İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Metallica

714 Gönderiler
310 Üyeler
0 Reactions
240.2 K Görüntüleme
St_AnGeR_ReBeL
(@st-anger-rebel)
Gönderiler: 24
Eminent Member

Ben de bır metallica fanatıgı olarak St_Anger albumunu ılk baslarda bıraz farklı bulsamda onların bu albumde de kendılerını ve ıcınde bvulundukları ortamı yansıttıkalrını dusnunyorum!!!Unutmayalaım onlar ılla trash metal yapmak sureklı aynı seylerı kulanmadılar..St_Anger albumunu kotu dıyen kac kısı onların sozlerını veya bunlar hakkında Metallica nın yorumlarıını dınledı...Ama hepınıızın gorusune saygı duyuyorum.Kım nasıl dusnuyorsa dusunsun.Unutmayalım kı hayat gorcelıdır!!!!!

St_AnGeR

Gönderildi : 12/12/2006 1:07 pm
glacier
(@glacier)
Gönderiler: 8
Active Member

bence kesinlikle black albümü (1991)

i am an anti-christ
and i am an anarchist

Gönderildi : 12/12/2006 1:15 pm
St_AnGeR_ReBeL
(@st-anger-rebel)
Eminent Member

Bence s&m albumunde METALLİCA farklı boyutlara daldı!!!!!Ve metallica hayranlarını bır kere daha sasırtı Ve bence gerckten harıkaaa......

St_AnGeR

Gönderildi : 12/12/2006 1:34 pm
redeath333
(@redeath333)
Gönderiler: 4694
Famed Member

master of puppets çok iyi,fazla sevmem gerçi metallica yı ama master of puppets farklı bişey

Gönderildi : 12/12/2006 8:58 pm
St_AnGeR_ReBeL
(@st-anger-rebel)
Eminent Member

Sızce METALLİCA nın son albumu hangı metal turune gırıyor?Bır fıkrı olan var mı???Bana bıraz deathmetal e calmıs gıbı!!!

St_AnGeR

Gönderildi : 13/12/2006 1:12 pm
ancientsign
(@ancientsign)
Gönderiler: 720
Honorable Member

Gönderen: @st-anger-rebel
Sızce METALLİCA nın son albumu hangı metal turune gırıyor?Bır fıkrı olan var mı???Bana bıraz deathmetal e calmıs gıbı!!!

Şaka mısın sen ya...

Good friendly violent fun in store for all..

Hammer of Justice Crushes You,Overpower
I Cant Believe The Things You Say
I Cant Believe
I Cant Believe The Price You Pay
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..

Gönderildi : 13/12/2006 6:32 pm
james-metsllica
(@james-metsllica)
Gönderiler: 40
Eminent Member

bnce tüm albmlerinde ayrı bi güzellik we tat war o yüzden bi ayrım yapamıcm hepsiii.... :wink:

Who Made You God Say
Ill take Your life For you!!!

Gönderildi : 13/12/2006 7:05 pm
St_AnGeR_ReBeL
(@st-anger-rebel)
Eminent Member

pekı cok bılıyorsn soyler msın bana?trash metal mı???

St_AnGeR

Gönderildi : 14/12/2006 6:24 pm
St_AnGeR_ReBeL
(@st-anger-rebel)
Eminent Member

Gönderen: @ancientsign

Şaka mısın sen ya...

Pekı cok bılıyorsanız bana soyleyın kı pek umrumda degıl onları benım ıcın her zmn ıbr numarada o kadar laf atıldı kı boyle trash metal mı olur dıye kı eger oncekı albumlerıne trahs metal dıyorsak bu yapılan trash metal olmaz!!!!bu yuzden fıkrınızı sormustum!!!Ama ızler bırer muzık dehası oalrak bu soru sıze fazla sacma geldı oyle degıl mı?Kusura bakmayın beyler!!!!

St_AnGeR

Gönderildi : 14/12/2006 6:33 pm
St_AnGeR_ReBeL
(@st-anger-rebel)
Eminent Member

Umrumda degılsınız....ne dersınız ne yaparısnız...

St_AnGeR

Gönderildi : 14/12/2006 6:56 pm
(@miyaaaaw)
Gönderiler: 22
Eminent Member

bnm için black albumun yeri ayrıdır oyum black albume...

