İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Marduk

245 Gönderiler
142 Üyeler
0 Reactions
44.6 K Görüntüleme
GORGOROTH666
(@gorgoroth666)
Gönderiler: 254
Reputable Member
Konu başlatıcı

[#23658]

işte black metal daha doğrusu pure black metalin devlerinden biri daha marduk son vokal değişmişti sanırsam black aleminde en temiz grup diye biliyorum ben :D neyse sizce son albüm nasıl olmuş

arkadaşların söölediğine göre marduk eski performansından birşey kaybetmemiş bu albümdede :wink:

Metaltr Ceviri: Glohithia

Biyografi MARDUK

[Detaylar için Link tiklayin.]

,

"I can barely see You anymore"
You must remember the Butterfly, it did not die
"I Love You" ... I Love you Too
"I cant see You anymore"

Goodbye My Love...

Gönderildi : 28/11/2004 12:43 pm
Deathspell
(@deathspell)
Gönderiler: 94
Trusted Member

Black metal e başladıım grup. Tüm şarkılarını ezbere bilirim. isveçten çıkabilecek en iyi gruplardan biri. tek sorunu nightwing albümünde türklere sövmesi. ayrıca aynı işi draculk va domni din nou in transylvani şarkısında da yapıyo. live in germenia albümü koparır zaten. abbath dan daha iyi vokal yapmış albümde bence. bütün elemanlar uyum içinde. eğer grubun elemanlar değişmeseydi fredrikin omuriliğinin dağılacağı kersindi. adam hayvan gibi eğilip kafa sallayıp çalıyodu. ama artık dinlenmez. legion gitti film bitti...

Pa de mosegrodde steiner de seg viser. Nar nattemorket har senket seg over. Endelost...du kan hore!!!

Gönderildi : 28/11/2004 4:41 pm
grokzurbdruk
(@grokzurbdruk)
Gönderiler: 876
Prominent Member

abarttın hoca herifler sövmüyo... 1460 yılların sonunda eflak falan o civarda olup biteni anlatıyo adamlar... türkleri katlettiklerinden falan bahsediyo... hatta grubun bi röportajında türk karşıtı olmadıklarını hatta türk arkadaşları olduğunu ve nightwing albümü yüzünden yanlış anlaşıldıklarını vs. okumuştum....

çok sağlam gruptur acayip severim... gerçi baya bi dağıldı ama eski albümler falan acayip kalitedir.... tercih ettiğim albüm: panzer division marduk ve heaven shall burn...

www.myspace.com/nocturnacy

Gönderildi : 28/11/2004 9:02 pm
(@nergal)
Gönderiler: 157
Estimable Member

haagenti:

bundan 6-7 sene öncesinin en iyi black metal gruplarından olan marduk dark funeral setherial ve tusjuderle şu an NORSE CORE nin öncülerinden
bu saatten sonra bir heaven shall burn gibi bir albüm çıkaramayacakları için morgandan bu rezilliğe bir son vermesini diliyoruz. eski albümlere ve yeni vokal mortuusa yazık oluyor çünkü...

katılıyorum dark funeral ve setherial gibi grupların yanında aşagıda kaldılar bencede özellikle dark funeral baya baya iyi
ama dracul va domni .. gercekten çok harika bi parca özellikle vokalleri eee nede olsa legion ...

Gönderildi : 29/11/2004 3:26 pm
Necmettin
(@necmettin)
Gönderiler: 62
Trusted Member

BLACK FEARSOME GRIMM AND MIGHTY PANZER DIVISION MARDUK ROLLS OVER ENEMY LAND... Hastasıyız...

Gönderildi : 29/11/2004 9:22 pm
 Nazi
(@nazi)
Gönderiler: 137
Estimable Member

öncelikle marduk en favori grubumdu fredericte en favori davulcum ne frost ne başka bir davulcu benim için teknik ve kondisyonu olan tek davulcu herneyse konuya dönelim marduk köklerinden koptu grubun beyni morgan kendi ufacık beyniyle grubu bititrdi legion ve b war amerikaya yerleşip başka bir uğraş içine girdi not iyi bir bilgi death metal grubu kuruyorlar onun dışında legion gibi bir savaş tanrısını kaybetti çok büyük yara isveç black metalinin yükselişe geçtiği şu zamanlarda marduk gibi bir grubun sahneden çekilmeye başlaması çok kötü oldu onun dılında nightwing albümünde morganın sadece tarihih bilmemesinden kaynaklanana bir saçmalaık ben o albümüm severim en favorilerimdendir ama morgan vlad gibi bir ortodosk prensi için öven şarkılar yaparken dip not (gurubun antichrist yapısına tamamen saçma ) sonrada türklere sövmesi tamamiyle tarihih bilmememsinden kaynaklanıyor ve ayrıyetten legion veya gruptan başka birinin türkler hakkında kötü bir sözü ve ya yorumu yok okuduğum bir fanzinde yabancı bir fanzinde legion türkiyede konser vermekten gurur duyarıs tabi son bir eklemem marduk anlımı sümerlerden gelirken türklere sövmesi ne diyeyim morganın küçük beyni :)

