Forum
beyler geyik yapmayın grup hakkında yorum yazın. nedir bu saçmalık geyik yapan uyeler donduruluyor sonra vırak lamayın..

▶ Daha fazlası için takipte kalın:?
▶ Bizi Instagram'da takip edin:
https://www.instagram.com/metaltrnet
https://www.instagram.com/rockmagtr
adminin tutumu da "vıraklamayın sora" seklinde bi uslupta olmamalı soylediklerinde haklısın ama soyleyis tarzın yanlıs.haksız mıyım?
Don't turn your back - looser - it's over!
adminin tutumu da "vıraklamayın sora" seklinde bi uslupta olmamalı soylediklerinde haklısın ama soyleyis tarzın yanlıs.haksız mıyım?
helal baba..
ozur dileriz,yönetime...
uyarı: imzaya resim koymak yasaktir.
dalga geçicek topiç mi yokta megadeth topiinde yazısıyonuz hoca...
megadeth e saygı....
Yürüyün bea! Yavrum Megadeth fanları!!! Dave babanız sizinle gurur duyuyor!!! ![]()
![]()
![]()
Siz bu kafayla devam edin, bende Ankara'ya denizi getireceğim!!! ![]()
(Arda yanlış anlama sakın! O kadar saçmalanıyor ki; bende daha ötesini yazamıyorum! OK? Sözünü iplememezlik değil!!!
)
eliminate all the feelings...
Yürüyün bea! Yavrum Megadeth fanları!!! Dave babanız sizinle gurur duyuyor!!!
Siz bu kafayla devam edin, bende Ankara'ya denizi getireceğim!!!
(Arda yanlış anlama sakın! O kadar saçmalanıyor ki; bende daha ötesini yazamıyorum! OK? Sözünü iplememezlik değil!!!
)
hehe aynen ankaraya deniz şart ![]()
is life over? this life's over! or has it only just begun?
kick the chair kic tekmeleyici bi sarki... dave tek basina kick the chair i yaparken metallica grup elemanlari basbasa vermis st.anger'i yapmaya calisiyodu
rebellion bass guitar&vocals
kick the chair kic tekmeleyici bi sarki... dave tek basina kick the chair i yaparken metallica grup elemanlari basbasa vermis st.anger'i yapmaya calisiyodu
istediği kadar kick the chair yıı yapmaya kalksın son albüm bok zaten megadeth 2002 bitmedimii madem dewam etmek istiodu dave megadeth adı altında etmeseydi.Megadeth hiç bir zaman bir numara olmadıı metallicanın headlin eolduğu festivallerde hepp 5. 6. gurup olarak yer aldılarr geçen senekii katıldıklarıı tüm festivallerde gündüz sahneye çıktılar rock istanbul hariç ama bugün metallica ya bakıorun dünya devi studyodan kaçış konserleri vericekler bu yaz 9 tane adamlar özel sahnee headline çıkıooo festivalee ve mtv az da olsa canlıı verioo dave i bana fazla övmeyinn metallica nın 10 da biri olamamış bir şahsiyettir ama malesef onuda çok severim.
is life over? this life's over! or has it only just begun?
![]()
eliminate all the feelings...
kick the chair kic tekmeleyici bi sarki... dave tek basina kick the chair i yaparken metallica grup elemanlari basbasa vermis st.anger'i yapmaya calisiyoduistediği kadar kick the chair yıı yapmaya kalksın son albüm bok zaten megadeth 2002 bitmedimii madem dewam etmek istiodu dave megadeth adı altında etmeseydi.Megadeth hiç bir zaman bir numara olmadıı metallicanın headlin eolduğu festivallerde hepp 5. 6. gurup olarak yer aldılarr geçen senekii katıldıklarıı tüm festivallerde gündüz sahneye çıktılar rock istanbul hariç ama bugün metallica ya bakıorun dünya devi studyodan kaçış konserleri vericekler bu yaz 9 tane adamlar özel sahnee headline çıkıooo festivalee ve mtv az da olsa canlıı verioo dave i bana fazla övmeyinn metallica nın 10 da biri olamamış bir şahsiyettir ama malesef onuda çok severim.
