İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Judas Priest

136 Gönderiler
88 Üyeler
0 Reactions
33.2 K Görüntüleme
Legion
(@legion)
Gönderiler: 2326
Noble Member
Konu başlatıcı

[#22867]

taş yağmuruna tutabilirisniz beni ! ama bence rob halford un berbat bi sesi war . okadar dinlemeye çalışdım ama düşüncem hala aynı owens ın sesi daha iyi bence keşke iced earth e geçmeyip orda kalsaymış. .

Gönderildi : 25/03/2005 3:08 pm
Legion
(@legion)
Noble Member
Konu başlatıcı

bi çok kez denedim hatta parçalarının çoğunu ezbere bilirim . painkiller favorimdir benim ama bilimorum imajlarıda hiç hoşuma gitmio 70 lerin heavy metal ini andırıolar ki zaten adamlar 70 lerden gelme çok başarılı bi grup doğrudur. ama vokalist bana hitap etmior. metal in tanrısı bile olsa. .

Gönderildi : 25/03/2005 3:13 pm
draconian
(@draconian)
Gönderiler: 1611
Noble Member

her ne kadar halford o albümde olmasa da jugulatör albümünü sewiyorum.güzel olmuş bence...
yeni albümü dinnemedim...

!!!!!! m/ METAL EÐLENCE DEÐÝLDÝR m/ !!!!!!
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.

Gönderildi : 25/03/2005 4:32 pm
Fink
 Fink
(@fink)
Gönderiler: 586
Honorable Member

Judas Priest gelmiş geçmiş en büyük heavy metal gruplarından biri,Rob Halford şu anda dünyanın en iyi metal vokali olarak görülüyor.Hem imaj hem de ses olarak hem çok kaliteli hem de çok orjinal.Valla sevmiyorsanız bu sizin sorununuz çok şeyi kaçırıyorsunuz.

Son albüm süper.Adeta 80ler Judas Priest'inin özeti gibi.Painkiller,British Steel ve Screaming For Vengeance albümlerinden çıkma (hem kalite hem tarz) bir çok şarkı var.Sert ama hızlı değil.Tavsiye ederim.

Words escape me when I try to speak

Gönderildi : 25/03/2005 4:35 pm
vampyromania
(@vampyromania)
Gönderiler: 141
Estimable Member

bence hala iyiler ama yaşlandılar bayagı

hep iyi bir grup olarak da kalacaklar
en sevdiginm parca PAİNKİLLER

Dying is my hobby

Gönderildi : 25/03/2005 5:32 pm
--Opeth--
(@opeth)
Gönderiler: 470
Honorable Member

painlkiller!!!!!!!!!!!!!

Gönderildi : 25/03/2005 5:41 pm
Legion
(@legion)
Noble Member
Konu başlatıcı

olm albüm geldi ya zaten. heryerde war orjinali bile war yani

Gönderildi : 25/03/2005 7:14 pm
The_Minds_Eye
(@the-minds-eye)
Gönderiler: 1087
Noble Member

yeni albüm angel dışında vasat bi albüm....angel da slow şarkı eski slowları andırıo...o yüsden güsel...gerisi yaramaz...

bir yosun yatağı bağışlanmış
bir iç çekişle uzanmış
kabul edilmiş yeşil battaniye tarafından
dünyayı öpmüş,
hoşçakal...

Gönderildi : 25/03/2005 11:11 pm
nightwish121
(@nightwish121)
Gönderiler: 151
Estimable Member

Rob Halford'un gruba dönmesi we çıkardıkları son albüm ile övgüyü hak ediyorlarr. Zaten gelmiş geçmiş en büyük heavy metal gruplarındann birsii... Iron Maiden bile onlara özenerek bu işe başladı ve şimdii nerelerdeler. Siz düşününn

I live cause I need more light
I hope I can change today
she would never think of changing
too much fucking emo, its false (I know) ... !!!

†††$iNFulll @nD€rs†††

Gönderildi : 25/03/2005 11:39 pm
Fink
 Fink
(@fink)
Honorable Member

Albümü sonunda adam akıllı dinledim.Tam anlamıyla bir şeyler yazabilirim.

