Forum
alma materr ii sarkı gerisi boss
sen de git dolaş birazcık "piyasa" hatun dolu grup değil nasılsa anasını satıym...
This is the life we choose,the life we lead
and there's only one guarantee:
none of us will see heaven...
alma materr ii sarkı gerisi boss
sen de git dolaş birazcık "piyasa" hatun dolu grup değil nasılsa anasını satıym...
benim aklımdan geçenleri sadece daha sakin bi şekilde söylemişsin spirit soldier,saolasın.
He came to rock...And rocked like no one other with the heart twice the size of Texas,our beloved brother,companion,mentor,idol,and friend...We love you Dime...Until we meet again
Moonspell, 1995 yılında çıkardıkları "Wolfheart" albümleriyle isimlerini tüm metal dünyasına duyuran ve karanlık unsurları müziklerinde ustalıkla kullanabilen bir grup. Son albümleri ile tekrar gündeme geldiler. Wolfshade, Mephisto, Alma Mater, Vampiria güzel şarkılardır.
bir devilred varkı icinden cıkmak imkansız
Kanlı kollarımda bir ceset,
Kanlı kollarımda bir insan,
Kanlı kollarımda insanlar, dünya,yalanlar, ihanetler, acılar,
hepsi bir olmuşlar, hepsi tek olmuşlar,
benden beni almaya çalışıyorlar...
fernando.. karizmatik kişilik
abi opium,vampiria,wolfshade,made of storm we raven claws'ı koy bütüngün bıkmadan dinlerim.çok sewmeye başladım bu aralar.ah bak yine cnm çekti...
tapılası grup...
Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.
raven claws u günde 3 öğün iki ay dinlemişimdir. mükemmel deil ama nie bilmem dinlenesi bi şarkı
God Hates Us All___
En sevdiğim gruplardan biri..son albümü de çok başarılı,şarkı atlamadan baştan sona dinliyorum.
Vampiriaaaaaaa
![]()
Arnold Civardagezer
kesinliklee son albümde memorial çok başarılı alışıldığın dışına çıkılmışş dark metale kaçan bi saund gayet sert gayet melodic zaten gurubun diğer albümlerinede bakıldığında bir albümü bir diğerini tutmuyoo ama ben antidote albümünü tek geçerim yinede...
is life over? this life's over! or has it only just begun?
Fernando nun ses rengi gibi bi ses rengine sahip başka insan tanımıyorum.. Çok değişik bi sesi var adamın ve çok etkiliyo beni.. Müzikleri de çok güzel.. Değişilmezlerimdendir moonspell..
hedon!
your children wild and filled with death...
:.::ђανєη
çok sık dinlediğim bi iki grup arasın da müzk alt yapılrına diecek yok
the antidote albumune baslayınca baska bır moonspell albumu dınlemek gelmıyor ıcımden.
breathe is just a clock.ticky.
severim bu grubu.gothic metali pek bi güzel icra ederler.
firewalking,alma mater,ruin and misery,of dream and drama,angelizer,awake,everything invaded,erotic alchemy parcaları gayet güzedir
Bazıları müzik dinler, bazıları müzik yapar ama bazıları vardır ki onlar müzik yaratır - Charles Schuldiner
sağlam grup ama nedense birtürlü sükse yapamadı...
ziggurat&demogorgan keyboard
www.myspace.com/zigguratband
www.myspace.com/paradoxlifes
www.myspace.com/paradoxxlifes
the fire of demogorgan...