İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Metallica

714 Gönderiler
310 Üyeler
0 Reactions
240.3 K Görüntüleme
ERTAN777
(@ertan777)
Gönderiler: 47
Trusted Member

BU LOAD,RELOAD VE YENİ ALBÜM ST.ANGER IŞINDAhepsi güzel.Eniyi olursa bEN RIDE THE LIGHTINIG DEYEM.FIGHT FIRE WİTH FIRE,rıde the lıgtning,FOR WHOM THE BELLS TOLLS VE FADE TO BLACK.İKİNCİ ALRENATİFİM SİE GEREK GİTAR SOLO VE RIFLRİ GEREK LARSIN davul ritimleri ile AND JUSTICE FOR ALL.ama bas eksikligivar albümde.BLACKENED saglam parçadır

All of my hate cannot be found

Gönderildi : 11/06/2005 3:07 pm
Death_Fire
(@death-fire)
Gönderiler: 215
Estimable Member

...And Justice for All(1988)

Bunu belki 50 kere söyledim ama :D yinede söyleceğimmm... Herşey One ile başladı... O yüzden ...And Justice for All tabikide... Ama ben Metallica FAN'ıyım kalbimde en özel yere ait gup... Seçim yapmak çok zor ama ...And Justice for All derim birini seçin diyorsanız... Zaten oyumuda ...And Justice for All albumune verdim...

Hell bent for leatheeeeerrrrr...!!!

Gönderildi : 11/06/2005 4:53 pm
nothing_else
(@nothing-else)
Gönderiler: 6
Active Member

yani ben s&m albumu diorum cunku symphonic metalin en iyi ornegini cikardi adamar. Daa onceki tum sarkilarini o albumde mukkemmel bi sekilde yeniden seslendirdiler bence

Gönderildi : 12/06/2005 2:12 pm
The_Minds_Eye
(@the-minds-eye)
Gönderiler: 1087
Noble Member

hiç abartısız şu forumun yarısı metallicayla ilgili başlıkalrla dolu...bu ne metallica takıntısı anlamadım gitti...ama en mantıklı başlık bu başlık bence...diğer başlıkalr zaten bu başlığın içinde konuşulacak şeyler...yok en iyi şarkısı,yok en iyi albümü,yok bilmemnesi...aşılması gereken bi grup metallica artık...

bir yosun yatağı bağışlanmış
bir iç çekişle uzanmış
kabul edilmiş yeşil battaniye tarafından
dünyayı öpmüş,
hoşçakal...

Gönderildi : 12/06/2005 10:19 pm
Turkgruplarinasahipcik
(@turkgruplarinasahipcik)
Gönderiler: 281
Reputable Member

To Live Is To Die
Cliff burton bu buyu sonsuza dek bozulmayacak..

Karanlığı Asla Hayal Edemezsin..

Gönderildi : 12/06/2005 11:04 pm
147
 147
(@147)
Gönderiler: 214
Estimable Member

kill em all....james denen adam hicbir albumde bu kadar yirtinmadi...cliff baba zaten efsane..kirk un sololarin orjinal oldugu zamanlardi...hatta bu albumde hic hazzetmedigim lars lavugunu bile severim...metallicanin baska hicbir albumu bukadar yirtik degildir kanımca...ah ulan ah nerde kill em all nerde st anger..öfkelenmeyipte napsin insan...

A Elbereth GithonieL
silivren penna miriel
o menel aglar elenath
Elbereth A Gilthoniel

bigun bende nefes alicam yildizlarinin altinda,ruhum sigmaz oldu bu dunyaya...varligini hissettigimden beri...

Gönderildi : 13/06/2005 10:25 am
(@bulentica)
Gönderiler: 25
Eminent Member

Arkadaş.Bu Anketi daha önce yaptılar.En baştaki sayfalara bak.

Gönderildi : 14/07/2005 7:05 pm
poene
(@poene)
Gönderiler: 378
Reputable Member

tabiki kill'em all.özüne kadar thrash kokar.ayrıca bu albümü çıkaran grup tamamem underground tı..

kafan dik ruhun asi olsun..

Gönderildi : 15/07/2005 10:10 am
inborn_lifeless
(@inborn-lifeless)
Gönderiler: 1255
Noble Member

oy vermiicem,kesinlikle vermiicem...

