Forum
thrash'dan sayamıyorlarmış gülerim ben size
Yazımdan da anlamışsan Thrash kategorisinde olduğu halde benim göremediğimi söyledim benim görememle de tür değiştirmiyecek sonuçta maksat karşıtlık
@denizkomando
dediğin sırayla da dinleyeceğim bir bakalım nasıl bir etkisi olacak ![]()
Good friendly violent fun in store for all..
Hammer of Justice Crushes You,Overpower
I Cant Believe The Things You Say
I Cant Believe
I Cant Believe The Price You Pay
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..
thrash'dan sayamıyorlarmış gülerim ben size
Yazımdan da anlamışsan Thrash kategorisinde olduğu halde benim göremediğimi söyledim benim görememle de tür değiştirmiyecek sonuçta maksat karşıtlık@denizkomando
dediğin sırayla da dinleyeceğim bir bakalım nasıl bir etkisi olacak
Bakmayı bilmiyorsan nasıl göreceksin ki?
Forever Slayer
vokale hicbir zaman ısınamasamda, riffler 10 numaradır.
Yerli trash gruplarını seyircinin 2 ye ayırdıgı düşünülür;
1- megadeth coverlayan gruplar
2- kendi bestelerini calan gruplar
Nedendirki güzel ülkemde cover
yapan gruplar haddinden fazla değer görmektedir.
Neyse

www.myspace.com/thetrustedband
@The_Exploited @Crionicss
Yani niye en dibine kadar zorla birşeyler söyletme ihtiyacı duyuyosunuz ki...Hiç kendim hakkında birşey dememiştim ama bir yere kadar...Sizinle thrash üzerine bir tartışmaya girmem kusura bakmayın yeterli düzeyde değilsiniz...
Çok mu zor yazdığımı anlamak...Ufacık beyninizi birazcık çalıştırsanız...O kadar iki ucu boklu değnek ki normal yazıyorum anlamıyorsunuz böle saçma sapan tam crionicss tarzı yazsam belki anlarsınız...Exploited yine bi nebze-ha anladığından değil- de crionicss'in ne olursa olsun eskiden nasıl biri olursa olsun wicca hakkında yazdığı yazıdan kompleksli biri olduğunu düşünmekteyim...Kompleks+bilgisizlik....
Bi zahmet çaya giderseniz...
I Cant Believe
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..
@The_Exploited @CrionicssYani niye en dibine kadar zorla birşeyler söyletme ihtiyacı duyuyosunuz ki...Hiç kendim hakkında birşey dememiştim ama bir yere kadar...Sizinle thrash üzerine bir tartışmaya girmem kusura bakmayın yeterli düzeyde değilsiniz...
Çok mu zor yazdığımı anlamak...Ufacık beyninizi birazcık çalıştırsanız...O kadar iki ucu boklu değnek ki normal yazıyorum anlamıyorsunuz böle saçma sapan tam crionicss tarzı yazsam belki anlarsınız...Exploited yine bi nebze-ha anladığından değil- de crionicss'in ne olursa olsun eskiden nasıl biri olursa olsun wicca hakkında yazdığı yazıdan kompleksli biri olduğunu düşünmekteyim...Kompleks+bilgisizlik....
Bi zahmet çaya giderseniz...
Bilgimin ne kadar olduğunu bilemezsin, sana yazdığım cümlemede hakaret etmedim tam olarak oku. Kalkıpta bana ufacık beyinli veya kompleksli biri diyemezsin ki, bunu tek bir yazıdan direk yargı gibi çıkarman ayrı bir vaka. Hayatımda ilk defa Megadeth, Thrash değildir diyen birine rastladım ve hayret ettim. Thrash değilse o zaman Megadeth tam olarak nedir? Amacım kişisel tartışma değil, sadece grup hakkında konuşmak.
Forever Slayer
Oturup ağlayacağım şimdi...
Dediğim gibi 1-2 yazından çıkardım böyle bir sonuç elbette genelleme yapılamaz ama o yazılar da bu sonuca çıkıyordu....Belki de bilgini yansıtamadığın yazılardı tabii ki bilemem...
Yazımı hala tartışıyorsunuz ben Megadeth Thrash değil demedim,Megadeth thrashtir dedim hatta benim saymamamla tür değiştirecek değildir dedim kulağıma bir türlü thrash olarak gelmiyor dedim ben öyle algılayamıyorum dedim siz istediğiniz gibi sayın dedim....dedim de dedim...boşa demişim...
I Cant Believe
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..
Meseleyi anladım, tamam daha tatsızlık olmasın..
