Forum
master of puppets tabii..
www.myspace.com/dia_bolic
master of puppets
...And Justice For All dan sonara öldüler zaten basımız saolsun
http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]
F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll
metallica dır.. bos cıkarsa alınır.. load - reload falan filanda icabında iyidir. ilk 4 albume laf degil gak diyen carpılır. bu anket sacmadır..
we are metallica.. and we do what we best mother fuckeeeer!
zor bi karar ama black album dedim.ondan sonra and justice for all,ride the lithning,master of puppets we kill'em all...
Words escape me when i try to speak...
hah bu yukarıda sayılan albumleri dışında "demo, unplugged, bootleg, james in kirk ün hatta cliff in solo çalışmaları" falan hepsine sahibim.....
james in ve dave mustaine in çaldığı "cliff" in vocal yaptığı şarkıları dinlemek süper...
kim laf atarsa atsın.. kim beğenmezse beğenmesin.. metallica metallicadır... süper..
bu arada listede "saint anger" niçin yok... hah çok da gerekli değil ama... olsun gene de olmalıydı...
Matthew Barlowun en beğendiği albüm Metallica'nın Balck albümüymüş ![]()
Mysteria
Metallica oyle bir grup ki ne yapsa alınır dinlenir benimsenir.Ki bu yargyı deistreck bir harekettede bulunmamıslardr.En ii albumleri bnce MoP dır AMA her albumun de kendine ait bir lezzeti wardr.İlk 4 albmde cosarken 5-6-7 de insanı dusundurur.St. anger a da gelince aceleyle cıkarlmıs bir geri donus albumudur.iyi bi albumdur ama cok da mukemmel diil.Bu arada yeni album de yaz ortası gbi piyasada adı sanı belli diil.Youtube dan iki yeni parcayı izleyebilirsnz.Kore-metallica-new diye aratırsanz daha rahat ulasırsnz...
THOSE WHO RUN WILL BE BURNED...
her albümden beyendiğim var ama benim favarim
black albüm
Uyarı: Imzaya resim eklemek yasaktır.
benim favorilerim
one
enter the sadman
seek and destroy
nothing else matters
for whom bell tolls
masters of pupets
bence bunlardan kimse vazgeçemez ![]()
Uyarı: Imzaya resim eklemek yasaktır.
... and justice for all
kibarcık
inanırım ki; insan eninde sonunda her şeye alışır.
...And Justice For All ( 1988 )
master derim ben..ama ondan önceki albümleri ve ajfo u da çöpe atmak olmaz tabii onlarda güzel ama bence master master master ![]()
Olumlu Yönde Kullanılmış Şiddet Adalettir!!
black albüm bu arada son albümü batık hiç beğenmedm gerçektn nerde o eski metallica!!!
YaŞaDıĞıN Bu GüNüN TeKrArI YoKk..
and justice for all ve master of puppets arasında seçim yapmak zor. one, and justice for all albümünü bir adım öne alıyor galiba.
rookie metalci
...And Justice For All şüphesiz!Hiç Master Of Puppets olayına girme Faari...