Forum
Niye AJFA ile Kill'em All farklı tarzda albümler mi ? İkisi de thrash ! Kill'em All AJFA ya göre daha amatör ruhla kaydedildiği için yeri çok özeldir.AJFA da KEA a göre daha olgun olduğu için onun da yeri farklıdır.İkisini bütün olarak [thrash metal] ele aldığımızda ikisi de her türlü klasmanlarda Metallica ve metal camiası için önemli yerdeler...
Niye AJFA ile Kill'em All farklı tarzda albümler mi ? İkisi de thrash ! Kill'em All AJFA ya göre daha amatör ruhla kaydedildiği için yeri çok özeldir.AJFA da KEA a göre daha olgun olduğu için onun da yeri farklıdır.İkisini bütün olarak [thrash metal] ele aldığımızda ikisi de her türlü klasmanlarda Metallica ve metal camiası için önemli yerdeler...
Kill'em All da thrash And Justice'de..Ancak Kill'em All old school thrashtir,And justice for all ise teknik thrash...
Hiçbir şık doğru olmadığı için iptal edilen soru...
ÖSS Metal Müzik-2 Testi
Soru 28:Hangisi Gelmiş Geçmiş en iyi 5 Thrash albümünden biri değildir?
a)Darkness Descends
b)Pleasure to Kill
c)Terrible Certainty
d)Extreme Aggression
e)Endless Pain
Farklı birşey demedim :![]()
Ben de Master Of Puppets'a diyorum.Eşsiz bir albüm benim için.Sadece Metallica olarak değil genel olarak da en sevdiğim thrash albümlerinden...And Justice For All'da çok süper bir albüm ama bir eksiği kimse görmüyor.''Bas gitar''.Cliff'in ölümünden sonra ne Jason Metallica'ya ne de Metallica Jason'a alışmamıştır.Bu yüzden bas gitar ...And Justice For All'da çok zayıftır.Bu albüm RTL albümü ile aynı kefede benim için ama RTL bir tek bu yüzden burun farkıyla öne geçiyor.
80lerdeki tüm albümleri başyapıt Metallicanın MOP'a(özellikle de Battery ve Damage Inc.'e) aşırı başlılığım olmasa tüm albümleri eşit diyecem.
Bas konusunda sana tamamen katılıyorum. Bence değil, zaten otoritelere göre dünyanın gelmiş geçmiş en iyi thrash, en iyi 2. albümüdür, Master Of Pupppets ama 'One' olayı bitirdiği için, ...And Justice for All da 2. plana atmak olmuyor. Ayrıca Kill'em All da en iyi Punk/Thrash Metal örneklerindendir. Metallica bu ne yapsa en iyisini yapar!
Hell bent for leatheeeeerrrrr...!!!
Evet Jason ilk olduğu için elemanlar AJFA da O2nu bir sınamadan geçirirlirler.Önceleri şahsi sınamalar olur.Mesela geceleri Jason ın odasına girip heryeri dağıtıp çıkarken de hadi kalk içmeye gidiyoruz Metallica ya hoşgeldin diye bağırmaları.Konserlerde çok az back yaptırmaları.Ve en kötüsü Jason için belki de en kötüsü olan bir albümde bass sesini kısmaları.Ki o albüm AJFA oluyor.Ancak Jason ki bir müzik aşığı.Çekip gider mi gruptan.Sabırlı davranıyor ve tüm sınamaları geçiyor.Kendini kanıtlıyor.Hatta bir zamanlar fanın birisi dalga geçmek amacıyla içi boş bir AJFA kapağının üzerine "şimdi bass versiyonlu" yazıp Jason a gönderiyor eheh ![]()
Bence en iyisi Kill 'em All
Bana müzigi sevdiren bu gruptu.
Ay Cast Vanna Liv
Ayrıdır bu grubun yeri benim için hemde çok. Su ana kadar yazmadım hangısı dıceme karar veremedim. Oyum MOP a gelsin ama butun albumlerının yeri farklıdır.
Metallica bence 1 numara
Kim ne derse desin... 6 senedir Metal müzikle ilgileniyorum ama Metallica'yı dinlerken bana verdiği keyfi hiçbir grup veremiyor... :$
Dün gece Portekiz de Lizbon da konser verdi Metallica.Canlı yayını bulduk netten ama Creeping den sonra kesti şerefsiz yayıncılar. ![]()
James in sesi acayip derecede düzelmiş.Bu nasıl bir insandır hala aklım ermedi.Son senelerde o denli göçmüştüki sesi,şuan sanki hiç öyle olmamış gibi.İşte link iki parça Creeping+Bell Tolls ;
Bu da aynı gece konser alanındaki provalar.Unforgiveen ve Disposable Heroes .
Geceki konserde AJFA yı full çalmışlar denilince çıldırdım resmen.Canlı yayını da kesince millet MetOnTour a akın etmiş setlist i öğrenmek için.O kısım kitlenmiş ![]()
James acayip derecede iyileşmiş.Zerre detone olmuyor sesi.Konserde AJFA ve Black in yanı sıra RTL ve MOP tan da parçalar çalınmış.Bunlar herşeyi anlatıyor sanırım.Metallica bomba gibi geliyor.Bazı çamur atıcılarına kapak olacak herşey...
kill em all....
Dikkatinizi çekerim ki James Black albümde de sesini kaybetmişti arasıra olağan şey bu James için.Eleştriler belli çerçeve içinde yapılamıyor malesef!
Ayrıca Metallica önümüzdeki konserlerde verilecek olan biletlernin logosu eski Metallica logosu.St.Anger albüm turnesinde de yeni logo kullanılıyordu.Bu eski logoda beni çok heyecanlandırdı.
Eski logonun duruşunun içinde neler saklı olduğunu hepimiz biliyoruz!
Metallica'nın bu seferki değişimini eski zamanlara dönüş olarak bekliyoruz.
Son 15 yılın en iyisini yapıcaklarını söylemişti Kırk bekleyiş heycana bıraktı yerini.!
Aynen katılıyorum.Logo olayına da .James ten yeni tasarımlar bekliyorum yine de ben.Herşeyiyle tertemiz yepyeni bir albüm bekliyoruz...
haha çok beklersiniz dicem afedersiniz ![]()
şuraya bakın 20 sayfa olmuş Metallica. Bir de buraya harcadığınız zamanı hakeden gruplara harcasanız. Aman her neyse neden yazıyorsam sanki ![]()
Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..
Senin canın kaç sayfa olmasını ister ona göre yanlış yapmıyalım ?haha çok beklersiniz dicem afedersinizşuraya bakın 20 sayfa olmuş Metallica. Bir de buraya harcadığınız zamanı hakeden gruplara harcasanız. Aman her neyse neden yazıyorsam sanki
Do you want heavy?
Tallica gives you heavy , baby!
benim en sevdigim sarkı master of puppets tır. album de saglam orion filan benm oyum MASTER OF PUPPETS a