Forever Slayer
walla Megadeth ne denirki;
tonla vitüöz harcamıştır grup (chris poland,marty friedman,al pitrelli,nick menza,david eleffson vs vs vs) çoğunun sebebi varken bazıları cidden ironik şeyler yaratmıştır!
Dave amcaya gelince riffleri besteleri müzisyenşiği ve Thrash metal'in dört baba biri grubunun 'headman'i olmayı fazlasıyla hak etmiştir.
Ama son yaptıkları çok ama çok üzdü beni.Adam papaz oldu bea!Çıktı yok efenim Anarch in U.K. çalmam...ben artık "reborn christian" ım felan...ayıp ettin be!...
işin ironiği grup ne kadar gettolardan çıktıp villalara girdiyse op kadar da müziği kallite kaybetti ne yazık ki
Hatırlarım böyle tır tır RISK albümünün çıkmasını sonra albüm çıktı.Manyak bir Marty etkisi vardı albümde yani Marty'nin solo albümlerini dinleyen bilir belkide gruptta ilk kez biri "Dave'den sonra" bu kadar öne çıkmıştı!
Tabii albüm satmadı...Yani "yeterince satmadı" (ben sevmiştim albümüne de olsa Megadeth
tabii eskialbümleriyle karşılaştırılmaz) sonra ne hiksetse Marty ayrıldı.
Sonra World Needs a Hero'yu aynı gazla beklemez oldum...Yani Megadeth'in ikinci leadi Marty'e o kadar alışmıştım ki hiçbir gitarist kaldıramazmış gibi geldi ki cidden de Al amca uzun ömürlü olamadı grupta!
World Needs a Hero'da şöyle bir eskiye dönüş rüzgarı estiyse de.Kendi şarkılarını coverlama falan canımı sıkmıştı!
Sonra adam gitti o kadar baba ve uyumlu bir adam olan David'i attı!Kanodan düştüm elim kırıldı diye grubu dağıttı ve tanrı sayesinde elim iyileşti diye papaz olarak çıkıp grubu yeniden kurdu!!!
Bu arada da DAvid "Thrashcore" grubu kurdu F4 diye...Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın dedim adama!
Ama hala Megadeth'in ısrarlı bir hastasıyım!Piskopatıyım!
Haaa birnot daha Megadeth'i sevmeyenler vardır Thrashçi olupta iki genel nedei vardır:
Dave'in vokal
ve türkiye'de "leş thrash" diye tabir edilen sounddan uzaktır.(megadeth rifflerinde blues ağırlıklı kullanır!
)
saygı duyarım
Hannibal Barca
"Sonuna sonsuza sonuncumuza kadar" Hannibal Barca
Güzel özetlemiş yukarıdaki arkadaş![]()
Tornado Of Souls solosuna bayağı bir taktım şu aralar. Ahh ulan Marty ahhh!
R.I.P Miika Tenkula (1974-2009)
PRESS RELEASE - 07/22/06
GIGANTOUR IS BACK:
'THE MOTHER OF ALL SHRED FESTS'
TO KICK OFF SECOND YEAR IN SEPTEMBER;
MEGADETH RETURNS AS MAIN STAGE HEADLINER
WITH LAMB OF GOD CONFIRMED
GIGANTOUR is back.
The fast and furious traveling festival that was hailed last year by Revolver magazine as "the mother of all shred fests" will kick off its second year in early September.
Look for the tour--the brainchild of MEGADETH frontman DAVE MUSTAINE --to launch in the Northeast and to work its way through 25 major markets before wrapping in mid-October, with Xbox's "Gears of War" sponsoring the trek. MEGADETH will return as the festival headliner on a bill that includes fellow heavy-hitters Lamb of God, plus Opeth, Arch Enemy, Overkill, Into Eternity, Sanctity and The Smashup all confirmed for these mostly outdoor shows. Other second stage artists will be announced soon.
MUSTAINE personally hand-picks all the GIGANTOUR bands, with a sharp eye on true musicianship. He says GIGANTOUR is a great place for like-minded music fans to see a full day of music on two stages without breaking the bank, and he's glad the tour is back in '06. " This is the concert that I, as a heavy metal music fan, would want to see," says MUSTAINE. "It is going to be something to look forward to each year, to see what kind of tremendous talent we can assemble, for GIGANTOUR festivals in the years to come."
