Forum
Mükemmel bi final albumu ile süper son bence tam tadında ve çok şey bırakarak gittiler...Sizi seviyorum...
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaktır.
her ne kadr bi death çi de olsam immortal mükemmel
özellikle damned in black we at the heart of the winter albümleri mükemmeldende öte
tekrar toplanmış grup bu arada
motorhead cover ı yapcaklarmış
Genelde death seven herkes immortal'i dinlese kesinlikle bence de hoslarina gider.. Hernekadar black metal grubu olsa da cogu parcasindaki soundlari death metal tadini cagristiriyor.. At the Hearth OF The Winter albumu ise bunu acikca ispat etmeye yeter zaten .. Immortalin yeri gercekten bambaska!!
immortal en sevdiim black metal gruplarından biri,sons of northern darkness,damned in black mükemmel albümleri,abbath harika bi frontman,yazık oldu.
He came to rock...And rocked like no one other with the heart twice the size of Texas,our beloved brother,companion,mentor,idol,and friend...We love you Dime...Until we meet again
süper bir grup
I LOV£ †U®N †H£ HA†£
www.metal-archives.com da dağılmaları açıklandığında grubun durumu split-up olarak görünüyodu ama geçen hafta baktım tekrardan active yazıyo ve halen öle bilgisi olan warmı bence tekrar bi araya geldiler ve black metal kaybetmedş böle bi cehveri![]()
Ewet babaların babası IMMORTAL toplandı ve konserlerını 2 hafta once norvecte bergamada verdiler!!Immortal a solencek kelıme bulunmaz efsane imkansızı basaranlar black metalın babası onlar...her zmn benım için 1 numara olan grup!!
İçimi Kemiriyor Zifir!!!
Immortal iyi güzeldirde artık sadece Immortal dinleyip Black Metalci geçinen gençlikten pek ümidim yok.Yine de Black Metal'e başlamak için iyi bir adımdır Immortal.
Senin çıplak cesetin
Güneşin batışı kadar güzel, güneşin ilk ışıklarıyla
Fakat senin soyulmuş, ağarmış kemiklerindi
Benim gerçekten nefesimi kesen
Immortal iyi güzeldirde artık sadece Immortal dinleyip Black Metalci geçinen gençlikten pek ümidim yok.Yine de Black Metal'e başlamak için iyi bir adımdır Immortal.
millet black ci olmus sözlerden liriklerden anlamaz dinler sadece ee adı üstünde internet metalcileri
yok
millet black ci olmus sözlerden liriklerden anlamaz dinler sadece ee adı üstünde internet metalcilerikötü müzik diye coğu kişi bas bas bağırır ama kimse siklemez sonra ne olcak ?
zor işler zorr,mayhem,gorgoroth,immortal dinleyen 40 yıllık blackçi kesiliyor kafayı yemememk elde değil.sonra da arka planda duman dinliyorlardır onada yüzde ikiyüz eminim
Senin çıplak cesetin
millet black ci olmus sözlerden liriklerden anlamaz dinler sadece ee adı üstünde internet metalcilerikötü müzik diye coğu kişi bas bas bağırır ama kimse siklemez sonra ne olcak ?
zor işler zorr,mayhem,gorgoroth,immortal dinleyen 40 yıllık blackçi kesiliyor kafayı yemememk elde değil.sonra da arka planda duman dinliyorlardır onada yüzde ikiyüz eminim
hissettiklerinizi anlıyorum ama bu gruplara laf söylemek, sayın başbakanın tabiriyle ''haddine tecavüz etmektir'' kişi kendini aşmalı bunlarla başlamalı lakin bunlarla yetinmemeli diyorsanız hemfikiriz.
ibneler sizi
Diabolcal Fullmoon Mysticism derim başka bişey demem.İlk 3 albüm gerisi tırt demeyeyim de pek sarmadı diyim en iyisi.
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz,
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
hissettiklerinizi anlıyorum ama bu gruplara laf söylemek, sayın başbakanın tabiriyle ''haddine tecavüz etmektir'' kişi kendini aşmalı bunlarla başlamalı lakin bunlarla yetinmemeli diyorsanız hemfikiriz.
evet bende böyle diyorum artık immortal,mayhem bu gruplar sadece black metale giriş olarak dinlenir kanımca,yoksa çok psikopat underground gruplar mevcut.bu gruplar ne yazıkki piyasaya hitap eder duruma geldiler.ruhlarına bi kedi kesmek lazım ya ben hayvanseverim karşıyım.
Senin çıplak cesetin
bence hiç biriniz kırk yıllık blackcı değilsiniz ayrıca black kırık yaşında değil hala ham hala yetersiz kusra bakmayın karanlık adamlar
http://www.huunhuurtu.com/
evet IMMORTAL DAĞILDI AMA ABANT VE DEMONAZ SADECE I DİYE BİR POREJELRİ VAR HADİ GÖZÜMÜZ AYDIN KISA ZAMANDA SES SOLUK ÇIKAR YANİ
yok abant ve eğirdir olacaktı o