Forum
Metallica nın şu albümü güzeldir diemem.. çünkü her albümde bir kaç tane hit şarkım var. ama sanırım benim için Black Albüm..
silence...
Tabi ki Ride The Lightning, nerde o eski Metallica?
Same shit different day.
metallicanın en iyi albümü nasıl load olabilir yaa nasıl bi şeydir bu böyle...neyse bence en iyi ...and justice for all.
Ride the Lightning ve And Justice for all arasında kaldım ama ajfa'ya verdim oyumu
Cold be hand and heart and bone,
and cold be sleep under stone.
Oyum And justice for all'a.
Electric Eye
kill em all oy cıkmaması ilginç
kimsenin bana ihtiyacı yoksa benimde kimseye ihtiyacim yoktur
Ya hangi albümbde war ...And Justice For All'daki sololar, bateriler, ritmler... En sağlam albüm ...And Justice For All. Kill 'Em All da ona alternatif olabilir ama Ona Ulaşamaz bence...
Fall on to your knees, For the Phantom Lord
...and justice for all tabii ki ondan sonra ride the lighning, master of puppets ve black album gelir
metallica nın tartışmasız en iyi albümü master of puppets.aslında load albümüne kadar hepsi güzel ama bi metclub üyesi olarak benbce eniyisi master
Ben de Master Of Puppets'a diyorum.Eşsiz bir albüm benim için.Sadece Metallica olarak değil genel olarak da en sevdiğim thrash albümlerinden
...And Justice For All'da çok süper bir albüm ama bir eksiği kimse görmüyor.''Bas gitar''.Cliff'in ölümünden sonra ne Jason Metallica'ya ne de Metallica Jason'a alışmamıştır.Bu yüzden bas gitar ...And Justice For All'da çok zayıftır.Bu albüm RTL albümü ile aynı kefede benim için ama RTL bir tek bu yüzden burun farkıyla öne geçiyor.
80lerdeki tüm albümleri başyapıt Metallicanın MOP'a(özellikle de Battery ve Damage Inc.'e) aşırı başlılığım olmasa tüm albümleri eşit diyecem.
Words escape me when I try to speak

Ride the lighting ve ...and jusice for all valla ikiside süper.
Sonra master of pupets ve kill 'em all
niye kimse kill em all'a oy vermemiş anlamadım??
en ii album ..and justice for all bence de.. fakat en sevdiim şarkıları seek & destroy olduundan oyum cliff'em ALL a gitti.. metallicaya bok atanlar bok yesin... bence st anger da olmalıydı listede.. st anger ada hardcore diyenler bok yesin, özüne geri döndü elemanlar thrashe..
MASTERofPUPPETS
Master Of Puppets gerçekten guzel albüm
bence Master Of Puppets yinede seçim yaomak zor 2 oy sansım daha olsaydı Kill 'em All ve Ride The Lightning derdim
http://www.huunhuurtu.com/
sene 1991 kadar yani metallica ( the black ) albimine kadar sonrası pek iç açıcı değil
[ ϩΨmβoζ_oƒ_aρocaζΨpƐ ]
hepsi ii stanger hariç....
SO CLOSE NO MATTER HOW FAR
COULDN'T BE MUCH MORE FROM THE HEART
FOREVER TRUSTING WHO WE ARE
AND NOTHING ELSE MATTERS
NEVER OPENED MYSELF THIS WAY
LIFE IS OURS,WE LIVE IT OUR WAY
ALL THESE WORDS I DON'T JUST SAY
AND NOTHING ELSE MATTERS
TRUST I SEEK AND I FIND IN YOU
EVERY DAY FOR US SOMETHING NEW