İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Mayhem

200 Gönderiler
109 Üyeler
0 Reactions
49.6 K Görüntüleme
(@black-nemesiss)
Gönderiler: 17
Active Member

black dinlemeyenlerin mayhem e bok atması çok garip black dinleyenlerin bok atması daha da garip mayhem black metal in ta kendisidir darkthrone u yaratan euronymous tur şimdiki albümler iyi olmasa da hala saygı duyulması gerekir... peki en iyi black metal albümü de mysteriis dom sathanas mıdır? hayır under a funeral moon dur. (boynuz kulağı geçer)

Gönderildi : 25/08/2008 4:08 am
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

bu tipler nereye giderse gitsin cehenemin dibine kadar yolu var
eline kesik hayvan kafası alıp kameralara poz veren bir adam

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 25/08/2008 12:32 pm
(@down-of-death)
Gönderiler: 662
Honorable Member

bunun yanında celtic frostunda dagılacagını duydum..?!

Gönderildi : 28/08/2008 8:21 pm
Betrayer
(@betrayer)
Gönderiler: 134
Estimable Member

Grup tarihinde bir çok ilginç olaylar yasadı.En bilindiğide Varg'ın eronymous'u öldürmesi.Bildiğim kadarıyla grup adını Venom'un ''Mayhem With Mercy'' isimli parçasından alıyor.Birde grubun gitaristi intihar eden Dead'in beyninin fotoğrafını çekip ''dawn of the blackhearts'' isimli albümün kapağı yapmıs.Müziğine diyecek laf yok.Ben bir kaç albüm haricinde sevmem ama sevnleri çoktur

Die With a Beer İn Your Hand

Gönderildi : 24/11/2009 1:18 am
Betrayer
(@betrayer)
Gönderiler: 134
Estimable Member

Bir de en son Wacken performanslarını izleim.Vokalleri Atilla'ydı su an Atilla mı bilmiyorum.Her neyse Wacken performanslarını izzledim.Freezing Moon'u dinledim.Grup sarkıyı mükemmel çalıyordu özellikle bateri.Tamda sarkıdan zevk almaya basladımki atilla o rezalet sesiyle sarkının içine etti.Bence Atilla Mayhem'e yakısmıyor.Sonuçta vokal grubun aynasıdır.

Die With a Beer İn Your Hand

Gönderildi : 25/11/2009 11:26 am
Sayfa 14 / 14
Paylaş: