Forum
bana metali bu adamlar sevdirdi inş. eskiye dönerler
eskiye döndüklerini rüyamda görsem inanmam.
Eskiye döndüklerini ya da döneceklerini kim söylediki ? Şaka gibisiniz ya vallaha
Alt tarafı James in sesi düzelmiş dedik.O AJFA ve Black dönemdeki yeaaahhhh kükreyişi geri gelmiş dedik.Şişir şişir az kaldı patlayacak ![]()
Metallica Kill'em All zamanındaki o amatör ruhla albüm çıkardıkları dönemi tekrar yaşıyor.Kendileri dedi çünkü o günkü heyecanımızla şuan albüm işine girdik diye.Yani buradaki kapalı anlatımı anlamayacak seviyede insanlar görüyorum.Adam demiyor bööö öküz gibi bir MOP daha yapacağız diye.Diyorlarki bakın sayın fanlar biz o ruhu hiç kaybetmedik.Sadece çok olay yaşadık ve bu bizi çok yıprattı.Farklı şeyler denememiz tamamıyle bizimle alakalı birşey.Ne ticari bir amaç ne de başka birşey.Sizin ne diyeceğiniz de umurumuzda değil çünkü biz istediğimizi kafamıza göre yapan bir grubuz.Ve şuanki albüm çalışmalarında,hayatımızda düzene giren olaylar nisbetinde o eski amatör ruhu tekrar hissetmeye başlıyoruz.Bu ruh ile albüm üzerinde çalışıyoruz diyorlar.Ama işte onlar nerden bilsinki insanların o minnacık beyinlerindeki önyargıları o "Metalikağa" putlarını yıkmak ne denli zor ! İlla böyle geçmişlerini kitaba alacaklar bakın biz şunu şu yüzden yaptık işte tarih işte gerekçe.Kalın kafalı insanlar ancak öyle anlayacak.
Neyse siz takılın Metallica iki günden beridir deli konserler vererek gerçek metfanlarının kalplerini yerinden oynatıyor o bize yeter.Siz aynen devam metalikağa modunda ![]()
ruhtan bahseden kim eskiye dönüş derken müzikten bahsetmiştim.ne kadar 80ler ruhu olursa olsun müzik yoksa ben napıyım.ki ruh muh bahane.st.anger öncesi de köklere dönüştü güya al sana köklere dönüş.ayrıca şu anda thrashi ruhuyla icra eden kreator,onslaught,sodom,exodus vb. gibi gruplar varken bizim metallicaya ihtiyacımız yok.metallica devri çoktan kapandı. artık metallica köklere dönmüş,albüm taş gibi thrashmiş,albümde solo varmış hiçbiri umurumda değil çünkü sonucunda yine vasat birşeyler çıkacağını biliyorum.herkesin övdüğü,sevdiği efsane metallica 80lerde vardı.metallica konserlerinde de zaten ağırlıklı 80ler parçaları çalınıyor,söyleniyor.metallicanın konserlerde 80ler parçalarını çalması onları hala bildiğimiz metallica yapmaz.bunu yapmalarının sebebi 80ler metallicasının seviliyor olması zaten.st.anger,load kimin umrunda.seyircilerin metallica konserine gitmesi zaten master için,one için.
hala bir sürü çatır çatır thrash yapan grup varken,bu kadar metallica da ısrar kılmak nedir anlamıyorum.bana komik gelen şey ise her albüm öncesi köklere dönüş mü yoksa yine fos mu diye yapılan gereksiz tartışmalar.e tabi ki fos artık metallicadan ne umuyorsunuz.hatta neden fos albümleri sevmeye çalışıyorsunuz,o kadar dinlenmeyi hakeden grup varken.
Öncelikle Metallica Fanı olan kişiler her türlü eleştitiriye açık olmalı bunlara radikal olarak her yaptığı değişiklikte cevap verir olmuştur grup. Her grup daha da sertleşince Metallica Tersini yaptı umrunda mı ki ? En iyilerini dünyaya sunmuşlar!Metallica yı sevipte sonradan nefret edenlerden değiliz önemli olan bu ! Bizim için başka hiç birşeyin yok önemi!
Eleştirilere gelince Kırk Hammet'a Kulak verin
İlk günden beri eleştirilere alışkınız. Kill'em All çıktığında benzeri hiçbir şey yoktu. Aman tanrım ikinci albümde slow şarkılarımız vardı! Fanlarımız bile bizi eleştriyor. Eleştirlere gelince artık kurşun geçirmez yeleklerimiz var. Doğruyu söylemek gerekirse onlarla besleniyoruz.
Alıntıdır...
Do you want heavy?
Tallica gives you heavy , baby!