Lamb of God's Mark Morton says, "Megadeth is one of the main reasons I started playing metal guitar in the first place. To finally tour with them is really exciting and it's a great way to start off our world tour supporting Sacrament . We've been dying to get the new material up and running on the live stage. We've worked so hard on the new record--it's really a great sense of accomplishment to see the new tunes come to life in a live setting. We're really looking forward to this one." The group's Chris Adler says, "Teaming up with Megadeth on GIGANTOUR is a metal dream come true. The lineup represents some of the most proficient metal bands and players from across the world and we are looking forward to joining forces and kicking ass. We're planning on a nice long set, introducing a lot of new and very heavy material from Sacrament as well as keeping the brutal live tracks from our previous albums. We can't wait to take the stage and destroy it."
Last year's inaugural GIGANTOUR was a six-week trek that was hailed by the Miami Herald for featuring "only bands whose musicianship matches their ability to melt faces with sheer volume and power." The Orange County Register agreed, saying, "...it does a heart good to see Mustaine able to buck the chameleon trend of rock and stay firm to his ideals, keeping the music the priority and not the image."
As for joining forces with GIGANTOUR, Craig Davison, Director of Global Games Marketing for Xbox, says, "We're totally jazzed about the partnership between Gigantour 2006 and our forthcoming Xbox 360 blockbuster, Gears of War ! Partnering a music extravaganza like GIGANTOUR with the launch of a mega-hit game like Gears of War captures the excitement around two awesome happenings for fans of music and video games!" Gears of War is a blockbuster video game exclusively for the Xbox 360 video game and entertainment system that blends tactical action with survival horror. Gears of War thrusts gamers into a harrowing story of humankind's epic battle for survival and is available this holiday.
In other GIGANTOUR news, Image Entertainment will release two-DVD and two-CD sets of GIGANTOUR 2005, which included Megadeth, Dream Theatre, Fear Factory, Anthrax, Nevermore, Life of Agony, Symphony X, Dry Kill Logic and Bobaflex. The CD is out August 22, with the DVD hitting stores September 5--just in time for this year's tour.
Stay tuned for more details, or check out www.GIGANTOUR.com , www.megadeth.com , www.myspace.com/gigantour2006 , and www.myspace.com/megadeth .
The current itinerary is below (note: exact line-up for shows subject to change).
September:
7 San Diego - TBA
8 Oakland - Oakland Coliseum
9 San Luis Obispo - Pozo Saloon Amphitheatre
10 San Bernardino - Hyundai Pavilion
12 Las Vegas - TBA
13 Phoenix - Dodge Theatre
15 Salt Lake City - USANA
16 Denver - Coors Amphitheatre
17 Albuquerque - Journal Pavilion
19 TBD
21 Milwaukee - Eagles Ballroom
22 Chicago - Congress Theatre
23 Columbus - Nationwide Arena
24 Detroit - DTE Energy Amphitheatre
25 Toronto - Molson Amphitheatre
27 Montreal - Bell Centre
28 Nassau - Nassau Coliseum
29 TBD
30 Holmdel - PNC Bank Center
October
1 TBD
3 TBD
5 TBD
6 Tampa - St Pete Times Forum
7 Orlando - Hard Rock Live
8 Sunrise FL - Bank Atlantic Forum
gitsek gitsek Amerikalara gitsek San Diegolara gitsek Megadeth izlesek.. ![]()
Keşke sırf thrash gruplarının olduğu bir festival olsa...
Bu festivalde "bence" müziğin kalitesi ve başarı çizgisi olarak Overkill headliner olmalıydı...Bir de Arch Enemy güzel gider yanlarına diğerleri olmasa da olur bence...Unholy Alliance turnesi vari...Lamb of God'lara mı kaldı Megadeth ve Slayer.... ![]()
I Cant Believe
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..
megadeth duke nukemden sonra gears of war adlı bı oyununda tanıtımını yapacaqmı$ gears of war ın tanıtım turlarında megadeth olacaqmı$
http://forums.beyondunreal.com/showthread.php?p=2097821&posted=1#post2097821
konserine gidip güzel bi gün yaşamadım hep gitmek istedim bekliorum yine gelsinlerde yine gidiim ama yaş tutmuo megadeth dinlememm için büyümem gerekmiş demekki.. ben mp3lerim le yetinsem iyi olur
megadeth için diecegim tek şey war dünyasdaki en saglam thrash metal grubu
mustaine için diecegim sey ise malmsteen in yandan yemisi ![]()
Hold your mouth for the war
Use it for what its for
Speak the truth about me
Determined
turkiyeye bida gelseler keske
korkma ondan bundan
ne olumden ne hayattan
bu dunyada gorduklerin
hepsi BİR
hepsi haktan
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.