Forum
Her sitede farklı birşey yazıyor denmiş de doğru olduklarına hemen inanıyormusunuz?
Marduk'un death ile ilişkisini anlayabilmiş deilim..
Marduk black'tir bu apaçık ortada...
Good friendly violent fun in store for all..
Hammer of Justice Crushes You,Overpower
I Cant Believe The Things You Say
I Cant Believe
I Cant Believe The Price You Pay
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..
ya ooooooooohhhhhhhhaaaaaaaaa ya...
baba bende cok annadıımda diil simdi ama mardukda death ddeki prograsif hawa warmı ya...
gardaslar yapmaalım boyle polemikler...
marduk direk panzer devision albumunu esas alırsak WIKING METAL yani (death dienler icin) Graind Black Metal... dahası warsa duzgunce yazın ogrenek... ama bence BLACK ... dahası diil
evet efsane olan eski kadrodur tabi ki.
ama ben mortuus'un wokallerne de alıştım walla.
tabi legion bi ayrıydı orası başka
ibneler sizi
eski kadro iyiydi evet. bi de grubun bi konserinin afişi var bende, death metal band gibisinden bişey yazıyo ama, taaa çok eskiden... yani grup ilk kurulduğu yıllardan... (hatta sanırım fuck me jesus albümünden hemen sonra) ama sonradan adamların nasıl black metal yaptıkları ortada... görünen köy kılavuz istemes... CHRISTRAPING BLACK METAL...!
www.myspace.com/nocturnacy
Marduk ada death denmez be abi yani bi suffoyla marduku yanyana koydunuzmu belli eder yani kendini türleri adamlar uzun zaman black metal piyasasının içine ettiler süperdiler ama ben Legionu özlüyorum yine o bıçak gibi vokalleri özlüyom.
Bahaneler gıç deliği gibidir her insanda bulunur.
özlenmicek gibi değil ki... neyse... eski albümler hala hoş geliyo kulağa... : )
www.myspace.com/nocturnacy
konsere gıdemıcem ![]()
hocam enc bu konse kacmaz ...
kadro ne orsa olsun...bence bu gelecege yatırımdır,bu grup konserleri ne kadar desteklenirse o kadar cok talepde olur turkiyeye...
ayrıca marduk gelio abi ![]()
MARDUK un vokalı çok hoşuma gidio yaww oooofffffffffffffffff
galiba ben de gidemiycem..hatundan ayrıldım,biletler onda kaldı..yeniden alıp gitsem diyorum ama...bu da duygusuzluk olur be diyom..
konserden sonra yorum yapılmamış ...
benim lafım vokale bok atanlara insan çıkar derki ayıp etmişiz ufacık sahneyi kocaman yaptı adam gerçek black konseriydi black yapanlar biraz oturup düşünsünler bence ::: inanılmaz bir konsrdi tek sorun bass ı duyamadık ama olsun coştuk :
Emperor la birlikte dinledigim ilk black metal gruplardan.panzer division marduk fuck me jesus albumlerini 5 sene onceki gibi hala surekli dinlerim.emperor ile black metal in krallarindan.
panzer division marduk continues its triumphant crusade against christianity and your worthless humanity.
uyarı: imzaya resim koymak yasaktir.
konserden sonra yorum yapılmamış ...
benim lafım vokale bok atanlara insan çıkar derki ayıp etmişiz ufacık sahneyi kocaman yaptı adam gerçek black konseriydi black yapanlar biraz oturup düşünsünler bence ::: inanılmaz bir konsrdi tek sorun bass ı duyamadık ama olsun coştuk :
katılıorum.. grup bitti , eski marduk değil , legion yok bu konsere gidilmes diyenlere süper bi cevap oldu mükemmel bi konserdi .. asıl rezillik koskoca marduk konserinde ismi duyulduğu anda bile ayağa kalkılan bi grubun konserinde 200 kişi gibi rezil bi izleyici bulunmasıydı.. zaten o yüzden sahnede o kadar az kaldılar.... yazıklar olsun..
Düşünde bile göremez işler , düşlerin gördüğü işleri..
ben konsere gidemedim ama sırf marduku dinleyebilmek için astral yolculuğu öğrendim lakin ruhum yolunu kaybetti marduk yerine latif doğan konserine gitti aslında ne güzel olacaktı
ühühühüh acaba tekrar gelir mi bilemicem ama yukarıda okuduğum kadarıyla özellikle 200 kişi falan kalpleri incinmiştir gelmezler herhalde ![]()
-Bütün Kadınlar Şeytandır-
Rtn Ye bekleris bu sefer biletlerini gönderirler adamların... valla ufak mekan daa ii oldu be burun buruna adam bi vuaa dio üstüm tükürüe booluyo ![]()
bekleris yaa immortal da birlesmiş su kadro ile
iscariah armagedda abbathj olarak.. onlar da gelir tam olur... bkz: www.immortal.battlegrim.net
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King