Hayır benim genel yaklaşımlarım neden tepki gördü anlamadım ! Yani bu sitede ya da yakın çevrede bir kişiyi baz alarak mı bazı ithamlarda bulundum da genel yaklaşımımın hedefi olan insanları savunma güdüsü birden parladı !? Yani bu zamana kadar adamların kendileri ile ilgili şeyleri duyup da hala gözardı etmek anlamamak anlamında bir kalın kafalılık değildir.Kasıtlı yapılmış bir hareket olup o manada kalın kafalılıktır.Bir kişi desinki kardeş ben anlamadım şimdi bu grup neden böyle yaptı diye. O adamın alnından öper çayını doldurur oturur anlatırım herşeyi.Ama yok ! Anlatıyorsun diyorsunki bak kardeşim adamlar şunu şu yüzden yaptı ondan dolayı bu şöyledir diye.Adam belki anlıyor ama beynindeki o putları yıkamıyor bir türlü,ya da yıkmak istemiyor.Kusura bakmayın ben laflarımı ince seçerim o yüzden tarihi açıdan zararlı değilimdir ![]()
Ve denilmişki bana ne kareşim ruhtan falan diye.Şimdi önce ruh kaybolması oldu diyenlere kanıt sunuyoruz,inanmıyorlar.Sonra diyoruzki bak adam bunu bunu demiş şimdi ikna oldun mu diyoruz.Tabi bazı şeyleri anlayınca insanlar hemen ruhu ikinci plana atıp yok aslında ben müzikal açıdan demiştim ayaklarına giriyor [bu sitede birönceki sayfada bunu yazan arkadaşa değil lafım genel görünümü belirtiyorum çünkü çok var çevremde bu tür insanlar bu yüzden yanlış anlamasın kimse] .İşte bu, zihinlerdeki önyargıları sırf gurur meselesi için yıkmamaktır.Vay efendim adamlar haklı çıktı ben bunu yediremem hesabı.Böylelerini de gördüm inanın.
Konuşulacak çok şey var bu konuda.Yazılacak çok şey.Einstein derki insanların kafasındaki önyargıları yok etmek,atomu parçalamak kadar zordur.Ne de güzel anlıyorum bu zamanda üstadı !
hoca bn orda eskiye dönmekle ajfa havasında güzel bi album daha olur demek istemiştim iice düşünmeden kimseyi yargılama senin o ince kafanda hiç mi ön yargı yok merak ediyorumEskiye döndüklerini ya da döneceklerini kim söylediki ? Şaka gibisiniz ya vallahaAlt tarafı James in sesi düzelmiş dedik.O AJFA ve Black dönemdeki yeaaahhhh kükreyişi geri gelmiş dedik.Şişir şişir az kaldı patlayacak
Metallica Kill'em All zamanındaki o amatör ruhla albüm çıkardıkları dönemi tekrar yaşıyor.Kendileri dedi çünkü o günkü heyecanımızla şuan albüm işine girdik diye.Yani buradaki kapalı anlatımı anlamayacak seviyede insanlar görüyorum.Adam demiyor bööö öküz gibi bir MOP daha yapacağız diye.Diyorlarki bakın sayın fanlar biz o ruhu hiç kaybetmedik.Sadece çok olay yaşadık ve bu bizi çok yıprattı.Farklı şeyler denememiz tamamıyle bizimle alakalı birşey.Ne ticari bir amaç ne de başka birşey.Sizin ne diyeceğiniz de umurumuzda değil çünkü biz istediğimizi kafamıza göre yapan bir grubuz.Ve şuanki albüm çalışmalarında,hayatımızda düzene giren olaylar nisbetinde o eski amatör ruhu tekrar hissetmeye başlıyoruz.Bu ruh ile albüm üzerinde çalışıyoruz diyorlar.Ama işte onlar nerden bilsinki insanların o minnacık beyinlerindeki önyargıları o "Metalikağa" putlarını yıkmak ne denli zor ! İlla böyle geçmişlerini kitaba alacaklar bakın biz şunu şu yüzden yaptık işte tarih işte gerekçe.Kalın kafalı insanlar ancak öyle anlayacak.
Neyse siz takılın Metallica iki günden beridir deli konserler vererek gerçek metfanlarının kalplerini yerinden oynatıyor o bize yeter.Siz aynen devam metalikağa modunda
Konu benle alakalı değil o yüzden cevap vermiyorum.Ve bazı ithamlarım hakkında açıklama yapmama rağmen hala rahatsız olunulmuş gibi.Metallica dan devam ...
live earth'te yine muhteşemdiler.. ![]()
Bugun yani 8.7.2007 günü VH1'da Metallica günüdür. Kaçırmayın derim.
master çok ses getirdi ama justice for all daha bi bana yakındır...
http://metaltr.mybrute.com
önce ride sora master derim
Dağılsın artık
Ölü Ruhun Gemisi...
kınada istermisin??
Karanlığı Asla Hayal Edemezsin....!
Hayır ben bu baş kaldırmayı, bu kendimim bir şeyim havalarını sonra bu mantığı anlayamıyorum ben.. Nasıl bir mantıktır, bu işe yıllarını vermiş, ortaya taş gibi eserler koymuş en başta çocukluğumuzu atlattığımız, b.k kadarken müziklerini dinlediğimiz grup hakkında nasıl böyle bir yorum yapılıyor. Ya bunlar şerefsiz oldular ya biz gittikçe geriliyoruz, yol katedemiyoruz. Bu isyandır resmen biz onların çocuklarıyız onlar büyüttü bizi ya.. Güzel konuşun lütfen ![]()
Tamam olabilir herkesin dinleidği bir grup olmuş olabilir ama onlar hala METALILLICA ve öyle kalıcakar hangi yeni yetme gelirse gelsin onlar bizim babalarımız yapmayın böyle şeyler ya..
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!