Forum
bemım de oyumu alan bı albumOyum And justice for all'a.

ben metallica bitti laflarına inanmıyorum bence tüm albümleri çok güzeldir st.anger dahil olmak üzere
Uyarı: Osurmak Yasaktır.
...and justice for all... ya ben de metallica sewerm ucundan metallica ya lafım yok ama...metallica da piyasa hemde cof tn 1000 kat dha en azndn cof u korn dnleyen adam fln blio pyasa derkenama metallica yı bzim okldki krolarn deimiyle METALİKA yı tikky sndn kro suna herkes duymuştr bu durumda neden metallica ya b.k atmıosnz demiorm çnkü grek yok ama o zmn cof a da atılmasn olay bazılarnn aazından düşürmedii piyasalık sa ha diosanqi hala nymphetamine e fln BM yi piyasa yaptlr die hatrlamaları grekn cof un artk gothic yaptııdr
metallica davayı sattı derler
dogru satmıs olabilir
ama metallica dava icin yapması gerekenleri 20 yıl once fazlasıyla yaptı
kill em all bile yeter ki ustune kac tan taş album cıkardı
peki cof naaptı?
Don't turn your back - looser - it's over!
Master Of Puppets
Ölüm, dişlerine böcek pisliği bulaşmasıdır. by: ED
CoF ile Metallica'yı karşılaştırmak da büyük bi şey hani...
Master of Puppets diyeceğim ben de.
United We Stand, Together We Walk...
metallica nın her albümü özeldir (evet st anger da) ve en iyi diye bi tanımlama yapmak bana saçma geliyor çünkü her albümün havası farklı..
ayrıca hala metallica'ya bok atan ve davayı sattı diyen arkadaşlara buradan selamlarımı yolluyorum..
--let the metal flow--
aleyküm selam heheh (:
metallica nın her albümü özeldir (evet st anger da) ve en iyi diye bi tanımlama yapmak bana saçma geliyor çünkü her albümün havası farklı..
ayrıca hala metallica'ya bok atan ve davayı sattı diyen arkadaşlara buradan selamlarımı yolluyorum..
aynen aynen kapağın üzerinde metallica yazıosa alını dinlenmesii gerekir nasıl olursa olsnn solo olmasınn gerekirse...
is life over? this life's over! or has it only just begun?
ride the lighting dedim..en çok o albümü diniyorum çünkü..
ayrıca load ı kimler seçti merak ediyom
I
Kill´em All tabikide yhaa
metallica´nn metallica oldugu albumdur.......
...And Justice For All
Thrash Till Death!!!
ride the lighting dedim..en çok o albümü diniyorum çünkü..ayrıca load ı kimler seçti merak ediyom
baba load i ben sectim
hatta reload da var metallica trash muzik yapiyor diye biliyorum ben load ve reload da trash e daha yakin gibi geliyor bana jason newsted in kendini gosterdigi albumlerdi bana kalirsa bu albumlerden oncekileri cliff burton ismi vardi tamam mukemmeldi cliff i de cok seviyorum ama o zamanlar grupta jason vardi cliff e benzetmeleri biraz sacmaydi zaten jason ayrilma sebeblerinden biri de buydu bunu farkettiler ayni olayi st. anger da yapmadilar rob gruba gelince 20 yillik grup birden dondu yine mukemmel sarkilar yapiyorlar yine azdiriyorlar ama rob kendini gruba girer girmez gosterdi bize de hissettirdi bazilarimiz bu durumdan memnun bazilarimiz da artik metallica oldu ben black albumunu dinlerim diyorlar
metallica nin butun albumleri mukemmel butun sarkilarini sabah aksam dinlerim ilk albumler (cliff in olduklar) tabiki de herkezin kafasinda ayri bi yerdedir ama gruba jason in girdigini ben load reload da anladim diyorum ondan once cok farkli bi metallica vardi kafamda jason dan sonra daha cok farkli rob dan sonrada modern bi metallica yla karsilastim ........
www.sentencedturkiye.com
www.pckolojik.com
www.cawat.com
Bence Master Of Puppets ( 1986 )
ThOrN
and justify for all.
hepsi güzeldir aslen hepsini seviyorum ben , st. anger dışında=)
...and juctice for all ve öncekiler. aralarından beğenemiyorum. ama illaki seç dersen master of puppets'ı falan seçerdim sanırım. zaten ...and justice for all'dan sonra metallica değil countryica var ![]()