İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Immortal

188 Gönderiler
116 Üyeler
0 Reactions
38 K Görüntüleme
(@cyberghost)
Gönderiler: 1194
Noble Member

Battles in the North farovi albümümdür.

Cybergrind ist Krieg!!!!!

Gönderildi : 21/09/2005 7:39 pm
oheplacivertgiyerdi
(@oheplacivertgiyerdi)
Gönderiler: 2256
Noble Member

Gönderen: @cyberghost
Battles in the North farovi albümümdür.
sende bi karar ver olm en çok hangisi ama :D
hüsocum...

is life over? this life's over! or has it only just begun?

Gönderildi : 22/09/2005 12:42 am
ZandaM
(@zandam)
Gönderiler: 513
Honorable Member

hiç bi grup beni bu kadar etkilememiştir dinlediğim ilk black grubu. belki de bu yüzden manyak derecede fanıyım ama yoktur onların üstünde başka bi grup zaten şööle bi durum var eğer bi grup sahneye çıktığı anda herkes ayağa kalkıyosa bu grup büyüktür babadır tanrıdır. onlar için negatif bişey söyleyemicem. çünkü yok eksik yaptıkları yanlış yaptıkları hiçbişey yok 120 kiloluk bi adamın çaldığı inanılmaz hızda bateri , şaşılacak derecede asla itici olmayan mükemmel bi vocal 2 kişiyle kaydedilen albümler (Blizzard Beasts , Battles in the North) kendinden sonrakilere miras bıracağı corpsepaint , muhteşem olağanüstü sağlamlığı asla tartışılamayacak şarkılar büyük gruptu immortal büyük....

Düşünde bile göremez işler , düşlerin gördüğü işleri..

Gönderildi : 25/09/2005 8:21 pm
Belgiarthas
(@belgiarthas)
Gönderiler: 188
Estimable Member

sons of northern darkness i dinledikten sonra bi süre başka bişi dinleyemedim.çok sağlam adamlar.

bu arada abaath ın da grubun dağılmasından sonra country müzik yapmaya başladığına dair söylentiler duydum noluyo lan dedim. bilgisi olan var mı bu konuda

what is it you hope for, even though you are dying?

Gönderildi : 25/09/2005 8:30 pm
ZandaM
(@zandam)
Gönderiler: 513
Honorable Member

zaman içinde gruba hizmet vermiş elemanların şimdiki durumları....

Erik Brodreskift (Drums) : 94 de gruptan ayrıldı.Borknagar , Gorgoroth ve Dirge gruplarında çalmaya devam etti. 1999 da bilinmeyen bi nedenle intihar etti..

Kolgrim (Drums) : Immortal ilk ve son grubuydu.sadece 1.5 ay grupta kaldı.ayrıldıktan sonra müziği bıraktı..

Armagedda (Drums) : O da Kolgrim gibi başka bi grupta çalmadı.. Diabolical Fullmoon Mysticism albümündeki bateriler bu şahsa aittir.92 sonunda gruptan ayrıldı.. kurucu elemanlardan

Jörn Tonsberg (Guitars) : Armagedda ve Abbath la birlikte 89 da grubu kurdu..Suffocation (demo) , The Northern Upins Death (demo) , Unholy Forces Of Evil (demo) , 7" (EP) albümlerinde yer aldı.91 de gruptan ayrıldı , Hades Almighty isimli black grubunda olaya devam edio..

Iscariah (Stian) (Bass) : Damned in Black ve Sons of Northern Darkness albümlerinde yer aldı.Black death grubu Wurdulak ta olaya devam edio..

Saroth (Yngve Liljeback) (Bass) : Son elemanlardan. grup dağıldıktan sonra Pain isimli industrial metal grubunda bass çalmaya başladı...

Demonaz (Harald Naevdal) (Guitars) : Immortal ın en büyük elemanlarından. Abbath ve Horgh la birlikte harikalar yarattı. Grup dağıldıktan sonra müzik market açtı.yaşlandı :)

Horgh (Reidar Horghagen) (Guitars) : Abbath baterist aramaktadır.Bir metal metal müzik fanzinine ilan verir.Seçmelere gelen hiçbir elemanı beğenmez.Son eleman içeri girdiğinde Abbath şaşırır.Çünkü karşısındaki 130 kiloluk bir 'hayvan'dır.Bateri çalabildiğine emin misin? diye sorar Horgh sus ve dinle der.Ve o andan sonra grubun değişmezlerinden olur.Grup dağıldıktan sonra Saroth la birlikte Pain grubunda olaya devam eder..