Şunu belirteyim öncelikle eğer grubu "Painkiller" ile bilenlerdenseniz bu albümü bir kaç şarkı dışında sevmeyeceksiniz çünkü Judas bu sefer "Painkiller"'dan baya yavaş bir albüm yapmış.En hızlı şarkı bile "Painkiller"'ın yarısı kadar hızlı ancak."British Steel","Screaming For Vengeance" ve "Painkiller"'ın karışımı bir albüm demek en doğrusu."Rob Halford" yeteneğinden hiç bir şey kaybetmemiş.Ses tonu biraz değişmiş ama kalite olarak hala muhteşem."Metal God" lakabını sonun kadar hakettiğini kanıtlıyor ele güne.Hem normal vokalde hem çığlıklarda ötesinin olmadığını gösteriyor.Gitaristler "Glenn" ve "KK" muhteşemler.Karşılıklı paslaşmalar enfes.Her şarkıda farklarını gösteriyorlar."Ian Hill"'de onlardan geri kalmıyor.Baterist "Scott" diğer albümlerden farklı olarak geri planda kalmış bu sefer.

Şarkılara gelince ilk şarkı "Judas Rising" biz geri döndük diyor.Painkiller soundunda ama biraz daha yavaş.Her enstruman muhteşem.Takır takır işliyor.İkinci şarkı "Deal With The Devil" benim albümde en sevdiğim ikinci şarkı.Özellikle gitarlar enfes ilerliyor.Kopamıyorsunuz.Ardından gelen "Revolution" bana göre albümün en vasat şarkısı ama hiç sırıtmıyor.Güzel bir melodi üzerine baştan sona devam eden bir şarkı.4. şarkı "Worth Fighting For" yavaş ilerleyen çok iyi bir şarkı.Garip bir şekilde Saxon'un son albümündeki şarkılara benziyor.5. şarkı "Demonizer" enfes bir şarkı.Acayip gaz.Vokaller,gitarlar ve twin pedallar çok etkileyici.6. şarkı "Wheels Of Fire" tam 80ler soundunda etkileyici bir şarkı.Özellikle gitar riffleri tam gaz.Sonrasında akustik "Angel" şarkısı geliyor.Fazla etkilenmedim açıkçası.Güzel bir şarkı ama Rob Halford'un sesi yakışmıyor şarkıya.Ardından albümde en sevdiğim şarkı "Hellrider" geliyor.Judas Tarihinin en gaz şarkılarından biri.Aşmış bir intro ile başlıyor riffler,paslaşmalar,davullar,vokal,bas...herşey muhteşem.Judas hitlerim arasın direk girdi bu şarkı.Ardından "Eulogy" geliyor.Albümün en yavaş şarkısı.Daha çok geçiş şarkısı gibi duruyor.Halford'un vokali çok etkileyici.Son şarkı 13 dakika gibi devasal uzunluktaki "Lochness".Daha çok Judas'ın marşıymış gibi duruyor.Bu kadar uzun olmasa konserlerin vazgeçilmezi olurdu.Albümde en sevdiğim 3. şarkı da bu oluyor bu arada.İnsanı inanılmaz gaza getiren nakaratı,soloları ve basları var.

Sonuç olarak dinleyeceğiniz albüm eğer Judas seviyorsanız haftalarca elinizden bırakamayacağınız bir albüm.Bir tane bile kötü şarkı yok.En vasat şarkı Revolution ve Angel bile hiç sırıtmıyor.Hararetle tavsiye ediyorum.

Gönderildi : 27/03/2005 12:50 pm
(@bloodshed)
Gönderiler: 366
Reputable Member

valla onu bunu bılmem ama death ın painkilleri judas tan ıyy caldıgıg ortada

Gönderildi : 02/04/2005 9:41 pm
pUMp
 pUMp
(@pump)
Gönderiler: 2277
Noble Member

Judas Priest bana göre çoğu gurubun ilham kaynağı ama bunlardan en önemlisi sanırsam İron Maiden.Şarkıları çığlıklarla söylüyorlar bu özelliği süper.
Painkiller tartışılmaz en güzel şarkıları ama death daha güzel söylemiş...

Gönderildi : 13/04/2005 1:58 pm
(@hellena)
Gönderiler: 259
Reputable Member

tam anlamıyla mükemmel öbir grup.
tapıolacak gruptur.

Gönderildi : 13/04/2005 1:58 pm
Fink
 Fink
(@fink)
Honorable Member

Gönderen: @morbid-angel
valla onu bunu bılmem ama death ın painkilleri judas tan ıyy caldıgıg ortada

ha ha güldürme beni...

Gönderildi : 14/04/2005 11:29 am
Hexagram
(@hexagram)
Gönderiler: 667
Honorable Member

heavy metalin babaları denince aklıma zincirli,deri giysiler içindeki bu adamlar gelir.yaptıkları müzikden metallica dahil bir çok metal grubu etkilenmiştir.breaking the law ve a touch of evil en sevdiğim parçalarıydı...

uyarı: imzaya resim koymak yasaktir.

Gönderildi : 16/04/2005 1:24 pm
Sayfa 1 / 10
Paylaş: