İçeriğe geç

Forum

KING DIAMOND & MERC...

Bildirimler
Tümünü temizle

KING DIAMOND & MERCYFUL FATE!!!

77 Gönderiler
47 Üyeler
0 Reactions
14 K Görüntüleme
(@redarmoni-6059)
Gönderiler: 191
Estimable Member
Konu başlatıcı

[#4041]

Bu adama haksızlık yapmalım bi kaç kelimede Kim Bendix Peterson amcamız için yazalım..
Efsane vocal,inanılmaz gırtlak,kulak zarımızı incelten ses, Andy LaRoque un rifleri, hiç değiştirmedikleri tarzları ve her albümde bir hikaye anlatan midtempo unutulmaz parçalar.. 2000 istanbul konserindeki sahne şovundan ve performanslarından sonra iice fanı olduğum grup.

Gönderildi : 25/05/2005 4:23 pm
Holmes
(@holmes)
Gönderiler: 395
Reputable Member

wala bende ordaydım harbiden mütişti ya ayrıca buraya msg yazmıyıp linkin parkı dolup taşıran metalik arkadaşlarıda kutluorum :!: :!:

Gönderildi : 26/05/2005 1:11 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

Ben aslında bu foruma kastiyen bi şey yazmadım King Diamond için söyleye bileceğim gerçekten hiç birsey yok King Diamond King Diamond abi mukemmeldir harikadır yıllardır dilediğim ve her dinlediğimde birazdaha sevdiğim harika bi grup ve harika insandır King Diamond
gurp elemalarından gitarist Andy yaa off manyak bi adamdır bukadarmı iyi solo yazılır bu nasıl bi kabiliyet yetenek hep demişimdir Andy nin 10/1 i kadar olsam yeter falan diye

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 29/05/2005 2:20 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Famed Member

çime sinmedi bukadar yetmez Mercyful Fate aynı şekile heavy metalin baba guruplarındandır hala anlayamadığım konu King Diamond neden kendi adındaki solo kariyerine başladı Mercyful Fate i bırak ma nedenini hala bilmiyorum ve merak ediyorum neyse
hani şuu büyük grup Mercyful Fate hani Metallica Mercyful Fate coverlarıyla şarkılarını bok ettiği gurup Bence metallica cover olayını beceremıyo garage inc albumundekı Mercyful Fate coverları berbat bence Fatal Portrait i bi dinleyin bana hak vereceksiniz

hahah bide Kiss le yıllardır atışırlar ilk önece ben Boyadım yüzümü diye biraz saçma bi tartısma ama Kiss de Gene bu olayı buyuten karakterdir
cok dein konular bunlar neyse uzatmaya gerekyok

iddalıyım danımarkadan cıkan en buyuk insan King Diamond
bence matal müzik binliyorum fakat King Diamond dinlemedim diyen bi insan düşünemiyorum

Gönderildi : 29/05/2005 2:28 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Famed Member

Bide olmasa olmaz albumleri Yazıyım :)

sene 1986 ve ilk album Fatal Portrait(heavy e hayat veren album)

Abigail 1987

Them (off manyak album) 1988 galibaa

Conspiracy1989

The Eye 1990

In The Shadows 1993(M.F.)

Time 1994 manyak album dur (M.F.)

Voodoo 1998( kesin dinleyin)

Dead Again 1998 (M.F)

House Of God 2000

Abigail 2 : tthe Revenge 2002

The Best of Mercyful Fate 2003 best of işte bu arşivlik bi çaısma

Deadly Lullabyes Live 2004 (kesinlikle dinleyin )

Zaten herkez dinlemiştirde yinede yazıyım belki bilmeyenlerde vardır :)

Gönderildi : 29/05/2005 2:39 pm
Holmes
(@holmes)
Gönderiler: 395
Reputable Member

sende başkada cevap yazan çıkmaz artık buraya
sistem ofa davn denilen pisliklere cevapları saydırırlar elemanlar iş gerçek metal gruplarına gelince birini ulamazsın zaten

Gönderildi : 29/05/2005 4:41 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Famed Member

Gönderen: @holmes
sende başkada cevap yazan çıkmaz artık buraya
sistem ofa davn denilen pisliklere cevapları saydırırlar elemanlar iş gerçek metal gruplarına gelince birini ulamazsın zaten

eheh sorma durum öyle gözüküyoo ama boşver sağlam elemanlarda var sen rahat ol ehehe

Gönderildi : 29/05/2005 4:52 pm
hatun_death
(@hatun-death)
Gönderiler: 585
Honorable Member

bana belki uyuz olıcaksınız şimdi biliyorum ama ben yorumumu yinede yapıcağım :) Ben King Diamond ın vokalini hiç sevmiyorum o çığlıkları ve çığlk kahkahaları benim sinirimi bozuyor

Ölü Ruhun Gemisi...

Gönderildi : 29/05/2005 5:34 pm
matras
(@matras)
Gönderiler: 89
Trusted Member

Abigail Revenge cook iyi bi albüm

yaşlandım m.q

Gönderildi : 29/05/2005 9:42 pm
(@redarmoni-6059)
Gönderiler: 191
Estimable Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @hatun-death
bana belki uyuz olıcaksınız şimdi biliyorum ama ben yorumumu yinede yapıcağım :) Ben King Diamond ın vokalini hiç sevmiyorum o çığlıkları ve çığlk kahkahaları benim sinirimi bozuyor

The Spider's Lullabye daki kahkahası koparıyo beni walla..

Gönderildi : 30/05/2005 4:44 pm
manticora
(@manticora)
Gönderiler: 108
Estimable Member

Gönderen: @hatun-death

adamın ses tonu Harika bence Uyuz falanda olmadım:)

soğuk kadar yakın soğuk kadar uzak

Gönderildi : 30/05/2005 5:27 pm
147
 147
(@147)
Gönderiler: 214
Estimable Member

abigail hayvansil bir albumdur..king diamond aga tartismasiz dunya uzerindeki en guzel vokaldir(yada en garibi)ayriyetten aga bosver system dinleyen ibisler buraya yazmasin metal tarihinin bu guzel koselerinden birini batirmasinlar..

A Elbereth GithonieL
silivren penna miriel
o menel aglar elenath
Elbereth A Gilthoniel

bigun bende nefes alicam yildizlarinin altinda,ruhum sigmaz oldu bu dunyaya...varligini hissettigimden beri...

Gönderildi : 30/05/2005 5:52 pm
matras
(@matras)
Gönderiler: 89
Trusted Member

haklısın baba aynen ole bana kalsa sili sili vercen uyelını yada soykırım daha uygun zırtapozlara
(sozum meclisten dışarı)

yaşlandım m.q

Gönderildi : 30/05/2005 6:33 pm
X-LoMBaRDo
(@x-lombardo)
Gönderiler: 562
Honorable Member

Abigail favorim!

uyarı: imzaya resim koymak yasaklanmistir.

Gönderildi : 31/05/2005 9:42 am
hatun_death
(@hatun-death)
Gönderiler: 585
Honorable Member

Gönderen: @147
abigail hayvansil bir albumdur..king diamond aga tartismasiz dunya uzerindeki en guzel vokaldir(yada en garibi)ayriyetten aga bosver system dinleyen ibisler buraya yazmasin metal tarihinin bu guzel koselerinden birini batirmasinlar..

off neden demogaji yapıyosun ki hayret bişisin ben vokalını sevmiyorum
zorlamı hoş diğil abartan sız sınız bence

Ölü Ruhun Gemisi...

Gönderildi : 07/06/2005 9:20 pm
Sayfa 1 / 6
Paylaş: