Forum
Marduk un sahnedeki performansı gayet iyidir zaten bir grub sahnede neyse odur bir cok black metal grubu sahnede batırmasına ragmen marduk öyle bir hataya daha dusmemıstır.
Do You Dream OF mE??
Fuck Me Jesus demolarının yeri doldurulamaz..
Og om du nøn gang lukter kristenmanns blod, oppi fjellet. Ja, hent øksa og kutt dem ned!..
Rom 5:12 albümü bomba gibi olmuş... tam gaz devam, KopuK saolsun ![]()
Arnold Civardagezer
ROM 5:12
1. The Levelling Dust
2. Cold Mouth Prayer
3. Imago Mortis
4. Through The Belly Of Damnation
5. 1651
6. Limbs Of Worship
7. Accuser/Opposer
8. Vanity Of Vanities
9. Womb Of Perishableness
10. Voices From Avignon
Şu an dinliyorum..yorum yapmak için erken..
cok iyi agresif bi albüm olmus gercekten mortuus kendini kanıtlamaya calısmıs ve basarılı olmus albümde ilk olarak bass tonları teknik riff ler ve mortuus un vokali dikkatimi cekti. hala dinlemekteyim bakalım
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King
albüm süper olmuş hocalar 1!! +rep ![]()
dinliyorum bakalım normalde sevmediğim bir grub ama bakalım nasıl bir album yapmışlar
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
bir marduk adamı olarak yine cok güsel diorm zaten bu adamın kötü şarkısı olamazz![]()
|..Hottest Douchebags in Black Metal in marduk !..|
bildiğimiz agresif ve saldırgan marduk saund'undan uzak..daha yavaş bir albüm olmuş.
albümde benim hoşuma giden ve ilk dikkatimi çeken parça 'Limbs Of Worship' oldu..bu parçayı dinleyene kadar marduk dinlediğimi unutmuştum nerdeyse,eski albümlerdeki saund'larına en yakın olan parça bu...diğer dikkat çekici parçaları 'Accuser/Opposer' clean vokal kullanılan bu parça albüme farklı bir hava vermiş,düşen tempo'Vanity Of Vanities'le tekrar yükseliyor albümün aklımda kalan ve lokomatif parçalarından biriside bu olmuş..
açıkçası daha iyi bir albüm bekliyor olsamda kötü albüm diyemem..grup'u geçmiş albümleriyle bilenler ve takip edenler için yetersiz olabilir..yeni dinliyor olanlar muhtemelen daha çok beğeneceklerdir.
mortuus tozutmuş abi bu albümde herifin iblis olmasından şüphelniyorum harbi nasıl bir scream dir o öyle ![]()
"I can barely see You anymore"
You must remember the Butterfly, it did not die
"I Love You" ... I Love you Too
"I cant see You anymore"
Goodbye My Love...
ODA GÜZEL İŞTE TAŞ GİBİ MARDUK DİNLIYCEZ DESENEarkadaşların söölediğine göre marduk eski performansından birşey kaybetmemiş bu albümdede
valla albüm güzel olmuş her ne kdar eski tadı vermesede
şarkılar screamler gayet nitelikli
özellikle cold mouth player da![]()
"I can barely see You anymore"
You must remember the Butterfly, it did not die
"I Love You" ... I Love you Too
"I cant see You anymore"
Goodbye My Love...
Eski sikiciliğinden eser yok artık,ama yinede dinlenir güzel parçalar yapmış 1-2 tane son albümünde.Çok vasat bir albüm olmuş hakkaten.Nerde eski Marduk nerde şimdiki,eskinin yerinde yeller esiyor.
Senin çıplak cesetin
Güneşin batışı kadar güzel, güneşin ilk ışıklarıyla
Fakat senin soyulmuş, ağarmış kemiklerindi
Benim gerçekten nefesimi kesen
Bi ben dinneyemedim heralde son albümlerini.