Gönderildi : 30/11/2004 1:35 pm
grokzurbdruk
(@grokzurbdruk)
Gönderiler: 876
Prominent Member

nazi haklısın adamların türklere falan sövdüğü yok ama legion hakkında yazılanlara üzüldüm... yazık..!

www.myspace.com/nocturnacy

Gönderildi : 30/11/2004 9:34 pm
FuRY
 FuRY
(@fury)
Gönderiler: 355
Reputable Member

Adamlar tarzı bozmadan gidiyooo ama en ii parcSI the black of tormentor
satan :twisted:

Gönderildi : 03/12/2004 9:24 am
Deathspell
(@deathspell)
Trusted Member

Abreotan:

abarttın hoca herifler sövmüyo... 1460 yılların sonunda eflak falan o civarda olup biteni anlatıyo adamlar... türkleri katlettiklerinden falan bahsediyo... hatta grubun bi röportajında türk karşıtı olmadıklarını hatta türk arkadaşları olduğunu ve nightwing albümü yüzünden yanlış anlaşıldıklarını vs. okumuştum....

çok sağlam gruptur acayip severim... gerçi baya bi dağıldı ama eski albümler falan acayip kalitedir.... tercih ettiğim albüm: panzer division marduk ve heaven shall burn...

sövmese bile türklere piliç,korkak vs. demediği kalmıyo. 2. si tarihi tamamiyle çarpıtıp anlatıyo olayı. 3. sü isveçli adam romaniada olan olayı niye anlatıyo kıçına mı giriyo? dracul va domni de de aynı fenomen sözkonusu.

Pa de mosegrodde steiner de seg viser. Nar nattemorket har senket seg over. Endelost...du kan hore!!!

Gönderildi : 03/12/2004 10:13 pm
Deathspell
(@deathspell)
Trusted Member

theorderofthedragon:

PureBlackMetal gruplarından en piyasa olanları...RTN olmasaydı onu belki de hiçbiriniz tanımayacaktı...

saçmalamışsın aga. marduk u bilmeden black metal mi dinlenir.

Gönderildi : 03/12/2004 10:15 pm
Deathspell
(@deathspell)
Trusted Member

türk düşmanı değil demişsiniz. sitede download bölümünde .tr hostunu bile banlamışlar a.k. neyin muabbetini yapıyosunuz yaa. yeni albüm sağlam olmuş yalan yok.legion u aratmayan bi vokal var ama yine de legion rullz

Gönderildi : 03/12/2004 10:23 pm
(@karakedi-e)
Gönderiler: 10
Active Member

geç tanıdım..ii ki tanımısım manyadım adamlara..olay RTN ile pekişti zaten..aynen devam..

naapcaam belli olmaz..hııırrr...

Gönderildi : 04/12/2004 12:20 am
GORGOROTH666
(@gorgoroth666)
Gönderiler: 254
Reputable Member
Konu başlatıcı

bize kızmalarında en büyük neden barnarlığımızı kaybetmemizmiş röoörtajlarında öyle söölüyolar

"I can barely see You anymore"
You must remember the Butterfly, it did not die
"I Love You" ... I Love you Too
"I cant see You anymore"

Goodbye My Love...

Gönderildi : 04/12/2004 7:38 pm
Deathspell
(@deathspell)
Trusted Member

yalan yaa barbar olduumuz zamanları seviyolardı sanki,bizim barbarlıklarımızı anlatsın o zamöan. kazıklı voyvoda yerine
mete haaaan , kök tengri's son , a chosen one diye şarkı yapsın :)

Gönderildi : 05/12/2004 4:58 pm
Deathspell
(@deathspell)
Trusted Member

theorderofthedragon:

hiç sanmıyorum...

puhahaha. black dinlemeye mardukla başlamicaksın da neyle bvaşlicaksın? sen büyütmüşün aga sorry. sen black dinlemeye undergroundla başlamıştırsın kesin. yeme bizi

Gönderildi : 05/12/2004 5:02 pm
Sayfa 1 / 17
Paylaş: