Forum
en süper albümleri bence at the heart of winter!!
love like blood
Black metale çok şey kazandıran bi grup.Dağılması zaten büyük hayal kırıklığı. Pure Holocaust ve Battles In The North favori albümlerim.
BLACK METALDE KENDİNİ KANITLAMIŞ GRUPLRDAN İMMORTALDIR. MANYAK BİR HAYRANIYIM BU BABA GRUBUN. BU ARADA İMMORTAL ALBÜM ÇIKARMADAN ÖNCE DAĞILIP YENİDEN BİRLEŞİYOR ÜLE BİŞEY OLABİLİR.
sevilmes mi beaaah .... babamdan çok seviom abbath ı.. saroth ayrı bi olay yürüyen karizma.. horgh yürüyen refleks..
severim immortal.. dağılmasalar dı...
immortal videoları için www.immortal.battlegrim.net
byasız resim ler flan immortal.nu çıkmıyo.. iyidir bi giriniz...
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King
bu grubun Türkiye ye gelmeSini iSTerdim hep...........
en ileride olmakTan çok,en yükSekTe olmaya çalış! gerçek büyüklük orada.......
pure holocaust ve at the heart of winter gibi iki sahesere imza atmış grup..bence tüm albümleri güzel,her grup için bu söylenemez belki ama immortalın her albümü çok iyi,
love like blood
evet ilk sarkısından en son sarkısına kadar hepsi güsel...
Abbath yeni bi grup kurmus Bombers die
bkz: www.bombers.no
motörhead cover lıyolar.. abbath bass+vokal yapıyo.... gözümden düstü valla....sen git gül gibi immortal ı bırak... tü sana Abbath Allah bızırtını versin...
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King
abbath baba gibisi yok bence bana black metal
sevdiren gruplardan bir tanesidir her albumu hoş olsada damned in black albumun ayrı bir teri vardır yanımda.
forever abbath baba
Poison awaits when you kiss her
Her heart cries out for you, for me
Untold misery is hers to serve
out for eternity
abbath baba gibisi yok bence bana black metal
sevdiren gruplardan bir tanesidir her albumu hoş olsada damned in black albumun ayrı bir teri vardır yanımda.
forever abbath baba
Poison awaits when you kiss her
Her heart cries out for you, for me
Untold misery is hers to serve
out for eternity
Niye dağıldılar anlamıyorum ve bir türlü kabullenmek istemiyorum...Üzerinden epey zaman geçti ama....Immortal bende hala yaşıyo...Tyrants,Withstand The Fall Of Time,Unsilent Storm From The North Abyss....daha dorusu bütün Immortal şarkıları
Hala aynı gazla dinliyorum...
I know the pieces fit' cuz I watched them fall away...
Uzun yıllar albüm çıkarmış ve çokça üye değiştirmiş bi grup haliyle adı geçtiğinde Abbath Doom Occulta geliyor akla (bir de Demonaz Doom Acculta).
Albümlerden Sons of Northern Darkness favorimdir, Damned in Black apayri birşey zaten.
Arada dinlerim nostalji yaparım.
Misyonunu tamamladığını düşünüyorum dağılmış olması her ne kadar fanları için üzücü olsada.
Birisi Abbath kendi solo birşeyler çabalasa iyi olurdu diye yazmış, hak veriyorum güzel bir albüm çıkardı ortaya. Lakin Abbath'ın yaptığı müzik ile ilgili düşünceleri ve hedeflerinde baya bir sapma oldu ki Immortal dağıldı, onun yerine Motörhead kavırlıyor (-du en son).
Black Metal dendiğinde her zaman akla gelecek gruplardan biridir Immortal her ne kadar isimlerinin taşıdığı manaya karşı sıfatsızlık etmiş olsalarda.
Scream dinmez flag of hate inmez! ![]()
Haadi hayırlı thrashler!
him dinleyen adam nasıl sevsin immortalı llaha şkına ööle sert kaka çocukları dinleyemezler bööle vili kız kardeşimiz gibi farları sürcez ki an caööle ah ah ah ah bence bütün albümleri mükemmel one by one ve damned in black züpper ötesi parçalar
Bi insan Immortal dinliyorsa, işte bu adam müzikten anlıyor derim ben.. sadece bunu diyorum...
Fall on to your knees, For the Phantom Lord
Bi insan Immortal dinliyorsa, işte bu adam müzikten anlıyor derim ben.. sadece bunu diyorum...
Eywallah sağol
Cybergrind ist Krieg!!!!!