Forum
marduk bm'in norveç dışında da icra edilebileceğini ispatlayan gruptur.
kadrosu her daim efsane olan gruptur.
şırnak da bütün tabura dinletip pek de olumlu sonuçlar almadığım gruptur.
her yurdum bm dinleyicisinin hakkında bir yorumu olduğu FAKAT konserinde eşlik eden 10 kişiye uzaylı muamelesi yapılan gruptur.
ibneler sizi
arkadaşlar öncelikle merhaba demek istiyorum.
marduk'u izmirdeki konserinden sonra dinlemeye başladım diyebilirim. müzik ve sertlikleri tam bir black grubu ama bana pek melodik gelmedi marduk.tabi marduk fanlarına melodileriyle hitab etmesini beceriyoki sevilen bir grup..
kin güder kimisi kan kokar derisi hep dahası der durur senin gibisi kör düğümde adının bilinmezi kollamak niyeki hep yenilmişiii
sonuçta MARDUK benim ve gördüğüm kadarıyla RaHsZaGaL ın favorisiizmirde canlı seyredince daha da bir güzel oldu tabi... bu arada üstteki de vf üyesi galiba
ilk dinledigim black metal grubu immortal dır.. sonra marduk dinlemeye basladım marduk fanıyım ama immortal a taparım.. morgan la tokalastıgımda bayılıyodum.. abbath la okalassam ölürüm heralde.. o his degişşik bi his.. anlatılmaz yaşanır..simdik şahsi görüşlerime gelelim
eski albümleri cok güzel legion lı fredrick li b.war lu kadro olcaktı daha neler ortaya cıkardı.. fakat mortuus devo emil vs geldi pek bişy kaybtmedi.. o kadar degişiklige ragmen bozulmayan bi marduk u bilirim bide immortal ı bilirim.. her albümdeki soundlar farklı ama harika calısmalar ortaya cıkmıs..
marduk a laf edene ben laf ederim.. biz isvecin en iyisiyiz alın bunu legion a okutun diyen magusa da sen çok konusma derim. hepsini peter tatgren meşur etti
bunları yazarken blashyrkh calıodu
![]()
çok konustum tıp.
işte budur ya!!! Peter olmadan hangi biri bu kadar iyi olabilirdi ki? bakıyorsunuz bütün kült albümlerde aynı prodüktör,aynı deha...
This is the life we choose,the life we lead
and there's only one guarantee:
none of us will see heaven...
ya bu heriflerin türkiye konserinde bizim bazi kürt metalciler adamlari ellemeye calismislar ya bildiginiz ibrahim tatlises hayranlari olur ya "abi nolar bi kere dokunayim nolar abi nolar nolarrrr"
ahahaahh aynen ööle iste.yarildim duydugumda herifler neye ugradigini sasirmistir muhtemelen
![]()
Out of strenght to fight.
I cannot take another night.
I cannot take it no more.
en iyi black metal gruplarından ben çok seviom şahsennn ![]()
![]()
Başın Düşerse Dara Muammer Babayı Ara ![]()
Burma Burma Bıyıklarım tArkan Seni Ayıklarım
baba marduk shagrath gusel en ıyı albumu lacarambe dance mı ne sen gorgoroth cak doktureyım hatti
baba marduk shagrath gusel en ıyı albumu lacarambe dance mı ne sen gorgoroth cak doktureyım hatti
ö
l
.
ö
l
.
fazla ot cildi bozar.. ne dio a.q bu..
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King
pek pure black dil bance marduk
direk ensturmanlara girişen pure olmaz bence
zaten bi emperor bide bunlar
ama melodiler cidden dehşet yine saçma sapan şarkılarıda yok diil
ama dinlenir tabiki
hemde büyük bi zewkle
ö
l
.
fazla ot cildi bozar.. ne dio a.q bu..
yok lan cia ajanı bu.4 gecedir kriptograflar çalışıyo bu metnin üzerinde hala bi sonuca varamadılar
İlk dönemleri daha iyiydi bence. Gotik bi hava vardı, sözler daha soğuktu; Opus Nocturne çok iyi albümdü örneğin.
Heaven Shall burn.. den Beyond Tne Grace of God ve Infernal Eternal black metal şahesrleri gibi duruyor. Beyond the..'nın sözleri harika bu arada.
kesinlikle marduk dindüşmanıdır die afaroz edicekseniz müzik dinleyemezsiniz zatn!
kedi fare oyununda hep köpeksin be it!
world funeral albümleri çok ii bence bide benim dinlemekten bıkmadığım fuck me jesus demoları war..
Marduk Aralık ve Ocak aylarında yeni albüm kaydı için stüdyoda olacak, albümün 2007 Nisan'ında çıkması planlanıyor.
son albümleri eskilerini mumla aratır nitelikte..bu albüm onlar için çıkış olurmu göreceğiz,bateristleri Emil Dragutinovic'in gruptan ayrılmak istediği konuşuluyor,söylenilenlere göre parası verildiği takdirde dışardan bir baterist olarak albümde çalmayı teklif etmiş..
pek pure black dil bance marduk
direk ensturmanlara girişen pure olmaz bence
zaten bi emperor bide bunlar
ama melodiler cidden dehşet yine saçma sapan şarkılarıda yok diil
ama dinlenir tabiki
hemde büyük bi zewkle
emperor'le hangi manada ilişkilendirdin? müzikal yapı ve lirik olarak birbirleriyle benzeşmeleri söz konusu olamaz..