ve ABBATH (Olve Eikemo) : onun için fazla söylenebilecek birşey yok 2 kişi kaldıklarında bile albüm yapma başarısını gösterdi.Herkes onun önünde saygıyla eğildi.Grup dağılınca bi müddet psikolojik sorunlar yaşamıştı.Çünkü Immortal onun herşeyiydi.şu anda ne mi yapıyor? sıkı durun Bombers isimli bi heavy metal grubu kurdu bass ve vocal Abbath a ait. Gitarda Ali Gator (Tore Brathseth) bateride Per.. ben duyunca çok şaşırdım
hatta şööle bişey sööliim
www.bombers.no sitesine girip grupla ilgili haberleri okuyabilirsiniz. ayrıca sitede grubun No Class isimli bi parçasını dinleyebilirsiniz.adam bi defa aşmış.brutal de üstüne yoktu.clean de daha ii

bu bilgileri bulmak için çok uğraştım ama immortal için değmez mi lahnnnnnnnnnnnnn :D

Düşünde bile göremez işler , düşlerin gördüğü işleri..

Gönderildi : 26/09/2005 4:08 pm
damnedlord
(@damnedlord)
Gönderiler: 566
Honorable Member

benim için tüm zamanların en iyi black grubudur.

ibneler sizi

Gönderildi : 26/09/2005 6:24 pm
Belgiarthas
(@belgiarthas)
Gönderiler: 188
Estimable Member

saol bilgiler için.

what is it you hope for, even though you are dying?

Gönderildi : 27/09/2005 12:45 am
missdanifilth
(@missdanifilth)
Gönderiler: 218
Estimable Member

adına uymayan bi son..ne acı...

----------------------------------------------

http://www.myspace.com/pinartuncer
http://www.missdanifilth.deviantart.com

----------------------------------------------

Gönderildi : 27/09/2005 2:52 pm
endless
(@endless)
Gönderiler: 646
Honorable Member

one by oneeeee..

damned in black

Gönderildi : 27/09/2005 6:59 pm
Roswell47
(@roswell47)
Gönderiler: 352
Reputable Member

Beyond The North Waves şarkısında ağlayasım gelir. ve son 4 albümde davulda horghagen gibi bi sadist son 3 albümde de Abbath gibi bi enstrüman manyağı gitar çalınca yapacak bişi kalmıyo. Horgh da en sevdiğim gruplardan biri Hypocrisy e gitti ve dinlediğim en manyak davulculardan biri. One by one şarkısı 4:16 ı açın ve ne yaptığını dinleyin. horgh bunu hep yapıyo.

Four hundred thousand years ago
They came from outer space
And gave us life here
and we are just taking everything for granted
I don't think we should do this now...

Gönderildi : 27/09/2005 10:38 pm
immortal666
(@immortal666)
Gönderiler: 272
Reputable Member

en çok hoşuma giden albüm at the heart of winter ayrı bi havası var

Gönderildi : 29/09/2005 3:30 pm
SlAy3R4DooM
(@slay3r4doom)
Gönderiler: 481
Reputable Member

(dicek bi şey war mı dinleyin hersey ortada...)

never and ever!

Gönderildi : 01/10/2005 7:37 pm
FuRY
 FuRY
(@fury)
Gönderiler: 355
Reputable Member

immortal In dağılması Cok Kötü Olduu Bu adamlar yüzünden Kışı sewdimm benn ztn son 3 albümü gibi albümler bi daha dünya üzerin de yapılmazz ....

Gönderildi : 01/10/2005 8:06 pm
metallers
(@metallers)
Gönderiler: 71
Trusted Member

Gönderen: @forvist
Unutmaki her ilahın bir yanlışı olur black metal dünyasında yalnız içimden bir ses abath ın tekrardan bişiyler yapıcağını söylüyor

banada öyle geliyor ama adamlar tam zamanında dağıttılar grubu işi tadında bıraktılar helal olsun adamlara ama dağılmalarına gerçekten çok üzüldüm :(

evet bende öyle diyordum ama şimdi bombers gibi bir grupta vokel&bass..hayal kırılığına uğradım ama yinede abbathı severim

Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.

Gönderildi : 06/10/2005 9:28 pm
immortal666
(@immortal666)
Gönderiler: 272
Reputable Member

artık İMMORTAL için söyliyecek laf kalmadı bende

SÜPER

Gönderildi : 09/10/2005 8:02 pm
Sayfa 6 / 13
Paylaş: