Forum
Yazın gelmeleri büyük bir ihitimal kardeşlerim, ümidinizi kaybetmeyin. Bu sene olmazsa bile seneye kesin olur çünkü Manowar konser verdikleri yerlerde eğer "tekrar geleceğiz" demişse kesin gelir.
Heavy metal! ..ya da hiçbir metal..
kings of metal albümü nadir albümlerden hasta oldum...özellikle hail and kill şarkısı...
Words escape me when i try to speak...
Konserlerde Hail And Kill'i, stüdyo kaydına bu kadar yakın söyler bir insan. Eric Adams aşmış bir kişiliktir benim için. Ayrıca gitaristleri, adını sürekli unutuyorum inanılmaz yetenekli. Lich formatında bir surata ve yetenek babında da aynı hayvansılığa sahip bir insan. Gerçi tüm grup üyeleri yetenekli.
gelsinler ya türkiyeye harika olur...
manowar dinle savaşa git... ![]()
"türkler savaşçı kişiliğini kaybettiler" diye bir şey demişler diye duydum...aslı var mıdır bunun? (sadece duydum,nerden duydum bilmiyorum,belki rüyamda...)
Öyle bir şey dediklerini zannetmiyorum. Ayrıca bu devirde etkin bir savaş içinde olmak imkansız. Eski zamanla şu an bir mi?
Sanmam öyle birşey diyeceklerini , Türkiyede savaş mı var ne alaka. Neyse hala bekliyoruz bakalım gelicekler mi. Yani gelicekler de çok uzadı bence. Eric Adams ın sesine hayranım , Karl Logan ın sololarına ayrı bir hayranım. Gelsinler yine en önde yerimi hazırlar nefes almadan izlerim ![]()
hedon!
your children wild and filled with death...
:.::ђανєη
ManOwaR heavy metalin en büyük gruplarından biridir,eric adams dünyada az bulunacak hatta bulunmayacak bir sese sahip opera sanatçısı gibi sesi var,joey demaio gerçek bir yaşı kurttur grubu o kurdu zaten(şu an 56 yaşında),karl logan gitarın alfabesini yazmış adamdır(bakınız fight until we die),scott colombus ilk bakışta basit bir davulcuya benzesede onun canlı performansını izlerseniz görüşlerinizde yanılacaksınız
son albüme gelirse bence manowar'a yakışan bi albüm olmuş bu albümü gerçekten sadece gerçek manowar fanları anlayabilir,manowar diğer heavy gruplarına benzemez içinde odin mitolojisi ve opera ruhu taşır,ayrıca gaz isteyen arkadaşlar son albümdeki kings of kings ve sons of odin şarkılarına bakabililer
inşallah türkiye'ye gelirler konserine gitmeyi düşündüğüm ilk gruptur çünkü sahne performansları inanılmaz kliplerine bir göz atın sonra gidin albümdeki şarkıları dinleyin adamlar konserdede albümdede aynı çalıorlar sanki
son sözüm fight until we die(ölene dek savaşacağız)
Welcome to deep of my Hades
Zaten kendisi Opera Eğitimi almış bir insan. "Gibi" az kalır yanında.
Bknz. Nessun Dorma (Live'ı özellikle)
bilirim nessun dorma'yı,en az pavarotti kadar iyi söylemiş,zaten eric'in annesi italyan
ya onlarin solo gitaristide mukemmel bence hail and kill videosunda mannak calio ya vokal desen hayvan gibi adam alkislasinlar die 22 sn hayvan gibi bagirio ya millet hic orali deil tabi
hail and kill
bu sinegin bi bildigi var b*k yiyin
thor şarkısında 47 saniye boyunca aralıksız bağırıyor.
Yeni albümü sevmediyseniz sorun değil, çünkü yeni albüm sadece ölümüne Manowar fanları için yapılmış ve onların Manowar ihtiyacını karşılayan bir albüm. Eğer Manowar fanı değilseniz sizi cezbetmez zaten. Ancak Manowar fanı olduğunuzu öne sürdüğünüz halde sevmediyseniz o zaman Manowar fanı değilsiniz demektir.Yer sarsıldı, duvarlar yıkıldı ve gerçek Manowar fanları kaldı ayakta sadece.
+123456789987654321
al benden de o kadar...sadece GERÇEK manowar fanlarına yapılmış bi albüm bu...
Olumlu Yönde Kullanılmış Şiddet Adalettir!!
hazmede hazmede dinle albümü o zamn da beğenmezsen bi daha manowar fanıyım deme ![]()
Olumlu Yönde Kullanılmış Şiddet Adalettir!!
Ben henüz dinleyemedim yaw. Bugün yarın dinleyeceğim.
Son albümde Die for Metal çok güzel ve hızlı bi parça.Çok hoşuma gitti.