Forum
Alma Mater
Everything invaded, tek geçerim
bence en güsell albümü volfheart olmalı ve en iiii şarkısı alma mater
Black The Silent: www.blackthesilent.blogspot.com
abi moonspelli anlatmak sayfalara sigmaz..
kendimden biliorum ... =) baya zorlanmistim..
ama özel ve güzel gruplardan birisidir..
saygi duyarim..
bu sehir ..
wolfheart ve irreligous albumleri süperdir.
darkness and hope a laf atanlarıda burdan kınıyorum o şarkının sözlerini anlamamış olsa gerekler sanrım.bu grup en damar gruplarımdandır ve fernando sen babasın.under the moonspell albumundeki ezan da çok ii olmuş zaten kendileri müslüman bir grup diye duydum.endülüslerin torunu diye tanınıyormuş.
Poison awaits when you kiss her
Her heart cries out for you, for me
Untold misery is hers to serve
out for eternity
moonspell mi müslümanmış...parçada ezan var diye böyle bi yakıştırma yapılması saçma..elinde orjinal "sin pecado" albumu olanlar bilir.."eurotica" nin her tarafında 666 lar var..ona da gizli msj gözüyle bakıyolar..bilmem artık..
----------------------------------------------
http://www.myspace.com/pinartuncer
http://www.missdanifilth.deviantart.com
----------------------------------------------
aslında izmir rock festivaline headliner grubu olarak çıkacak olan ilk başta moonspell grubunun adı geçmişti ama öle bi sevinmiştim ki sormayın neyseki yerine kreator geliyo
Black The Silent: www.blackthesilent.blogspot.com
katılıyorum ALMA MATER feci bişi ya olmas böle bişi çok i
b i r n a s ı l ı a r ı y o r u m _
bir insan bir insanı öldürebiliyorsa..bir diğerini nasıl sevebilir_?
ps.ye girer: engeli yemek.. komik. sadece bu. dahası kaçanı kovalasın..
Alma mater super bir $arki.. Alma mateerrrr diye bagirdiginda adam super etkile$me oluyor ![]()
Moonspell de fernando denen bi adam var ve bu da hem brutal hemde cleande nadir görülecek kadar kaliteli şarkı söyleyebiliyor...
Monnspell bana kalırsa ilk 2 albümden ibaret, Wolfheart(Dimmu Borgir'in Death Cult Armagedoon'a kadarki en iyi black metal albümü) ve Irreligious,
gerisi yalan ...The Antidote da biraz canlanma var,ama tam dirlişi göremedim...
Almamater!!!!
darkness and hope albümünü severim en çok baba guruplardandır...
is life over? this life's over! or has it only just begun?
Walla moonspell başlığı altında sanırım bişeyler yazmasam olmazdı.Öncelikle Moonspell müslüman bi grup değil arkadaşlar :/ buna çok güldüm açıkcası.Under the moonspell e.p lerinde otantik ve farklı gelen bir şey olduğu için ve dinle bağdaşlaşmış bişey olduğu için kullanımıştır ezan sesi.Blackmetal grubu olarak başlamışlarsada müzik hayatlarını sanırım hiç black metal yapmadılar.Wolfheart albümü ve Irreligious albümü Moonspell in baş yapıtlarındandır.Zaten grubun diğer gruplardan en büyük farklılığı sanırım hiç bir albümündeki tarzın aynı olmaması.Agresif vokalleri ve clean vokalleri harmanlayan başka bi grup yoktu wolfheart albümü zamanında.Sin pecado albümüne gelirsek sanırım en çok tepki toplayan ama kendi tarzı içerisinde dinlendikçe ve sindirildikçe gerçektende insanı büyüsüne katan bi albümdü.Hangi şarkısı en güzel olayına girmek bence saçmalık olur.Wolfheart ve ırreligious albümlerinde kötü şarkı yok.Zaten ırreligious albümüne konsept bi albüm diyebiliriz.Bol bol dinleyelim dinletelim ![]()
Moonspell dinlediğim ilk metal grubudur.. (bu müziğe başlayalı6 sene olmuş.. 6 senedir Moonspellle birlikteyim) tam olarak belirli bir türe dahil değildirler.. albümden albüme farklılık gösterdiklerini söyleyebilirim.. yapılan röportajlarda fernandonun butterfly fx ve sin pecado albümlerinde bikaç elektronik teknik denediklerini fakat kendilerini kaybetmediklerini söylemişti.. bence kaybetmedikleri tek şey vokalleridir..
başka bi röportajda da şunu söylemişler: “What is MOONSPELL?” Even I have problems with the answer to this question. I’d say we are representing a mixture of horror and beauty, heaviness and melody. The Antidote starts off very brutal and ends very melodic. This way we close the circle. This is MOONSPELL.” Moonspelli tam anlamıyla anlatmışlar ![]()
Moonspellin müslüman olması gibi bi şey yok.. moonspellin pentagram içeren logosu bile varken..
fernandonun da gruptan ayrılmış olması gibi bi şey ne gördüm ne de duydum şimdiye kadar.. sanırım yeni bi albüm çıkartıcaklar "Memorial" adında.. sitelerinde okudum bakmak isteyen bakabilir http://www.moonspell.com
16 ocak 2004 te the antidote un turnesinde gelmişlerdi türkiyeye.. 18 yaş sınırlaması da yoktu.. umarım tekrar gelirler..
optium, in a above man awake. moonspell benim için bi gruptan öte.ilk dinlediğim hala vazgeçemediğim gruptur kendileri
at, avrat, download..
Ya sound olarak çok şaibeli bir geçmişleri var yani bir iyi bir kötü...ama son albüm Antidote da zirveye vurdular müthiş bir albüm baştan sona tek kelimeyle başarı
Umarım yeni albüm de Antidote tadında olur hatta biraz daha sert![]()
I know the pieces fit' cuz I watched them fall away...