Gönderildi : 15/07/2005 9:07 pm
VIKINGPOWER
(@vikingpower)
Gönderiler: 32
Trusted Member

bütün albümleri bütün.....hepsi ayrı bi felsefedir.

her zaman tartisma konusu olan bir grup. bir taraf sever, diger taraf onceden iyiydi simdi kotu havasinda. yapilan elestirilere bakildigindaysa artik kaliplasmis bi sekilde load ve reload albumlerinin basarisizligi ve ikinci olarak da piyasa olmalari gosterilir nedense. bu soylemlerin hep ayni kalip halinde olmasi bana gore inandiriciligini da kaybettirmektedir. hatta ya bu adamlar harbiden load ve reloadi dinledi de mi boyle elestiriyo yoksa baskasindan duyduklarini kendi gorusleri gibi mi bildiriyo suphesi yaratir bende. kaldi ki load ve reload da da guzel sarkilar mevcuttur. anlamadigim herkesin zevk anlayisi farklidir felsefesi neden burada calismiyo da, bir allahin kulu da load ve reloadi begenmiyor. bu oldukca kafami kurcalayan bi durum.
ikinci olarak piyasa olmalarina gelince dunyada para kazanmayan bir sekilde reklam yapmayan tek bi grup var mi ki. bazen bir siyasi gorusun bildirilmesi bile(ornekleri vardir)reklam mahiyetine girmez mi, ya da bu baglamda bu tarzda bi hareket belli bir kesime yonelik yapilmis olsa da piyasa olmayi saglamaz mi. onu da anlamak oldukca zor geliyo. ha piyasa olmanin icinde cok para kazanmak geliosa (ki napster davasi nedeniyle para canavari ilan edilmislerdir);1 si yine para kazanmadan bu isi yapan bi grup var mi,rahatsiz olunan digerlerinin 1 kazanirken metallicanin 5 mi kazanmasidir, emek hirsizligina karsi cikmalarinin yanlis olan tarafi nedir. piyasa olmakdan kasit cok taninmaksa yine soruyorum bunun kotu olan yani nedir ve yine butun bu elestirilere ragmen grubun tamamen ozgun ve beklenilenden cok farkli bir st anger albumunu yapmis olmasi grubun kimseye yaranma cabasinda olmadigini gostermez mi.piyasa olmak kaygisindaki bi grup boyle bi riski goze alir mi.
ha unutmadan metallica nin infaz edildigi yeni konular da vardir. ilk basta jamesin* sesinin detone oldugu ve grubun eskisi kadar iyi calamadigi gibi. ses konusunda bi haklilik payi olabilir ama unutmamali ki bu adamlar da yaslanabiliyo,iyi calmama konusuna gelince bunu soyleyenlerin st angeri dinledigine inanasim gelmiyo,cunku orda bana hic de oyle gelmedi.
sunu da acikca itiraf etmek gerekir ki,oyle bir sevdirmislerdir ki kendilerini yaptiklari is kotu bile olsa sevenlerinde(benim gibi), onlar naparsa guzeldir seklinde bi onyargi olusmasını saglamıslardır. belki de bunlari yazarken bu onyarginin da etkisindeyim.
ama gercek olan bisi varsa efsane olmayi sonuna kadar hakedip de bu kadar acimasizca elestirilen baska bir grup yoktur.

ve dave mustaine'e gore icinde dunyanin en iyi gitar vokalini bunyesinde barindiran
michael kamen'a gore bir muzik dahisi olarak gosterdigi james alan hetfield'in gitar ve vokalistligini yaptigi,
benim icin metal muzigi tanimama ve sevmeme neden olan ve cogu ki$inin metal muzigi bu grup sayesinde tanidigi halde sirf hede hude olsun diye bu adamlara bok attigi* oyle yada boyle dunyaya gelmi$ en iyi grup.METALLICA FOREVER !!

www.d-a-c.efsanesi.com

Gönderildi : 15/07/2005 10:24 pm
anathema_smee
(@anathema-smee)
Gönderiler: 405
Reputable Member

cliff in oldugu her album en iisi ama secmem gerekirse master of puppets 'to live is to die' cliff gercktn efsane

I snapped my fingers, then snapped again and again, there is still no one there...

Gönderildi : 15/07/2005 10:36 pm
(@asberger)
Gönderiler: 11
Active Member

evet burda st angerın olmaması isabet olmuş

Gönderildi : 18/07/2005 8:30 pm
Roswell47
(@roswell47)
Gönderiler: 352
Reputable Member

and justice for all en sevdiğimdir, Kill em all' ı da severim. Black album e kadar hepsi iyi. gerisi...
S&M de iyi bütün şarkılar var neredeyse ama yine de yetmemiş gibi.

Four hundred thousand years ago
They came from outer space
And gave us life here
and we are just taking everything for granted
I don't think we should do this now...

Gönderildi : 19/07/2005 1:13 pm
inborn_lifeless
(@inborn-lifeless)
Gönderiler: 1255
Noble Member

justice ağır basıyo benim için biras ama kesin şudur diemiicem

Gönderildi : 19/07/2005 9:27 pm