İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

MegadetH

313 Gönderiler
170 Üyeler
0 Reactions
56.1 K Görüntüleme
Slash_ngb
(@slash-ngb)
Gönderiler: 776
Prominent Member

süperdir hele bir A tout le monde wardir ki intihar etcekseniz bu parcayi dinlemek farz gibi bisedir..

Long live Rock n Roll...

Gönderildi : 06/06/2005 12:34 am
--Opeth--
(@opeth)
Gönderiler: 470
Honorable Member

Gönderen: @slash-ngb
süperdir hele bir A tout le monde wardir ki intihar etcekseniz bu parcayi dinlemek farz gibi bisedir..

solosuna taptimin parçasi :D

Gönderildi : 06/06/2005 12:17 pm
X-LoMBaRDo
(@x-lombardo)
Gönderiler: 562
Honorable Member

rock rep. bileti aldım..param yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook! :(

uyarı: imzaya resim koymak yasaklanmistir.

Gönderildi : 06/06/2005 12:21 pm
(@she-wolf)
Gönderiler: 14
Active Member

Merhaba arkadaşlar, ben Selin.

Megadeth.com resmi sitesinde Türkçe forum moderatörüyüm, nihayet sesimizi duyurduk ve Megadeth resmi sitesinde kendimize ait ufak bir alan edinmeyi başardık.

Özellikle 21 Haziran öncesi örgütlenmek, ve daha da önemlisi resmi olarak Türk hayranlarının ne kadar fazla olduğunu kanıtlamak için mükemmel bir fırsattı bu, ve nihayet elde ettik. Bu da grup üyeleriyle daha fazla iletişim anlamına geliyor, ki inanın Dave Mustaine'den mesaj geldiğini görünce yaşadığım mutluluğu kelimelerle anlatamam. 8)

2001 konserine gelenler, Megadeth için çalışan gönüllü üyelerden oluşan Street Team'i hatırlayabilirler. Street Team olarak Megadeth afişleri ve el ilanları dağıtmak gibi birçok iş yaptık. Çok da aktif bir grubuz, her haftasonu buluşup eğleniriz beraber, koyu Megadeth hayranlarına da her zaman açığız. Bize megadeth.com sitesindeki forumdan ulaşabilirsiniz. Ben yine de kastırmayıp doğrudan linki vereyim: http://forums.megadeth.com/forumdisplay.php?f=48

Görmek için önce üye olmanız gerekiyor. Hepinizi bekliyorum. :wink:

Mustaine Is God.

Gönderildi : 09/06/2005 1:07 am
--Opeth--
(@opeth)
Honorable Member

saolasin :D

Gönderildi : 10/06/2005 11:48 pm
(@satanic-lady)
Gönderiler: 647
Honorable Member

Megadeth anLatıLamayacak bir grup. ÖzeLLikLe eski aLbümLerinde buLunan kompLike riffLeri dinLemesi o kadar zevkLi ki... Gerçi System Has FaiLed aLbümLeriyLe çok daha basitLe$ti müzikLer. Ancak Megadeth bu ne yaparsa yeridir. Dave abimizin beLkide hayatında yaptığı en akıLLıca i$ MetaLLicadan çıkması oLdu. Megadeth te beni etkiLeyen en önemLi olay sözLer oLdu. Sisteme aLaycı yakLa$ımı ve ironi biçimLeri mükemmeL.

Rock İstanbuLa az kaLdı büyük bir heyecanLa bekLiyorum $ahsen. :)

Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.

Gönderildi : 13/06/2005 2:47 pm
Anneke
(@anneke)
Gönderiler: 1089
Noble Member

Dawn Patrol parçlarını severim....

Gönderildi : 14/06/2005 1:46 am
boddahy
(@boddahy)
Gönderiler: 14
Active Member

dave için de söylenebilecek fazla bişi yok adam metallicada harikaydı sonra da megadeth le yıktı ortalığı...

when a man lies he murdered some part of the world.
these are the pale deaths which men misscall their lives
all this i cannot bear to witness anylonger
cannot the kingdom of salvation TAKE ME HOME...