Gönderildi : 15/12/2006 12:12 am
(@miyaaaaw)
Gönderiler: 22
Eminent Member

puahahahaha deathmetal nedir ? bnce önce metal türü çeşitlerine bakmalısın...

bööle trasch mı olur meselesine gelince orası ayrı bi konu
ona bakılırsa metallica en korkak 20 metal grubunun içerisine seçilmiştir,load albümle gelen deişimleri farklı açılardan bakılarak haklı bulunabilir onu yargılamak bize düşmez düşsede tarih deişmez ama biçok kişşi hayal kırıklııına uuuramıştır ki bu hayal kırıklıının sebebi saadece grubun saçlarını kestirmesinden yada ona benzer şeylerden diiil müzik deişimindende kaynaklanan bişiidir,james o yadırgayıcı eleştiri yağmuru sözlerini yazmayı bırakıp farklı şeyler yazmaya başlamıştır we bugün metallicayı bikezde olsa dinlememiş birinin naadir bulunması bu yüzdendir.ayrıca st.anger olayıda genel bakışda trasch albumdur...

cliffin ölmesine tabiiiki üzüldümmm,jason geldi alıştım çok sewdim ama rob'a deli oluorum,o bass çalarkenn parmaklarını kırasım gelioo!!!! (nerden estiyse artık :) konuşmaya başlamışken içimden atıyım dedim...)

Gönderildi : 15/12/2006 12:27 am
ancientsign
(@ancientsign)
Gönderiler: 720
Honorable Member

Umrumda degılsınız....ne dersınız ne yaparısnız...

Bomba bomba :D

Bir önceki sayfada uzun birşey yazmıştım ordan bakabilirsin ne düşündüğüme uzun uzun bir daha söylemek istemiyorum da Metallica'nın thrash adına yaptığı son albüm 88'deydi zaten...Bundan sonrakilerin hangisi thrash? Metallica'ya da böyle deselerde 88 ve öncesinden dağlar kadar fark var..Neyse..

Good friendly violent fun in store for all..

Hammer of Justice Crushes You,Overpower
I Cant Believe The Things You Say
I Cant Believe
I Cant Believe The Price You Pay
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..

Gönderildi : 15/12/2006 1:15 pm
St_AnGeR_ReBeL
(@st-anger-rebel)
Eminent Member

Gönderen: @miyaaaaw

puahahahaha deathmetal nedir ? bnce önce metal türü çeşitlerine bakmalısın...

bööle trasch mı olur meselesine gelince orası ayrı bi konu
ona bakılırsa metallica en korkak 20 metal grubunun içerisine seçilmiştir,load albümle gelen deişimleri farklı açılardan bakılarak haklı bulunabilir onu yargılamak bize düşmez düşsede tarih deişmez ama biçok kişşi hayal kırıklııına uuuramıştır ki bu hayal kırıklıının sebebi saadece grubun saçlarını kestirmesinden yada ona benzer şeylerden diiil müzik deişimindende kaynaklanan bişiidir,james o yadırgayıcı eleştiri yağmuru sözlerini yazmayı bırakıp farklı şeyler yazmaya başlamıştır we bugün metallicayı bikezde olsa dinlememiş birinin naadir bulunması bu yüzdendir.ayrıca st.anger olayıda genel bakışda trasch albumdur...

cliffin ölmesine tabiiiki üzüldümmm,jason geldi alıştım çok sewdim ama rob'a deli oluorum,o bass çalarkenn parmaklarını kırasım gelioo!!!! (nerden estiyse artık :) konuşmaya başlamışken içimden atıyım dedim...)

baktım ve anlamlrını bır bır okudum sen okdun mu hıc deathmetal ne dmek black metal speed metal trash metal en zmn ortaya cıkmıslar ne sebeble olmuslar!!!!Kı bence onları bu kadar fazla elestırmek bıraz budalalık gıbı gelıyor..hangımız onlar gıbı tını yapabılıyor??Bırnız soylesın bana???

St_AnGeR

Gönderildi : 15/12/2006 6:52 pm
Er2
 Er2
(@er2)
Gönderiler: 5542
Illustrious Member

master of puppets ;)

Gönderildi : 15/12/2006 8:37 pm
Sayfa 11 / 48
Paylaş: