Forum
abath şu anda sadece motörhead cover ı yaptıkları bomber die bi grupta bass okal yapıyo ama duyduğuma göre immortal ın ilk davulcusuyla yeniden bi olaya girişeceklerimiş lakin adı immortal olmayacak
beyler Abbath geri dönüyor
I isimli bir grupla...
Kadro Abbath Enslaved gitaristi Gorgoroth basçısı ve eski bir Immortal davulcusuyla...tarz yine klasik Immortal....Tam bilgi aldığımda tekrar yazarım....![]()
I know the pieces fit' cuz I watched them fall away...
beyler Abbath geri dönüyor
I isimli bir grupla...
Kadro Abbath Enslaved gitaristi Gorgoroth basçısı ve eski bir Immortal davulcusuyla...tarz yine klasik Immortal....Tam bilgi aldığımda tekrar yazarım....
evet hatta sözleride bütün immortal sözlerini yazmış olan demonaz yazacak. yanlız kadroya dikkat, mükemmel birşey olacak gibi..
ibneler sizi
inanamıyacaksınız bugün ilk kez dinlicem gurubu tabiki biliorum ama ilk kez dinlicem bakalım ![]()
is life over? this life's over! or has it only just begun?
black aleminin en olaysız grubu bana kalsa elemanlarının ne birisi hapise girmiş nede intihar etmiş sonuna kadar baglı kaldılar birbirlerine.
Bana yukardan bakarsan ben ŞEYTANIM
Bana aşağıdan bakarsan ben TANRIYIM
Bana karşımdan bakarsan ben SENİM.
by Mehmet MAN5ON
Mehmet_Man5on immortal pagandır o yüsden
Enemy Of God
immortal da süper!!!
Bileklerimi kesip kanımla boğulmak istiyorum..
çok seviyorum..dağılması hiç ii olmadı![]()
arkada$Lar hade hayırLısı ImmortaL qeri dönüyo!..qeçenLerde stüdyya qirmi$Ler hatta..aLßüm yakında çıkıyomu$ vaLLağ ßunu duyduğumda çok iyi qeLdi ßana ßayağı sevindirik doLa$tım ortaLıkta ![]()
DAMNED İN BLACK albumu vede at the heart of wınter super albumler
Guttural Slamming Brutality Crew...
black metalin babası derim ben onlara en cok sevdigim sarkıları a perfect vision....
karanlık ve sessizlik
damned in black albümüü gerçekten en iyi albümlerii ii bitirdiler against the tide & tabiki damned in black favorim...DAMNED İN BLACK albumu vede at the heart of wınter super albumler
kafam sakinken kafami bozmak icin dinledigim grup immortal vokalleri de cok saglam adam ama hepiniz soylemisiniz zaten canli izlemek istiom dagilmislar...
+1
www.sentencedturkiye.com
www.pckolojik.com
www.cawat.com
Norweçte ya$amak war i$te gidicez norweçe Osirisle
canli izleyemeyecek olsak bile muhabet etme fırsatı bulucaz ![]()
Çakmalı metal Fanı!
Norweçte ya$amak war i$te gidicez norweçe Osirislecanli izleyemeyecek olsak bile muhabet etme fırsatı bulucaz
haha ii fikir aslında