Gönderildi : 15/06/2005 5:01 pm
PnkFlyd
(@pnkflyd)
Gönderiler: 2079
Noble Member

dave mustaine'in metallica'dan ayrıldıktan sonra, ki ayrılma sebebide james hetfield'in kopegini tekmelemesidir ve o qün bu qündür harika şeyler yapıor james iyiki tekmelemiş dave`in köpeini..

başka bi açıdan bakarsakda dave metallicada olsaydı buqünde metallica bölemi(kötümü) olurdu başka bi mevzuu.. saygılar.. :wink:

Her ne Olcaı Varsa O Olsun ...!
Yalnızca Ölüm sen qülümseyerek qel !

Gönderildi : 15/06/2005 6:52 pm
PnkFlyd
(@pnkflyd)
Gönderiler: 2079
Noble Member

Gönderen: @she-wolf
Merhaba arkadaşlar, ben Selin.

Megadeth.com resmi sitesinde Türkçe forum moderatörüyüm, nihayet sesimizi duyurduk ve Megadeth resmi sitesinde kendimize ait ufak bir alan edinmeyi başardık.

Özellikle 21 Haziran öncesi örgütlenmek, ve daha da önemlisi resmi olarak Türk hayranlarının ne kadar fazla olduğunu kanıtlamak için mükemmel bir fırsattı bu, ve nihayet elde ettik. Bu da grup üyeleriyle daha fazla iletişim anlamına geliyor, ki inanın Dave Mustaine'den mesaj geldiğini görünce yaşadığım mutluluğu kelimelerle anlatamam. 8)

2001 konserine gelenler, Megadeth için çalışan gönüllü üyelerden oluşan Street Team'i hatırlayabilirler. Street Team olarak Megadeth afişleri ve el ilanları dağıtmak gibi birçok iş yaptık. Çok da aktif bir grubuz, her haftasonu buluşup eğleniriz beraber, koyu Megadeth hayranlarına da her zaman açığız. Bize megadeth.com sitesindeki forumdan ulaşabilirsiniz. Ben yine de kastırmayıp doğrudan linki vereyim: http://forums.megadeth.com/forumdisplay.php?f=48

Görmek için önce üye olmanız gerekiyor. Hepinizi bekliyorum. :wink:

süpersiniz..

Her ne Olcaı Varsa O Olsun ...!
Yalnızca Ölüm sen qülümseyerek qel !

Gönderildi : 15/06/2005 7:00 pm
(@in-flames-fan1903)
Gönderiler: 85
Trusted Member

en iyi albümleri rust in peace bence rockistanbul çIkacak tek saglam grub tek rockistanbula gitmek için sebep ama ortam nasI olcak bakalIm garbage özentileri arasInda izlemek megadeth i

Gönderildi : 15/06/2005 9:29 pm
--Opeth--
(@opeth)
Honorable Member

Gönderen: @in-flames-fan1903
en iyi albümleri rust in peace bence rockistanbul çIkacak tek saglam grub tek rockistanbula gitmek için sebep ama ortam nasI olcak bakalIm garbage özentileri arasInda izlemek megadeth i

ben o yzden garbge çikmadan tüecem !!! off ya black label society için gittim kombine aldim,ama zakk baba iptal olunca bi tek megadeth e gidecem.Dave baba için feda olsun :D

Gönderildi : 20/06/2005 12:48 am
shifty
(@shifty)
Gönderiler: 356
Reputable Member

abi senin avatar süper ya zakk olduğu çok belli tipten ama gitarı görünce anlıyosun zaten :D bende gidicektim black label ve megadeth için ama gitmedim :( adamların son dünya turu ve benim yaptığıma bak konsere gidenler bir yorumdu fotoğraftı videoydu yazın bakıym

http://s_hifty.sitemynet.com/cfh/

Gönderildi : 24/06/2005 5:15 pm
(@guyana)
Gönderiler: 690
Honorable Member

megadeth ya aslında çok lafa gerek yok. Mükemmel ötesi

Can you live with yourself
When you think of what
You left behind

Gönderildi : 24/06/2005 9:19 pm
Nereghal
(@nereghal)
Gönderiler: 79
Trusted Member

iyi grup idare eder..Hele su Duke Nukeme yaptıkları muzık..Insanı tam havaya sokuyor:)...

Khaldern..

Gönderildi : 25/06/2005 10:42 am
Sayfa 3 / 21
Paylaş: