemde Morbid hayranı olamaz mı adam
Morbid Angel Death'in babalarından biridir.Death Metal onlara çok şey borçludur.Grubun şarkı sözlerinden satanist ve Sex Pistols gibi anti-chirist oldukları anlaşılıyor
!!!!!!!!!!!!Alice in Chains!!!!!!!!!!
Kop Kop Kop tek kelime ile. Yık ortalığı.
what i am to you is not what you mean to me
you give me miles and miles of mountains
and i'll ask for the sea.
Ya iyide sorun adamın gotik metal dinlemesi ve Morbid Angel tişortü taşıması değil, GÖTİK olması ve Morbid Angel tişortü giymesiGeçen tişörtünü bi gothic'in üstünde gördüm azımdan çıkan küfrü duymadı heralde duysa hiçbişey olmamış gibi yoluna devam edemezdi.Ulan bişeyi piyasa yapmayın bee...yok yok morbid piyasa olmaz...
İyi de hem gothic takılıp,hemde Morbid hayranı olamaz mı adamMorbid Angel Death'in babalarından biridir.Death Metal onlara çok şey borçludur.Grubun şarkı sözlerinden satanist ve Sex Pistols gibi anti-chirist oldukları anlaşılıyor
Ya iyide sorun adamın gotik metal dinlemesi ve Morbid Angel tişortü taşıması değil, GÖTİK olması ve Morbid Angel tişortü giymesiGeçen tişörtünü bi gothic'in üstünde gördüm azımdan çıkan küfrü duymadı heralde duysa hiçbişey olmamış gibi yoluna devam edemezdi.Ulan bişeyi piyasa yapmayın bee...yok yok morbid piyasa olmaz...
İyi de hem gothic takılıp,hemde Morbid hayranı olamaz mı adamMorbid Angel Death'in babalarından biridir.Death Metal onlara çok şey borçludur.Grubun şarkı sözlerinden satanist ve Sex Pistols gibi anti-chirist oldukları anlaşılıyor
Sanırım FireBrain bunu demeye calıştı ve ona katılıyorum.
AYNEN öyle demeye çalışmıştım
I think I have a little bug inside my head
Hehe,o zaman sorun yok,öyle tiplere bende kıl olurum![]()
!!!!!!!!!!!!Alice in Chains!!!!!!!!!!
Florida Death Metal öncülerinden morbid angel'ı bilmeyen, hatta dinlemeyen death metalci yoktur sanırım
bilmeyen warsa da bi yerden edinip dinlemelidir..
StaY GoRe, LiVe BrutaLiSm..
RISING TOMORROW / Gitar - Vokal
www.myspace.com/risingtomorrowband
www.risingtomorrow.org
covenant favori albumumdur.. bütün albümlerini ele alacak olursak en kötü parcasi bile on üzerinden 7 alir ve böyle bi grupta bulmak zor..
Stained with cosmic black sins.. The sun no longer sets me free..
death metal in babaları arasındadır , zamanla yaptıkları müziği inanılmaz geliştirmişlerdir ayrıca death metal den para kazanılabileceğini gösteren ilk gruptur.hellspawn mutlaka dınlenmesı gereken bı parcadir.