Nedendir bilinmez Metallica'yı sevenlerin yarısından fazlası Megadeth' i düşman olarak görür....Özellikle de Megadeth başlığı altında sadece Mustaine' i ele almak yada Metallica ile kıyaslama yapmanın ne kadar gereksiz olduğunu kimse anlamamış ki hala daha bu kıyaslamalar sürmekte....Megadeth bugüne kadar Holy Wars, Hangar 18, Skin O' My Teeth gibi başyapıtlar sunmuş bir grup ama hala bizim memleketimizde Megadeth denince ilk akla gelen bu şarkılar hakkında konuşmak değilde bir çırpırda yapılan eserleri kenara atıp Metallica'yla kıyaslamak oluyor....
Son albümleri hakkında yapılan yorumları ise son derece yersiz buluyor ve şimdiye kadar vericeğini vermiş olan MEGADETH'i artık Metallica'yla kıyaslamaktan vazgeçmenizi dilerim..............
sonuna kadar katılıorum bu yazdıgına ben diicektim azımdan aldın
Don't turn your back - looser - it's over!
Megadeth dolayısıyla dave mustaine benim için çok şey ifade ediyor.Türkiyedeki konserine istanbulda olamadığım için gidememiştim ama o gün sadece megadeth dinlediimi hatırlıyorum.mega"deth(death)"in adı yüzünden bazı kişilerce death metal sanılmasına şahit olmuştum.Bizim okulda bir herif "Ben çok kral ölü metalciyim megadeth ve opeth dinliyorum demişti sonrada bize siz ölü metalden anlamıyosunuz ki?" demişti(Bunu niye söledim lan)Neyse Megadeth A tout le monde la bizi hüzünlendirmeye Rust in peacelede coşturmaya devam etsin.Helal!:..
Uyarı: Osurmak Yasaktır.
Megadeth öyle tek albümle hazmadilebilecek bir grup değildir.. Megadeth i sevmek angry again yada neblym holy wars u fln sevmek diildir..Thrash muziğini sevmek,Dave mustaine in hayvani sesini sevmek ,Glen drover ın rifflerini duygularınla özleşdirmek,James lomenzo nun basının tinilerini kalbinde hissetmek,shawn ın davul ritimlerini yaşamaktır MEGADETH..hayatımın grubu olmaya adaydır bu tapınılası grup ayrıca...
bilmiyorum yapıldımı ama bi disografi yapiyim ben:
Albümler( malii sıkıntılar içinde15 albümü 20 yıla sığdırmak sadece megadeth e mahsustur..cidden seviyorum onları ya
)
1985 - Killing Is My Business
1986 - Peace Sells... But Who's Buying?
1988 - So Far So Good... So What ?
1990 - Rust In Peace (OLay albüm)
1992 - Countdown To Extinction
1994 - Youthanasia (favori albümüm diyebilirim)
1995 - Hidden Treasures
1997 - Cryptic Writings
1999 - Risk
2000 - Capitol Punishment: The Megadeth Years(buda çok sağlamdır)
2001 - The World Needs A Hero
2002 - Rude Awakening
2002 - Still Alive ... And Well ?
2004 - The System Has Failed
2006 - Arsenal Of Megadeth
20.. - Acaba diyoruz ?? ![]()
Prepare for the Pyrotoxic Thrash Metal Assault!!! 
sıcak sıcak bir mükemmel bir haber daha ;
----Yeni albümün kayıtları için stüdyoda olan Megadeth albümün bateri kayıtlarını geçtiğimiz günlerde tamamladı. Dave Mustaine grubun forumlarında yaptığı açıklamada; Diamond Head gitaristi Brian Tatler'in stüdyoda olması ve favori gitaristlerinden birinin o stüdyoda bulunmasının büyük bir onur olduğunu belirtiyor ve ekliyor "Tabi bundan albümde çalacak anlamı çıkmasın, sadece ziyaret için burada.."
alıntıdır..
hadi geliyor bi bomba hayırlısıyla ![]()
Prepare for the Pyrotoxic Thrash Metal Assault!!!