İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

In flames

410 Gönderiler
222 Üyeler
0 Reactions
76.3 K Görüntüleme
driguisse_malis
(@driguisse-malis)
Gönderiler: 747
Prominent Member

IN FLAMES WE TRUST!!

gecenin soluğunda sarı farlar,kornalar,başa yetişmek için aceleci,sankı sonu gelmeyecekmiş gibi kayıtsız...

Gönderildi : 19/07/2007 6:26 pm
Darius
(@darius)
Gönderiler: 359
Reputable Member

ilk albümün bana verdiği o coşkuyu diğer albümlerinde gösterememiştir. upon an oken throne gibi bir şarkı var. vokalin babası var. şimdi come clarity'e bakıyorsun , vokal tarzına bakıyorsun. eski günlerini arıyorsun inceden.

Gönderildi : 20/07/2007 5:40 pm
(@taniquetil)
Gönderiler: 2875
Famed Member

IN FLAMES - Abnegation.. Yepyeni bir parca sizmis nete nasil olduysa.. Buyrun:

Sirf bunu yazmak icin girdim nete :C

MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!

Gönderildi : 01/08/2007 3:28 am
HyperboreaN
(@hyperborean)
Gönderiler: 1181
Noble Member

Pek gruplar hakkında yorum yapmam ama Harika gruptur Kendi tarzlarını yarattılar
bu Dark Tranquility içinde geçerli

Darkness Always Kill The Light!

Blessed with Blood!

Gönderildi : 01/08/2007 7:23 am
bloody_saints
(@bloody-saints)
Gönderiler: 85
Trusted Member

çok bağımlılığım oolmsada sefdiğim grupar arasında ın flames...

the world lies in the hand of devil...

Gönderildi : 02/08/2007 12:28 pm
oheplacivertgiyerdi
(@oheplacivertgiyerdi)
Gönderiler: 2256
Noble Member

yeni kaydettikleri abnegation isimli parça internette düştü bile.. (kesinlike dinlenmeli!!)

is life over? this life's over! or has it only just begun?

Gönderildi : 02/08/2007 6:56 pm
Klaus-Katalyst
(@klaus-katalyst)
Gönderiler: 1500
Noble Member

dinleyelim bakalım... sağol

Gönderildi : 02/08/2007 8:28 pm
drumser
(@drumser)
Gönderiler: 190
Estimable Member

sarkılarını çalmaktan ve dinlemekten zevk aldığım süper gi gruptur... beğenmeyenler biraz zorlasınlar kendilerini:)

ben ölürsem akşamüstü ölürüm...

Gönderildi : 03/09/2007 1:18 pm
Giwz
 Giwz
(@giwz)
Gönderiler: 1750
Noble Member

hic alakam yokdu metalle isde at the road zamani..admlarn t shirtnu qordm haytann teknde o zamndn beri bi sempati bi samimiyet..ndnse pek bi kanima isledi yaptklari sey..muzk den ote..tarifini bulcm elbet...zaman...

Yürüyen Kapris

Gönderildi : 09/09/2007 2:28 am
(@down-of-death)
Gönderiler: 662
Honorable Member

ii grup güzel grup dinlenir yani ;)

Gönderildi : 12/09/2007 2:01 pm
draco87
(@draco87)
Gönderiler: 10
Active Member

bi gün oturup adamakıllı düşündüm ve in flames in hayatımın grubu olduğuna karar verdim :)

**Carpe Diem**

Gönderildi : 12/09/2007 6:09 pm
denumi
(@denumi)
Gönderiler: 391
Reputable Member

Yeni stüdyo albümleri için çalışmalara başladılar ve myspace sayfalarında her pazartesi yeni bölüm eklenecek olan bir stüdyo albüm günlüğü oluşturmuşlar.İlk bölümü 10 Eylül'de Myspace'de yerini aldı.İzledim, çok eğlenceli olmuş:D Daha 'Come Clarity' albüm turu biter bitmez hemen yeni bir albüm çalışması, dinlenmeyi pek sevmiyorlar :)

Annon Edhellen edro hi ammen!

Hiç kimse misin bilmem ki nesin

Gönderildi : 12/09/2007 11:34 pm
MeTiS
(@metis)
Gönderiler: 75
Trusted Member

hayatımın grubu dediklerimden bitanesidir in flames hoş ilk albümü ile son albümü arasında dağlar var gderekd aha da güzelleşiyo ve sabitleniyo tarzları giderek daha çok seviyor ısınıyor açıp açıp dinliyorum

[color=violet]sevdalamasına bölünmüş ayrılıklar özledin mi sen hiç... it gibi titredin mi yarı kırık sokak lambasının altında yada denize bakıp beni düşünürken ürperdin mi? hayır mı? sen beni anlayamassın işte tam da bu yüzden [/color:bffa2c2aa

Gönderildi : 08/11/2007 10:21 pm
(@taniquetil)
Gönderiler: 2875
Famed Member

10 Haftadır, her pazartesi yayınlanan, In Flames'in stüdyo günlüklerini izliyorum. Yeni albümden bazı riffleri de ucundan dinletiyorlar, güzel oluyor. Yeni albüm neredeyse bitti. Grubun stüdyodaki çalışma ortamı da çok rahat, birisi içerde kayıt yaparken diğerleri Guitar Hero oynuyor, kimisi içki içiyor. Ayrıca bir "Leinad" hadisesi var ki evlere şenlik! Davulcu Daniel her bölümde mutlaka çırılçıplak ortalarda geziyor ve "Leinad" da bununla ilgili bir hadise. Bu arada belirteyim bir bölümde Daniel "organik bagete" geçiyor, aman uyarmadı demeyin!

Neyse efendim, bu eğlenceli stüdyo günlüklerini meraklısına tavsiye ettikten sonra son gelişmeyi de verelim; grup Nuclear Blast ile yeniden sözleşme imzaladı ve Nisan'ın başlarında yeni albümle karşımıza çıkacaklar. In Flames We Trust!

link böyle

bide bide ilk bölümlerde gitar melodilerinin bazılarını vokal melodisi yaptıklarını anımsadım sanki. Hatta Bjorn diyordu sanırım. Bazen gitar melodisini vokal melodisi yaptıklarını, bazen ise tam tersini.. Yine de emin değilim, bir daha izlemek lazım.

MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!

Gönderildi : 16/11/2007 7:05 pm
kataklysm
(@kataklysm)
Gönderiler: 4550
Famed Member

Grubun stüdyodaki çalışma ortamı da çok rahat, birisi içerde kayıt yaparken diğerleri Guitar Hero oynuyor, kimisi içki içiyor

adamlar holdinkleşme yolunda ilerlerken (ki oldular bile )sen rahattı kebaptı diyosun hocam olmazki ... İsveç Death kulvarlarından Nu Gothenburg metal kuyularına batınca tabiki ,rahatlamışlardır ,gevşemişlerdir... saçlarada rastayıda cektıkmı hatunlarında kalbini sonrada bedenini çalarsın ohhhh kebap döner mezehane yani...

''baba bana eskileri anlatsana''
''anlatıyım oğlum: eskiden çok iyi bir grup vardı jester race -Lunar Strain -colony -Whoracle vsvs gibi harika albumleri vardı''

o davulcuda her Allahın gunu kimyasal takılmasa ne soyunur nede farklı cinsel eğilimleri olurdu...!

http://www.huunhuurtu.com/

Gönderildi : 16/11/2007 7:15 pm
Sayfa 24 / 28
Paylaş: